Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Seria Need For Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/1232-seria-need-for-speed.html)

Pion33r 08-09-07 21:15

Re: Need for Speed: Pro Street

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1089229)
eu cred ca NFS-Planet are dreptate, si ca acea imagine cu Zonda este un fake... nice try though

100% -100% fake ...

AdiNX 08-09-07 21:37

acum scoate-te, scoate-te... :lol:
propun urmatoarea: ce ati vrea de la demo? adica.. jocul apare in noiembrie, demo-ul trebuie sa iasa in curand.. spuneti ce credeti ca vor pune in demo pentru a ne convinge sa le cumparam jocul, si ce nu credeti ca vor pune si de ce ;)

boy_wonder 08-09-07 21:53

Zonda aia va aparea in realitate si nu in NFS :lol:
este Zonda R si parca era un topic despre asa ceva pe aici..

Trickz 08-09-07 21:53

compact...sa nu mai stau 5 ore sa il iau...eu nu doresc atat de mult sa aiba jdemii de masini. doresc sa imi dea o senzatie cat mai apropiata de jocul full asupra feelingului/handlingului/etc. de asemenea, nu cred ca ar fi foarte interesant sa im i dea tuningul gen autosculpt. eu ma multumesc daca imi da 3 bodykituri (tot pt a mai compacta din spatiu). eu as dori si sa puna cate 1/2 curse pt fiecare tip...drift drag bla bla.

si ce cred ca vor da..
3 masini (din cate am inteles vor pastra chestia cu cele 3 clase) si autosculpt sau ce or mai baga ca tuning pt ele. din start 800mb ca demo. mai baga un circuit pt drift si un circuit pt drag. poate si unu pt o cursa normala. demo'ul trece de 1gb. mai pune si 3 piese maxim. (3 cifra magica)

hyper93 08-09-07 22:04

Ar trebui sa aiba cate o cursa din fiecate tip 3 masini si o mica parte din tuning.Nimic mai mult

Raz6633 09-09-07 00:50

hmm... un jeg de masina... un jeg de pista.. si fizica reala.... si gata scot banu si cumpar jocu cand apare(nu download)

stefanb 09-09-07 12:50

Quote:

Originally Posted by Raz6633 (Post 1089656)
hmm... un jeg de masina... un jeg de pista.. si fizica reala.... si gata scot banu si cumpar jocu cand apare(nu download)

true true.. dar cel mai probabil va fi o masina reala, o pista reala, si fizica un jeg.. so.. keep your money momentan. timpul va spune.

AdiNX 09-09-07 14:12

filmuletul cu silvia la drift challenge spune totul.. NFS nu a mai avut un drift ca lumea de la NFSU2 :lol:
macar cursele de drag sa fie realiste

Cobra2007 09-09-07 14:46

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1090205)
NFS nu a mai avut un drift ca lumea de la NFSU2 :lol:

adevarat graiesti...imi aduc aminte ce drifturi faceam in U2 si ereau super adevarate...dar in carbon lasa de dorit dupa parerea mea...e mult prea greu:???:

Oxide 09-09-07 17:25

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 1090260)
...imi aduc aminte ce drifturi faceam in U2 si ereau super adevarate...

Niciun NFS n-a avut tangenta cu realitatea la capitolul control.E un arcade si arcade va ramane !

stefanb 09-09-07 18:09

Quote:

Originally Posted by Oxide (Post 1090503)
niciun NFS n-a avut tangenta cu realitatea la capitolul control...e un arcade si arcade va ramane !

ai jucat nfs 1 ? :lol:. cel mai tare NFS care l`am jucat a fost.. LA Street legal =))
serios acum.. la cati oameni au ocupandu`se de joc.. ar trebui sa se imparta in 2 categorii: Arcade si SIM. eventual in acelasi joc.. au resursele necesare.

Raz6633 10-09-07 01:24

da... sa faca 2 versiuni pe piata... NFS pro street original edition, si NFS pro street professional edition si fiecare cu treaba lui... cumperi care vrei... sim sau arcade....

mafiaSIC 10-09-07 01:54

Re: NFS Most Wanted online

Quote:

Originally Posted by AdiNX (Post 1088256)
firewallul jos, antivirusul oprit, poate si messengerul deconectat... si mare grija cu de/conectatul netului.. trebuie sa intri in joc, alt+tab, dai disable la net, te duci inapoi in joc, creezi serverul, iar alt+tab si dai enable la net, intri iar in joc si creezi sesiunea de joc (drag, circuit etc..)

mai joaca careva?id:mafiasic_21

IONUT-GBP 11-09-07 16:06

Re: NFSU2 pe Hamachi

Cine are chef de niste Driftu`ri ? :D :lol:

IONUT-GBP 11-09-07 17:04

Re: NFSU2 pe Hamachi

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1094119)
hai care joaca aqm un nfs pe hamachi ...imi da id de mess sua de skype:) sau dati`mi add pe mess madness_edy93 si vb

pai si cand intri pe mess ?:)) ca ti`am dat add :-/:lol: :lol:

All times are GMT +2. The time now is 23:28.

- Copyright 2026 4Tuning