![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....B -69-T A U
Quote:
bafta! |
1 Attachment(s)
TAU-ul oricum e cea mai tare DACIE din Romania
... ca sfaturi am incercat eu ceva in photoshop (nu ma prea pricep asa ca nu maritzi poza ;)) adik inteleg ca tre sa puna reclamele pe masina dar macar sa le faca aceeasi culoare si stalpul din spate nu imi place cum arata negreu , eu las vedea alb si despre spoilerul fatza deja sa discutat.... Succes in continuare cu modificarile.....;) |
TAU-le marfa colivia ... Astept sa vb ... Vreau sa iti zic ceva intre 4 ochii ...
Marfa masina ... NU te lua dupa toata lumea rea ... :rolleyes2 |
sal tua-le panourile cand sunt gata
|
sal TAU-le panourile cand sunt gata imi trim si mie o poza pe mes cand sunt gata sunt ala cu aia alb cu negru din pitesti
SAL ASTEPT MES PE ID-ncs_ady4tuning |
2 Attachment(s)
daca de panourile de usi vorbiti...sunt inca in lucru
am facut o mica greseala si si-au pierdut putin din forma spumei, dar s-a recuperat cu altceva si acum sunt pe drumul cel bun (cel putin asa cum le vad eu) nu promitem, dar intr-o saptamana una dintre fete ar trebui sa fie gata (partea din fibra, ca la finisaje Robert va anunta) iar cea de-a doua...nu stim inca :sad: PS: Robert, nu te speria, astea sunt doar mulajele ;) |
PS: am votat nashpa :twisted: :twisted: :twisted:
(GLUMEAM!!!) |
2 Attachment(s)
eu as vrea sa o fac portocaliu cu negru ce ziceti
|
te-a inspirat TAU pana acum ?
|
hai ma nu fiti rai ! oricare se poate lua dupa el ca ee super misto masina !:2gun: :chainsaw:
|
sa faci masina in 2 culori nu e brandu lu TAU! insa putea incerca altceva in locu paintjobului!!
PS: TAU ti-am vazut masina pe la costinesti ....chiar mia placut inaripatu ala al tau!bafta in continuare. |
Quote:
oricum nu ma deranjaza.... vreau sa-i pun xenon, instalatie cu tot cu lupa.... stie cineva cat costa si cum se monteaza? orice informatie este bine venita... |
Quote:
|
inainte de toate, da o fuga pe la service-uri de masini straine si intreaba de lupe cu tot cu oglinda fixata pe ele....fa rost de 2 lupe la fel si adapteaza-le pe sistemul de prindere al unor faruri vechi de dacie, fara sticla sau cu sticla, si pe urma le aranjezi tu ca sa se vada bine ;) (o sa vezi la mine)
in farurile astea o sa poti monta lejer xenon... succes! |
taule am eu instalatie de xenon si am si de vanzare
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2026 4Tuning