![]() |
Re: Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Salut Dolce CST deocamdata o poza cu cea pe care o detin eu nu am dar cum am o sa atasez.
Dar am gasit pe net o poza https://s2.postimage.org/SBisJ.jpg SI rectific nu e "plasa pentru caine" se numeste plasa bagaje L.E Da soosy da trimit prin posta sau curierat dar suporti tu costurile, 8 lei prin posta,24 prin curierat |
Quote:
si la ce bani ? |
80 ron fara transport
|
Quote:
pune la posta te rog,iti dau pm cu datele pentru cheie iti dau ceva?sau ramanem la intamplare de ii sa ne intalnim candva raman dator cu un suc:P |
Tu nu zici rau ;))
cheia se pare ca o doreste altcineva,de pica mai vorbim PS:cer 100 ron pe ea Luni ajung la posta caci astazi sunt plecat din localitate,dar oricum te anunt inainte |
Quote:
mersi oricum si bafta |
Ok mersi mult si eu
|
casetofonul si cheia sau dat,mai ramane plasa de bagaje
|
O macara pentru geam electric dreapta fata de Polo din 1997 care sa se potriveasca si pe Ibiza din acelasi an?
|
Haideti sa ne ajutam intre noi - VW parts
Salut! Un motoras stergator luneta si un set de ceasuri bord cu turometru pt 1,8i de MK III oare gaseste cineva pe acasa?
|
Cam la ce pretz merg niste jante de cross polo?
|
niste ceasuri de bord pt un g 3 tdi din 1996 de la 0-220km/h cu 5500 rot/min are cineva
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
saLL cn ma poate ajuta si pe mn cu un proiector fals ...ms
|
baietzii o fatza de player clarion nush exact ce model e :| e mai vechiutz el asa...de prin 2008 poate ... ecran albastru avea ...cu gri pe laterale ....simplutz el...4x45w ... am stricat fatza...:( are cumva din greseala careva?....sau eventual vand casetofonu ...8-|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:28. |
- Copyright 2026 4Tuning