![]() |
Re: Need for Speed: Pro Street
2 Attachment(s)
Quote:
|
acum scoate-te, scoate-te... :lol:
propun urmatoarea: ce ati vrea de la demo? adica.. jocul apare in noiembrie, demo-ul trebuie sa iasa in curand.. spuneti ce credeti ca vor pune in demo pentru a ne convinge sa le cumparam jocul, si ce nu credeti ca vor pune si de ce ;) |
Zonda aia va aparea in realitate si nu in NFS :lol:
este Zonda R si parca era un topic despre asa ceva pe aici.. |
compact...sa nu mai stau 5 ore sa il iau...eu nu doresc atat de mult sa aiba jdemii de masini. doresc sa imi dea o senzatie cat mai apropiata de jocul full asupra feelingului/handlingului/etc. de asemenea, nu cred ca ar fi foarte interesant sa im i dea tuningul gen autosculpt. eu ma multumesc daca imi da 3 bodykituri (tot pt a mai compacta din spatiu). eu as dori si sa puna cate 1/2 curse pt fiecare tip...drift drag bla bla.
si ce cred ca vor da.. 3 masini (din cate am inteles vor pastra chestia cu cele 3 clase) si autosculpt sau ce or mai baga ca tuning pt ele. din start 800mb ca demo. mai baga un circuit pt drift si un circuit pt drag. poate si unu pt o cursa normala. demo'ul trece de 1gb. mai pune si 3 piese maxim. (3 cifra magica) |
Ar trebui sa aiba cate o cursa din fiecate tip 3 masini si o mica parte din tuning.Nimic mai mult
|
hmm... un jeg de masina... un jeg de pista.. si fizica reala.... si gata scot banu si cumpar jocu cand apare(nu download)
|
Quote:
|
filmuletul cu silvia la drift challenge spune totul.. NFS nu a mai avut un drift ca lumea de la NFSU2 :lol:
macar cursele de drag sa fie realiste |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
serios acum.. la cati oameni au ocupandu`se de joc.. ar trebui sa se imparta in 2 categorii: Arcade si SIM. eventual in acelasi joc.. au resursele necesare. |
da... sa faca 2 versiuni pe piata... NFS pro street original edition, si NFS pro street professional edition si fiecare cu treaba lui... cumperi care vrei... sim sau arcade....
|
Re: NFS Most Wanted online
Quote:
|
Re: NFSU2 pe Hamachi
Cine are chef de niste Driftu`ri ? :D :lol:
|
Re: NFSU2 pe Hamachi
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:28. |
- Copyright 2026 4Tuning