![]() |
Re: B 83 Dac
sa intamplat ceva cu DAC`u? dracule ai patit ceva?
|
nu in afara k iau furat spoileru si semnalele
|
candva in trafic poate ne intalnim cu acea dacie care o sa`l poarte .. si atunci sa vedem care pe care ;)
|
avea azi un staus ciudat...sper sa nu fie adevarat :)
|
putin mai explicit te rog
|
JZL CFZ (oare cum CPA dar asta cica ar vrea sa revina ) DAC .... cred ka ai inteles
|
Quote:
|
am zis ca nu mai postez dar merita spus ca in curand nu mai o sa existe...motive destule asa ca nu isi mai au rost cuvintele...tot ce am de zis e ca cine va vrea sa isi puna bara ca a mea sa se fereasca de toti cei care imi stiu masina si care ma stiu pe mine...nu va puneticu DrACu' ca va ardeti rau...de semnale nu imi pare rau, dar de bara aia imi pare...
|
mai ales cat ai lucrat la ea....si inatarit si etc...pacat...
|
se duce DAC urmeaza RIP ul... va intra curand in operatii majore :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
pacat... mare pacat... insa nu uita, TRAIAM IN ROMANIA, tara tuturor posibilitatilor...
|
Incredibil..atat pot spune..incredibil:sad: ..sa-ti fure spoilerul de pe masina..:sad: :sad:
Cred ca ai ramas socat DAC-ule cand ai vazut masina devastata:shock: P.S: imi pare rau daca am fost rautacios cu anumite afirmatii legate de masina ta si imi cer scuze..acum am citit si eu tot topicul tau si am inteles multe chestii;) Totusi,poate te mai gandesti si nu renunti la masina..ce-ai castiga daca faci asta?..numai cata munca ai investit in ea si tot merita sa o ti.E sfatul meu,tu faci cum crezi mai bine:rolleyes2 |
ajung din nou la ideea ca parca eu asi locui in alta tara ceva mai vestica
|
mai sa o luam altfel.dacia asta a fost si va fii mereu masina mea de suflet insa ma mut tot la o dacie si nu intentionez sa o tin asa cum a iesit de pe poarta fabricii.mai bine o dau decat sa o vad ca sta degeaba in parcare ;)
|
Si cand ma gandesc ca o sa imi pun spoiler ca al tau . Sper sa nu patzesc la fel
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning