![]() |
Re: Kitch Tuning ...de peste tot
parerea mea e k daci verde nu prea are ce cauta aici....ii custom chiar dak ii dacie.....shii are modificari multe...prea multe...dar nu ii asa chicioasa pre cum cere topicul
|
Quote:
|
Si eu zic ca Dacia aia nu e kitch... ca nu le place la multi, e o alta chestie, dar se vede ca omul a lucrat mult la ea si are pretentie.
Ma mir cum nu a aparut inca regele kitch-urilor din CJ pe forum. Este vorba despre un Scirocco 2 rosu. Mai demult avea un wide body kit si aripi/eleroane etc. originale din germania, dar arata foarte naspa, plus avea embleme Ferrari peste tot. Acuma arata si mai dezgustator... este plina de fibra si chit, vai... nici nu se poate descrie cum arata :( |
ala cu faruri de opel astra? si screi pe el ferrari?
ala lucreaza la firma aia de inchiriat scutere de pe bucuresti. bestiala masina aia...aia ii prima in top 100000000000000 |
dacia verde sunt de parere si eu ca nu se poate numi kitch se vede ca sunt multe ore lucrate in ea... in schimb cea galbena e un taxi din targu mures un mare kitch
|
''Dacia verde'' e de fapt un Renault
si circula pe net dinainte sa se fii infintat acest forum nu este in Romania si ala e un stil de tuning practicat acu X ani . grow up |
Intradevar taxiul e KITCH o vad zilnic si mi se face greatza sincer !!!
|
Quote:
|
12 break ........................
|
aham...noh scz dar nu stiam, mc k m ai luminat:D
|
nici yoo nu stiam imic ers cz ca iam zis dacie :D :P
|
5 Attachment(s)
In Exclusivitate =)) doar pe 4tuning poze spion !!! cu viitorul model Dacia care va fi prezentat la mijlocul anului la Tokyo. Noua dacie dispune faruri cu halogen situate pe centrul mastii de ultima generatie, oglinzile de M nu lipsesc nici ele, sa nu uitam body kit`ul cu virgula care a fost imbracata, e custom se poate observa :P ...semnalizatoarele de TIR isi fac facuta prezenta pe spoilerul fata ..si nu in ultimul rand vinyl`urile de tip FLAME dau foarte bine pe noul concept :p :)) duamne....romanu nu se poate opri :P ..
|
3 Attachment(s)
nush daca a fost postat dar pozele vbesc de la sine ..... cu super eleroane si cat mai multe aerisiri ca la cate filte are :))))))
|
fantastic doamne
|
Daca-l mai vezi lasa-i un biletel cu o intrebare: "Cum poti fi asa de prost!?" si in paranteza ceva cu tuning ca altfel poate nu se prinde despre ce-i vb!
Dupa ce ca nu-i prea frumoasa masina de felu ei si-o mai batut si joc cu porcariile alea ..... |
| All times are GMT +2. The time now is 06:20. |
- Copyright 2026 4Tuning