Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Street Racing Squad (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/157694-street-racing-squad.html)

ald-ul 22-07-10 12:10

Re: Street Racing Squad

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3535089)
Haideti la munte gasca ;;)

unde cum cand vreau sa stiu cu sau fara iubiti; iubite

ald-ul 22-07-10 12:11

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3535096)
Eu sunt la munca ,mai am 30 de min de pauza:lol:!!!

apuca-te si fa si tu rost de niste piese pentru modificat ford-ul frate k vreau sa nu il mai recunosc cand vin langa el

ionutz_njd 22-07-10 13:24

frate nu mie de amenda ca oricum am platito mie oftica pt ce a scris in ea cand am citi acasa:) cat despre vera stiu cum e sa mergi cu o masina cu nr expirate ca la ea cam asta e am mers si eu cu bmw si e cam stresant
cel mai tare a fost la faza de aseara ca doar am zis :))"daca e sa fie politia fac sa ma opreasca pe mine :))" bai si a raq asa si a fost:)) oricum mai jegosi ca aseara nu am vazut sa cauti nod in papura sa scri ceva in proces si sa dai amenda pt aleceva:( e total jenant:) bine ca am scapat si nam avut talonul ridicat nu imi era de amenda de talon imi ie ca dau mult mai mult decat amenda :)
azi ma duc sa fac evacurarea sa nu se mai auda ca e si cam stresanta:))sa vad daca se potriveste de la un gti 8v model 93 ca al meu e 96 si de la catalizator nu se stie

ald-ul 22-07-10 13:43

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3535379)
frate nu mie de amenda ca oricum am platito mie oftica pt ce a scris in ea cand am citi acasa:) cat despre vera stiu cum e sa mergi cu o masina cu nr expirate ca la ea cam asta e am mers si eu cu bmw si e cam stresant
cel mai tare a fost la faza de aseara ca doar am zis :))"daca e sa fie politia fac sa ma opreasca pe mine :))" bai si a raq asa si a fost:)) oricum mai jegosi ca aseara nu am vazut sa cauti nod in papura sa scri ceva in proces si sa dai amenda pt aleceva:( e total jenant:) bine ca am scapat si nam avut talonul ridicat nu imi era de amenda de talon imi ie ca dau mult mai mult decat amenda :)
azi ma duc sa fac evacurarea sa nu se mai auda ca e si cam stresanta:))sa vad daca se potriveste de la un gti 8v model 93 ca al meu e 96 si de la catalizator nu se stie

iei de pe golful de la george din curte de acolo ionut sa nu se mai auda asa

ionutz_njd 22-07-10 14:03

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3535419)
iei de pe golful de la george din curte de acolo ionut sa nu se mai auda asa

poi da de acolo si luam si pun evacuarea asta :) sa nu o lasam si pe aia fara evacuare:)
azi de la 6 el e acolo eu ma duc mai devreme ma uit sub aia sa vad daca merge luata o iau si daca am timp o urc pe a mea pe rampa si incerc sa o fac daca nu o termin maine a cica ar trebui si sudat:(

Vera.Tygrutza 22-07-10 14:05

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3535379)

numerele nu sunt expirate doar am pb cu asigurarea... italia..logic

ald-ul 22-07-10 14:12

Quote:

Originally Posted by ionutz_njd (Post 3535453)
poi da de acolo si luam si pun evacuarea asta :) sa nu o lasam si pe aia fara evacuare:)
azi de la 6 el e acolo eu ma duc mai devreme ma uit sub aia sa vad daca merge luata o iau si daca am timp o urc pe a mea pe rampa si incerc sa o fac daca nu o termin maine a cica ar trebui si sudat:(

ms mult de informatie ionut ne vedem pe acolo
dak e o sa vin cu un prieten ca are o problema cu turbo

ald-ul 22-07-10 14:13

Quote:

Originally Posted by Vera.Tygrutza (Post 3535458)
numerele nu sunt expirate doar am pb cu asigurarea... italia..logic

la 4 si ceva la orsova tigruto

Vera.Tygrutza 22-07-10 14:15

Quote:

