![]() |
Re: Provocari ! Cine cu Cine ?
Quote:
|
Din Anonymous mai sunt cateva S3 uri, un WRX,EVO 9 si 10, STI...sunt ceva competitori :)
|
ERY ... Au fost. .. :) Si sau si dat ...:) pe drumul spre Bucuresti probabil .. :)
|
Quote:
|
Si cursa s-a anulat sau s-a amanat??
|
S-a amanat.
|
probabil ca s-a amanat ca anul trecut ... cand s-a amanat pt anu asta =))
|
sal,e cumva in oras vreun evo stock sau subaru stock sa incerc si eu cu el de pe loc pe 400m,sa vad cum stau?
|
ai putea sa incerci cu bunicu :lol: (Ceres) Impreza STi..nu stiu daca are ceva modificari mari la motor.
|
sal, incerc oricand cu subaru,astept confirmare,in seara asta sau oricand pana vineri
|
Ceres nu se da la liniute, si nici nu este stock.
|
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
Quote:
|
cati cai are myg ? e 24v
|
cum a zis si stree_racer nush cine a facut misto de tine k tiai stricat masina si putin imi pasa cine vorbeste in necunostiinta de cauza......masina mea avea probleme si dupa 6 linii nu e de mirare k a cedat dar tine cont la kt ti-ai luato pana sa mi-o dai masina ta trage intr-adevar bine....asta este felicitari pt victorie si poti sa fi sigur k o sa vreau o revansa knd va fi gata masina
|
da da da .. REVANSA ... imi place cum suna , mai ales ca subaru si golful n-au facut fatza pana acum :P 2-1 ... mentinem competitia :D ... hellman te astept sa vedem cum se face 3-1 ... sau poate nu...oare?!??!?!?!?
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....EDIT ... UITASEM .... scorul deja e 3-1 ... a mai pierdut si polo ala albastru ... si dk stam sa socotim si scorul general dintre mn si hellman e 4-1 , dar nu punem asta inca ... nu de alta dar vreau sa vad cum se comporta mai nou loganul generatia "the fast & and the gear box breaker" !!! :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:58. |
- Copyright 2026 4Tuning