Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Need For Speed: Carbon (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/17306-need-for-speed-carbon.html)

DyZ 18-11-06 09:32

Re: Need For Speed: Carbon

care ati terminat si challenge series ? ca ma enerveaza masina de gunoi si drifturile cu lambo...

Oxide 18-11-06 10:43

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 625333)
Oxide cu trainer ii asa de simplu :)

scz k am dat quote aja d tz da c dreq da trainer ma?!?ejti nebun?!?vrei video dreq?!?am legat toate curbele deaia am atat...doamne ma...:rolleyes2

DaBotta 18-11-06 11:14

bine oxide daca tu zici atunci eu te cred :)

DaBotta 18-11-06 11:19

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 627236)
pai aveam vre-o 6 - 7 mashini in garaj ... am vandut tot ...

am luat lambo...dar nu am jucat c el k nu-mi place si apoi am luat SLR-u si l-am terminat cu el ... merge f bine dupa ce ii pui toate alea p el ... nu am schimbat decat jantele .. k nu mai aveam bani de restu :D ... si ma durea inima sa vand lambo :D

pfuai ti-o placut cu SLR ? uai mie nu imi place deloc cum merge ii asa de necontrolabila masina aia. Cum zicea cineva mai sus SUPRA RULESSSSSS.

Ce masini mai merg f bine ( dupa parerea mea ):
-SKYLINE
-EVO 9
-IMPREZA WRX STI
-SUPRA
-RX8(are un control foarte bun al masinii)
-RX7

Eugen_TL 18-11-06 13:10

cand am inceput jocu am facut scoala cu urata aia si ma invata sa stau in spatele unei masini, ba nush ce si se opresc masinile ..etc ... sunt pe la 12% .. pe ce buton apesi ca sa opresti masinile,sau sa iei viteza cand stai in spatele lu unu si alte trucuri de genu' .... in curse cand mai raman in urma deasupra unei masini din fata imi tot apare un semn cerc ..daca il depasesc apare la urmatoru' ce draq e asta... mentionez ca m-am grabit si n-am citit cand explicau si nici n-am ascultat de aceea va intreb :)

thor 18-11-06 14:15

Quote:

Originally Posted by TuningBoy (Post 627529)
cand am inceput jocu am facut scoala cu urata aia si ma invata sa stau in spatele unei masini, ba nush ce si se opresc masinile ..etc ... sunt pe la 12% .. pe ce buton apesi ca sa opresti masinile,sau sa iei viteza cand stai in spatele lu unu si alte trucuri de genu' .... in curse cand mai raman in urma deasupra unei masini din fata imi tot apare un semn cerc ..daca il depasesc apare la urmatoru' ce draq e asta... mentionez ca m-am grabit si n-am citit cand explicau si nici n-am ascultat de aceea va intreb :)

apesi pe CTR din DReapta,si se activeaza,te depaseste,si apoi poti face drag,in urma iei,mare grija insa,sa nu te loveasca:)depinde si ce Crew member ai selectat,de ceea ce te poate ajuta....eneway,mi s-a parut simplut jocul:P bafta,poate doar Cursa Din Canyon cu Dariuss ,aia mi`a dat batai de cap vreo ora...

Eugen_TL 18-11-06 15:02

pai il am pe grasu ala primu...si pe SAL ala speriat de bombe atomice .. nu pot activa decat unu...in fine .. e bine ca daca e sa castige el e ca si cum as castiga eu

Red_D()g 18-11-06 15:12

E tare faza a aia cu grupu.

Psycho 18-11-06 16:50

pai aia ce zici tuh .. e faza cu crew member .... trebuia sa citeshti despre fiecare ... fiecare face ceva .. unu e blocker si ii opreshte pe ceilaltzi .. un e scout si cauta drumu cel mai scurt .. altu te ajuta sa prinzi viteza mare etc ...

eu la chalange series nu le-am facut pe toate ... mai am destule de facut ...

hanneman 19-11-06 09:11

La Razor 1911 tre sa copiati crack-ul direct peste nfsc.exe!Daca il copiati in director joc da eroarea cu send-dont send!Bafta!

the_best_dhs 19-11-06 09:21

L-am instalat si imi cere cd corect dupa ce intru in el ,dar eu l-am luat de pe DVD cum fac sa mearga ? Va rog !

Red_D()g 19-11-06 10:23

Quote:

Originally Posted by hanneman (Post 628391)
La Razor 1911 tre sa copiati crack-ul direct peste nfsc.exe!Daca il copiati in director joc da eroarea cu send-dont send!Bafta!

Man eu l-am copiat exact cum le copiez la celelalte jpcuri.
La unii lea mers si le unii nu.
nasol
bafta

Psycho 19-11-06 10:56

Quote:

Originally Posted by the_best_dhs (Post 628395)
L-am instalat si imi cere cd corect dupa ce intru in el ,dar eu l-am luat de pe DVD cum fac sa mearga ? Va rog !

pai ai crack ... n-are cum sa iti ceara cd corect ... dupa ce il instalezi vezi k are un crack .. in dir razor parca si il copii peste executabilul jocului

Red_D()g 19-11-06 11:19

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 628463)
pai ai crack ... n-are cum sa iti ceara cd corect ... dupa ce il instalezi vezi k are un crack .. in dir razor parca si il copii peste executabilul jocului

stiu man ca are crack. Dupa ce bag craku imi da eroarea. Si la niste tovarasi le mere joc asta care il am si eu. NUsh ce are. Am bagat si windousul degeaba:sad: . Si lu unu care are pc mai slabut ii mere.

DaBotta 19-11-06 12:43

ghionion ;) riscul meseriei ! la toti ne-a mers perfect cu crack`ul lui razor. intradevar ca mai iesea din cand in cand din joc dar na asta este :D

All times are GMT +2. The time now is 03:31.

- Copyright 2026 4Tuning