![]() |
Re: Discutzii...povesti, noutatzi din zona HD/DEVA
Quote:
|
Quote:
Azi am dat proba la romana scris si pot sa zic ca s-a terminat cu bine. Asteptam rezultatele .. |
Quote:
|
intrebare ...cand o sa fie urmatoarea intalnire intre šnoiš in hunedoara ?
|
Cand vi acasa? :) sau esti deja?
|
felicitari Paul si Fratica...........
|
Quote:
|
Multumesc dudu :)
Dati-mi si mie va rog sfaturi in privinta alegerii unui detector radar bun. Ma intereseaza un raport pret/calitate bun. Asta pare interesant http://www.digitalworld.ro/produs.php?idprod=4541. Functia "PULSE" nu am mai vazut-o la detectoare pana acum si este destul de avantajoasa tinand cont de dezvoltarea continua a sistemelor radar a politiei. "Sa detaliem o caracteristica speciala a acestui detector: - PULSE PROTECTION. Radarele care sunt operate in impulsuri (Instant-On) sunt mai dificil de detectat decat cele care lucreaza in regim continuu deoarece ele raman "OFF" (inchise) pana cand sunt activate ca sa masoare viteza vehicolului. Atunci cand detectorul SL-500 sesizeaza aparitia unui "PULS" (un radar de tip instant), activeaza imediat un semnal de avertizare sonor intens de 3 secunde, simultan cu o avertizare luminoasa pulsatorie a tuturor LED-urilor" |
Quote:
Asta din anuntul tau imi suna foarte bine si nici prea scump nu mi se pare, eu zic ca merge. Noi avem unul puscarie la firma dar sa stii ca isi face treaba si-o meritat banii pe deplin, unde mai pui ca il avem de vre-un an si mai toata lumea care pleaca in delegatie il ea. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
am reusit de am pus si niste poze cu mine :)
|
Ba Soinic de cant tio venit masina nu mai intri pe net?
|
Abea azi pe la 18 a venit..cand am ne-am intalnit era prima cand conduceam polo-u :D
Merge bine...n-am prea putut sa-i dau mult dar trage bine si in a-4-a cu 3 persoane inauntru ... Sunt super multumit de cum merge si sa sti ca nici sistemu audio nu-i chiar rau :) |
Quote:
|
In parcarea unui hotel pe litoralul romanesc
http://www.autof1.ro/index/VIDEO__MA...N_ROM194N.html
Imbolnaviti-va si voi ca mie deja mi-e rau.:shock: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:50. |
- Copyright 2026 4Tuning