![]() |
Re: Club astra bertone
am un bertone 2001, 2.2 benzina, 108 kw, 147cp; spuneti-mi si mie va rog, dauneaza cu ceva daca ii pun filtru sport conic? am inteles ca sunt mai putin daunatoare cele in cutie, mai ales la motoarele turbo si vreau sa stiu ce efecte vor fi daca o sa-i pun filtru conic. va rog sa ma lamuriti si pe mine. merci
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Uite un kit de Astra OPC DTM. Kitul este vreo 2500euro si eleronul 500. de la Lumma.
|
3 Attachment(s)
si 3 poze mai artistice cu bertonele meu...
PS: Nu imi cumpara si mie cineva bara aia sami fac si io un chip tuning:))... |
@romeo...nu am plasma pe masina, am considerat ca e mai frumos asa. Ledurile toate de pe masina sunt de culoare alba. Eu le-am montat, implicit montajul = 0, m-au costat doar ledurile.
Plasma se recunoaste usor, are culori rosu/albastru si este foarte intens luminata. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Kitul arata bine, este diferit fata de acela , dar oricum ff frumos. schimbarea suspensiilor cu unele sport in vederea coborarii masinii putin stiti cumva cam cat ar ajunge?
|
Pai uite aici:
http://www.srz.ro/pagini/Suspensii.htm Este site-ul lui elspa de pe forum (si fost membru clubului). Cum a avut si el bertone si l-a tot modificat stie cam tot ce se poate pune si ce e mai bun. Apeleaza cu incredere. Din cate stiu si preturile sunt printre cele mai bune pe care le poti gasi la tot ce aduce. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:01. |
- Copyright 2026 4Tuning