![]() |
Re: E30 - S50B30 Turbo!
Quote:
Plecarile nu pot sa le fac in fortza pt ca stau pe loc dc accelerez cum as vrea eu! Asta e... Ms pentru ajutor...maine o sa dau un raspuns legat de cursele alea! Tu nu te bagi? |
Multumesc tuturor pentru aprecieri!
Am facut tot ce am putut ca sa fie totul OK! Am avut ceva probleme la inceput dar le-am rezolvat partial cu catziva bolovani din beton!:lol: Ne vedem la urmatoarea!;) ( de data asta ceva mai pregatitzi la plecarile de pe loc) |
Un film frumos de la Alexeni...nush cine l-a facut dar...... Felicitari!
https://www.youtube.com/watch?v=rwb_w3ESooQ |
a fost tare faza cand incarcai bolovani in portbagaj!
|
Merci pentru ajutorul Boby ! Ai fost fenomen duminica.Multa bafta in continuare si poate mai las si eu ursu meu pe langa al tau doar doar o maraii mai rau :))
|
Bordurile: Romanian engineering. Mi'a placut maxim cand leam vazut acolo, ingenioasa faza...si zici ca si'au facut treaba cu brio??? Vorbim cu Videanu pe viitor :))
Acum lasand gluma in urma cum lasa MOMu' mai toate masinile...ce pot zice? FORZZA FRATICA FORZAA!!! Rupe stilu masina asta si face senzatie alaturi de orice alt competitor!!! Bravo! Again ai fost printre cei ce fac senzatie! |
unii isi da jos si fetele de usi,si bobi isi baga in portbagaj borduri... :lol:
|
Quote:
o sa ma bag si eu daca ramin locuri libere,la prima etapa nu am cum sa ajung,doar in 21 ma duc dupa ea. |
slick-uri pentru placi de beton fragmentate si cu pietris si praf... atunci chiar nu mai pleaca de pe loc...
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Quote:
|