Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

paulg 25-09-13 19:57

Re: Machetele mele - radu_rs

Eu cred ca toti colectionarii se bucura cand la o macheta se deschide tot, atunci poti admira mult mai bine interiorul si motorul!
Asa ce admiri, caroseria?
Fix..........

s3rgyu 25-09-13 22:51

Quote:

Originally Posted by paulg (Post 5579244)
Eu cred ca toti colectionarii se bucura cand la o macheta se deschide tot, atunci poti admira mult mai bine interiorul si motorul!
Asa ce admiri, caroseria?
Fix..........

Ai dreptate, insa cat de des deschizi usile, capota etc la o macheta ?
Te uiti la ea mai in detaliu cand ai cumparat-o, apoi o admiri in vitrina.
Nu am nicio macheta la care sa nu i se deschida ceva, insa nu cred ca m-ar deranja acest lucru.

radu_rs 25-09-13 22:59

Nu neg, cu siguranta ar fi fost mai ok daca deschidea ceva, insa nu este posibil si am acceptat asta din considerentul ca imi place modelul. Cei de la Otto, in general, produc modele de masina pe care alti producatori nu le fac.
Si asa cum spune r27kul si sergyu, in 2-3 ani, la machetele care deschid usi, capote etc., nu le-am deschid de 3 - 5 ori, cand le cumpar sa ma uit la ele, la o sedinta foto... si cam atat.

Mai trebuie facute si compromisuri, cateodata nu avem de ales... ce as putea face daca imi place modelul si numai in acest fel este produs? :D

Nu vreau sa schimb nicio parere vis-a-vis de modelele seald, fiecare are dreptate in felul sau.

s3rgyu 25-09-13 23:44

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 5579381)
... ce as putea face daca imi place modelul si numai in acest fel este produs? :D

Flex + Picatura ! :lol:

paulg 26-09-13 05:07

Eu pe radu_rs il inteleg perfect si eu daca as fi colectionar monomarca as fi dispus la compromisuri, dar pentru ca spre bucuria colectionarilor la scara 1/18 ai de unde alege.......

2010 26-09-13 10:13

Trimite Renu la mine bre ca il fac in 4 portiere :lol::lol:

Reme 26-09-13 10:19

colectia monomarca este cel mai greu de strans. Trebuie cautate modelele respective, incepi si cauti si in fctie de pret ca deeh suntem in Romania. Eu il apreciez enorm pe Radu pentru ca s-a inarmat cu multa rabdare (Renault) si destul de rare pe la noi. Apropo Radu, am vazut ca in Franta e Renault Collection, cum e la noi Ferrari Collection :D stiai?

CIPONE 26-09-13 21:34

Quote:

Originally Posted by r27kul (Post 5579235)
Deschide ceva? Portofelul...ce vrei :) Voi astia cu usi deschise :)
F frumoasa macheta si detaliata. LA mine toate machetele, sau 99% sunt cu "Deschideri" insa in 3 ani nu cred ca le-am deschis mai mult de 1 data :)!

Am eu o vorba cu Radu bre...stiu si eu ce i cu Otto,,,doar tocmai ce mi am comandat o pe prima, cat sa mai rezist si eu...

radu_rs 28-09-13 09:58

Quote:

Originally Posted by s3rgyu (Post 5579405)
Flex + Picatura ! :lol:

:lol: cu flexu s-ar putea sa tai mai mult decat o portiera :evil_laug

Quote:

Originally Posted by paulg (Post 5579454)
Eu pe radu_rs il inteleg perfect si eu daca as fi colectionar monomarca as fi dispus la compromisuri, dar pentru ca spre bucuria colectionarilor la scara 1/18 ai de unde alege.......

Apreciez, insa nu am de unde alege cand este vorba de Renault, nu sunt exact modelele pe care le-as vrea eu.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 5579531)
Trimite Renu la mine bre ca il fac in 4 portiere :lol::lol:

Multumesc de ajutor, dar cum o sa arate Renault GTT in 4 usi?

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5579538)
colectia monomarca este cel mai greu de strans. Trebuie cautate modelele respective, incepi si cauti si in fctie de pret ca deeh suntem in Romania. Eu il apreciez enorm pe Radu pentru ca s-a inarmat cu multa rabdare (Renault) si destul de rare pe la noi. Apropo Radu, am vazut ca in Franta e Renault Collection, cum e la noi Ferrari Collection :D stiai?

Corect! Caut ceva modele, altele astept sa le produca Otto. Nu este vorba de bani, daca vad un Renault care imi place il iau. Da-da, stiu de Renault Collection. O sa apara si la mine inca un Renault Megane RS Gendarmerie.
Multumesc de aprecieri. 8)

Reme 28-09-13 12:42

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 5581065)
:lol: cu flexu s-ar putea sa tai mai mult decat o portiera :evil_laug

Apreciez, insa nu am de unde alege cand este vorba de Renault, nu sunt exact modelele pe care le-as vrea eu.

Multumesc de ajutor, dar cum o sa arate Renault GTT in 4 usi?

Corect! Caut ceva modele, altele astept sa le produca Otto. Nu este vorba de bani, daca vad un Renault care imi place il iau. Da-da, stiu de Renault Collection. O sa apara si la mine inca un Renault Megane RS Gendarmerie.
Multumesc de aprecieri. 8)

eu ca posesor de Renault Megane Classic, caut macheta la 1/43, dar nu prea ma pot atinge de ea acum. Prea scumpa mi se pare :D, iar daca apare colectia Renault pot sa iau varianta cabrio mult mai ieftin sper eu!

radu_rs 30-09-13 18:36

Quote:

Originally Posted by Reme (Post 5581159)
eu ca posesor de Renault Megane Classic, caut macheta la 1/43, dar nu prea ma pot atinge de ea acum. Prea scumpa mi se pare :D, iar daca apare colectia Renault pot sa iau varianta cabrio mult mai ieftin sper eu!

Stiu ca este scumpa versiunea de Megane Classic, insa daca iti place brand-ul Renault si vrei alte modele pana se mai ieftineste modelul pe care ti-l doresti, pe modelissimo.de, au oferte la Reno scara 1/43 cu nemiluita. 8)

2010 30-09-13 21:12

O sa arate la toata lumea Radule.. :lol:

radu_rs 18-09-14 21:38

6 Attachment(s)
Salut, 1 an de cand este praf in topicul meu, atatea achizitii si nicio prezentare din partea mea.
O sa pun cateva poze facute cu telefonul mobil in ziua cand a sosit macheta, fara fundal. :)

RENAULT MEGANE RS F1 TEAM, OTTO
O macheta cu o culoare excelenta si aplicata ireprosabil.

2010 18-09-14 22:11

Arata perfect!

Reme 19-09-14 09:09

foarte frumos, agresiv si furios!

All times are GMT +2. The time now is 06:19.

- Copyright 2026 4Tuning