![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
si unde e problema?esti la varsta la care vrei sa te insori sau....fuck & leave?
|
Quote:
|
Quote:
|
ah.. si inca ceva! daca joi face figuri la sarut sau nu vrea sa fiti impreuna , incearca si cealalta chestie! spune-i ca nu mai vreti sa fiti nimic, trateaz-o cu indiferenta totala si vezi daca merge ( uneori merge treaba cu indiferenta, ca dupa o saptamana vine la tine si iti zice ca ea nu poate fara tine ;) )
|
Quote:
|
eu in locu tau as fi deja la agatzat si mi-as vedea de viata in continuare! a fost frumos,o sa iti amintesti si gata.sunt oameni care se destart dupa 20 de ani de casnicie! si noi....dupa cateva luni deja o dam in diverse....
|
Quote:
|
nu trebe sa fii chiar asa pesimist!
|
Ieri cand a dat examenu auto a fost atat de inteligenta incat a uitat sa isi plateasca taxa si nu a putut sa dea. Si nu am incercat nimic pentru ca era prea trista, azi ma intalnesc cu ea si incerc faza cu sarutu sa imi tzineti pumni :)
|
o cascata! incep sa cunosc fata :lol:
|
Quote:
Azi la 12 ma intalnesc cu ea sa sperem ca nu comenteaza pentru ca daca o face ii bag faza ca nu putem ramane amici :). Mai nou ii place unei fete din grupu meu de prieteni de mine care arata super, dar toma pentru ca mie amica mie frica sa nu o fac sa sufere din cauza crizatei de fosta |
Am inceput sa gandesc ca o femeie sa mor ma distrus asta. De unde inainte cand mi se oferea ocazia ma gandeam doar cum sa profit de ea acum dau inapoi cu scuze de *** :((
|
stiu si eu am trecut ;) dar nu mai au sanse sa imi faca asa :D anyway... daca azi nu vrea sa fiti iubiti, spune-i k nu vrei nici amici.. cupleaza-te cu aia si apoi vezi reactia fostei! ( si poate ai o sansa mica sa te implore sa va impacati :D )
|
Quote:
cum ti`am mai explicat nu mai fi asa de sigur pe u !!! fiecare nas isi are nasu`...asa k u oricand poti sa dai peste o femeie kre sa te joace pe degete si u habar sa nu ai...nu mai subestimati femeile k nu e kiar asa cum credeti voi ;) |
cum ti-am mai zis.. sunt f sigur ;) am inceput sa le cunosc :D sunt un bun psiholog :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:12. |
- Copyright 2026 4Tuning