Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

gabonz 31-03-13 17:00

Re: Custom Garage Bucureşti

9 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by hmv86 (Post 5419489)
se ocupa de aproape orice , o sa iti lase maine un PM cu pretul pentru modificari si vopsit, problema e alta tu pune poze cu ce vrei sa faci ca sa stie cat dureaza ca si manopera si mai ales pretul ca asta intereseaza pe toata lumea

vrei sa maresti bara fata dar la praguri te-ai gandit? daca modifici una din cele 3 piese automat nu o sa mai fi la linie

P.S. vin abia maine in Bucuresti de aceea ti-am raspuns eu

Salut, am revenit cu pozele cerute. Cam astea sunt punctele de rugina,ca am omis o zona 2 asta e dar astea sunt cele mai grave. Deocamdata vreau sa stiu cat costa vopsirea separat iar modificarile separat si daca se poate in mare pretul cu toate facute odata.
Ms frumos.

ionutz_1991 01-04-13 07:58

salut, cat ma costa si pe mn o capota bad boy la un golf 4? executi si incinte de subwoofer la comanda? daca executi asa ceva cat ma costa si pe mn sa imi faci unul in locul din stanga spate- porbagaj? ms anticipat

Tank 03-04-13 17:44

salut. un set de geamuri clare pt farurile de tico? astept un raspuns cu pretul pe PM. ms

macoveiciuc gabriel 03-04-13 20:06

1 Attachment(s)
sal unprer pt o prelungire bara fata riger modelul de golf 4 din poza atasata dar sa fie facut pentru o bara originala de golf3?pregatit pt vopsit?

hmv86 04-04-13 21:58

de astati am deschis si o pagina de facebook pentru ca toata lumea sa isi expuna modificarile aduse masinii atat cat si cerintele viitoare legate de modificari , ca si pana acum va rog sa postati poze cu masina in stadiul actual si o poza sau mai multe cu ceea ce ati vrea sa modificati ,nu ezitati sa sunati si sa lasati PM cu cerintele voastre ( in mare parte a timpului suntem foarte ocupati si nu avem foarte mare timp pentru a sta la PC , e mai simplu de raspuns la un telefon ),multumesc pentru intelegere

https://www.facebook.com/pages/Custo...9226313?ref=hl

Yackone 04-04-13 23:24

Vezi ca pe pagina voastra de facebook mai sunt poze si cu lucrari de ale mele. Nu e frumos sa va faceti reclama pe carca altora;)

cata_kevi 05-04-13 00:18

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 5427757)
Vezi ca pe pagina voastra de facebook mai sunt poze si cu lucrari de ale mele. Nu e frumos sa va faceti reclama pe carca altora;)

Care anume?nu ne amintim sa fi postat lucrarile tale in posturile noastre

Yackone 05-04-13 08:52

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 5427792)
Care anume?nu ne amintim sa fi postat lucrarile tale in posturile noastre

Uita-te bine...E poza semnata de mine.

hmv86 05-04-13 10:13

Vezi ca sunt poze puse de pe threadu asta, posibil sa fi facut fiecare cate ceva la o masina dar asta nu inseamna ca ai sau avem drepturi depline asupra pozelor , semnaleaza poza si o sterg de se site sa nu mai apara si alte discutii , marea majoritate a masinilor modificate de noi au stickere puse pe undeva ;)

Yackone 05-04-13 21:33

Este poza cu fata de usa de Peugeot 307;)

lumbermafia_18 07-04-13 09:05

salutare,zi-mi si mie un pret pt un bad boy look la un citroen c4 model facelift hatchback an 2009+vopsit ,astept raspuns,bafta!!

leu90 07-04-13 11:37

1 Attachment(s)
salut!cat ma costa un spoiler fata ca cel din din poza dar fara suport de proiectoare pregatit pt vopsire?multumesc

AlexandruB 09-04-13 22:12

salut! am si eu un cielo din 2007 si vreau un bad-boy...un pret se poate ?

Dannyel San 10-04-13 21:55

4 Attachment(s)
Bad Boy si porbagaj clean cu deschidere din interior!
Salut. in primul rand vreau sa le multumesc baietilor de la Custom Garage Catalin si Madalin pentru lucrarile lor , deci pe o scara de la 1-10 vor lua de departe 10 sa va zic si de ce.. Vorbesti cu ei la telefon fara a te repezi , iti explica tot ce vrei sa afli, cand am ajuns la ei ..niste baieti de nota 10 ...poti conversa cu ei orice , iti explica tot ce fac acolo , pasii urmati de ei pentru a intelege si tu , lucreaza cu grija si sa nu uitam in ultimul rand..pretul mic fata de multi altii...pret mic calitate mare ;) deci..Baieti va multumesc pentru lucrare si sa nu uitam pentru pizza:)) ( aveti grija cu catalin ca nu suporta tigarile :)) ) Bft in continuare ! Sa va mai vand un pont , sunati pe numerele pe care le au postate pentru ca o sa luati mult mai repede legatura cu ei , baietii au treaba si nu prea au timp pentru a intra pe net !

B997NDL 11-04-13 15:48

salut. as vrea sa vopsesc in culoarea masinii elemetele cromate de pe un Logan ph2 si un set de pleoape. poti sa le faci ? cam la ce pret ? multumesc. :)

All times are GMT +2. The time now is 07:25.

- Copyright 2026 4Tuning