![]() |
Re: Diverse Discutii
Hai nu fi timid. Spune-ne. :lol: Mai zambim si noi. Ce act de vitejie la volan a mai facut "viteazul" FXF? :lol:
|
am iesit vineri in oras cu sotia , cumnatul si cumnata mea iar domnu` cu masina proprietate personala (FXF) s`a dat in spectacol la semafor intr`un mod destul de penibil.. mentionez ca eu conduceam alta masina decat a mea si nu cred ca si`a dat seama ca sunt eu pt ca nu ne cunoastem personal..
Ambala destul de tare masina si se uita cu un ochi la mine si cu celalalt la semafor.. copiii fugeau speriati , femeile gravide erau sa avorteze ; era un haos total.. :shock: |
ce frumos povestesti :D
trebuie sa intelegi ca are valente de reisar, si din moment ce statul nu ii pune la dispozitie o pista, se da si el,:oops: cu el , prin oras :D :rolleyes2 |
sunt amanunte care nu pot sa le pun pe "hartie"
face 2 face e mai bine ;) |
Quote:
Mihayzz: :))))) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: cine minte ?! :-? |
eu pana atunci nu l`am vazut in viata mea.. este "plinutz" si tuns f scurt , iar in dreapta mai era cineva.. masina nu mai are vechile "accesorii" pe ea
|
Quote:
|
cine e frate "FXF" u asta? si ce super masina are? vad ca nu l vb nimeni de bine pa forumu asta....sau poate sunteti voi invidiosi pe "valoarea "lui?!;)
|
vorbeste lumea si este rautacioasa...
|
Quote:
|
Quote:
|
care'i frate mincinosu' ala ?!
|
Quote:
Raspuns: Cosmin |
vii sambata la intalnire si iti explic cum a fost treaba...
|
Scuze ca ma bag ca musca in ciorba,dar Sambata cei care vor revista 4tuning,5 lei revista,luni cine vrea sa vina cu mine ma duc sa depun bani si dupa le asteptam.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:15. |
- Copyright 2026 4Tuning