![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
Taci ma saracule:lol: ai aflat cum se face cont :lol::lol:
Liviu, am hotarat sa astept pana la primavara cand modific si portbagaju..numai suport sa stau cu masina inceputa ..prefer sa o las undeva o luna doua decat sa mai merg cu ea inceputa mike: numarul am observat si eu ca este stramb dar nu inteleg de ce in pozele cu blitz iese asa patat...fara blitz sau in realitate este curat...nu inteleg ce are... ca plus-uri momentan doar xenon in proiectoare de 20.000k parca se vede intr-o poza ca am pus doar intr-un singur proiector momentan:oops: cateva poza cum arata acum..inainte sa intre la coafor:lol: |
8 Attachment(s)
Taci ma saracule:lol: ai aflat cum se face cont :lol::lol:
Liviu, am hotarat sa astept pana la primavara cand modific si portbagaju..numai suport sa stau cu masina inceputa ..prefer sa o las undeva o luna doua decat sa mai merg cu ea inceputa mike: numarul am observat si eu ca este stramb dar nu inteleg de ce in pozele cu blitz iese asa patat...fara blitz sau in realitate este curat...nu inteleg ce are... ca plus-uri momentan doar xenon in proiectoare de 20.000k parca se vede intr-o poza ca am pus doar intr-un singur proiector momentan:oops: cateva poza cum arata acum..inainte sa intre la coafor:lol: |
Xenon de 20.000k?:|
|
Quote:
|
Nu auzisem si de aia intreb:D
|
1 Attachment(s)
Exista si 30.000k sunt ilegale dar exista, folosite pentru show-uri etc....
Are cineva teava de inox de vanzare? pentru esapament? astept un raspuns. multumesc |
stai cam prost cu orientarea ;)) e ditamai depozitu de inox la voi in bucuresti .. si poti lua de la ei rebuturi adica tevi care sa fie lovite sau noi , sau te duci si cauti firme de inox si le scoti si mai eftin cu baietii de acolo ..treb sa le cauti(firmele de inox) !
|
Multumesc pentru orientare dar nu fac eu nimic din rebuturi;), am gasit datorita lui Liviu, merci!:D
|
Ce faci ma? Mai traiesti? Masina ce face? Modificari ceva? :D
|
frumos matizelul... daca ai nevoi de ajutor in modificari(fibra autocolant etc) nu ezita! stau in zona berceni te salut
|
Modificari mari nu prea...decat alt CD player, schimburi de filtre si alte nebunii si astept caldura ca sa montez toba frumos cum se cuvine :)) si ceva pe la bare dar sunt in proiect nimic finalizat , la fel asteptam caldura :)) :))
|
Aiurea cu frigu asta..se cam ia pauza la modificari la toata lumea.
|
Quote:
|
Ceva Roz? :lol:
|
Pustiule baga niste poze cu toba:lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:18. |
- Copyright 2026 4Tuning