Originally Posted by ald-ul (Post 3535475)
la 4 si ceva la orsova tigruto

4 jum cel tarziu 5 sunt acolo

green_e30 22-07-10 14:38

Bai traiasca voua...aveti mes....numai faceti atata off-topic...!!!
OFF-TOPIC=tot ceea ce nu isi are locul aicia gen discutii intre 2 persoane pe cate 5-6 pagini&stuff...pe un topic de genul ar trebui postate doar poze si filmulete ca sa atragem si noi alti oameni,ca asa na sta lumea cate 2-3 zile sa citeasca toate paginile,asa ca liviu(ald-ul) si vera(Vera.Tygrutza) ca vad ca voi faceti mult OFF-TOPIC vorbiti fratilor pe mes!!!
Nu o luati in nume de rau,da' na,deja e stresant sa facem "N"spe mii de posturi,si acuma scuze tank tazz&trupa dar inainte era Racer care facea posturi de genu' acuma a-ti dat de mn:twisted:!!
Bafta si Respect S.R.S.!!!

ald-ul 22-07-10 14:41

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3535534)
OFF-TOPIC=tot ceea ce nu isi are locul aicia gen discutii intre 2 persoane pe cate 5-6 pagini&stuff...pe un topic de genul ar trebui postate doar poze si filmulete ca sa atragem si noi alti oameni,ca asa na sta lumea cate 2-3 zile sa citeasca toate paginile,asa ca liviu(ald-ul) si vera(Vera.Tygrutza) ca vad ca voi faceti mult OFF-TOPIC vorbiti fratilor pe mes!!!
Nu o luati in nume de rau,da' na,deja e stresant sa facem "N"spe mii de posturi,si acuma scuze tank tazz&trupa dar inainte era Racer care facea posturi de genu' acuma a-ti dat de mn:twisted:!!

du-te bha de aici

Vera.Tygrutza 22-07-10 15:23

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3535534)

Uitate cate mesaje am dat eu...asa ca nu mai vb aiurea..gata nu mai zic nimik

green_e30 22-07-10 15:29

Ca sa intelegeti nu e vorba de cate mesaje a-ti facut conteaza continutul si de cate ori in 5 min a-ti postat...aveti optiunea EDIT 15 min...folositi-o....si e vorba ca nu trebe sa postam cand vin la bloc sau chestii de genu ci ar trebui sa postam ce s-a mai facut pe la masini;),poze clipuri&STUFF!!!
Si stiu ca ma luati la injuraturi grav rau de tot ca de' toata lumea lu' GRIN in cap da' macar puneti-va in locul unuia care vrea sa intre la noi pe topic,cititi voi de la pagina 1 la 76...si spuneti-mi cat v-a luat:evil:!

P.S. Luati exemplu de la Leo posteaza din an in paste da in fiecare post a mai facut ceva la masina;)!!!

ald-ul 22-07-10 17:36

Quote:

Originally Posted by green_e30 (Post 3535663)
Ca sa intelegeti nu e vorba de cate mesaje a-ti facut conteaza continutul si de cate ori in 5 min a-ti postat...aveti optiunea EDIT 15 min...folositi-o....si e vorba ca nu trebe sa postam cand vin la bloc sau chestii de genu ci ar trebui sa postam ce s-a mai facut pe la masini;),poze clipuri&STUFF!!!
Si stiu ca ma luati la injuraturi grav rau de tot ca de' toata lumea lu' GRIN in cap da' macar puneti-va in locul unuia care vrea sa intre la noi pe topic,cititi voi de la pagina 1 la 76...si spuneti-mi cat v-a luat:evil:!

P.S. Luati exemplu de la Leo posteaza din an in paste da in fiecare post a mai facut ceva la masina;)!!!

am inteles la fel cum mi-ai facut tu semnatura asa voi face si eu masina

bLoNduL 22-07-10 22:06

GRIN F*** de copil r*** firai tu sa fii de om i****** , glumeam mane:P lasati si voi id`urile voastre ca nu am decat pe a lu tank tazz si grin :|

All times are GMT +2. The time now is 05:13.

- Copyright 2026 4Tuning