![]() |
Re: RED ZONE Motorsport Ploiesti
Stii tu urarile alea Donule,dar inca o data La multi Ani
|
la multi ani donu !
bafta in continuare ... in praf:P glumesc:) ai cumva vreun filmulet ceva cu corsa ta in actiune? |
Quote:
Nu stiu daca au baietii ceva filmari cu mine... Apropos de praf... am ars cateva betii in masina aia de s-au facut cate unii praf. Mergeam la munte pe platou (o parcare foarte mare) si ne invarteam cu masina pe zapada si cand ne plictiseam legam cate-un banner de-o shufa la masina si trageam cate 4-5 insi cu Corsa... Erau grave vremurile alea. Nu m-am omorat niciodata sa filmez ce faceam cu masina, poate in iarna asta o sa filmam ceva, sau cand o mai da ploaia si scot "bestia". Multam de urari si bafta la raliu. Apropos, la Brasov sambata si duminica e raliu. Ma duc sa ma destind la iarba verde. |
i`ote ba frate am lipsit o zi de aici... si am pierdut ziua :???:
La multi ani donule ... mult aer la turbina sa ai :lol: |
pana acum avem inscrisi la tulcea urmatorii:
-donu -vlad -nebunu -bobi mom -adi viteza -tre rog pe cei care doresc sa se inscrie sa o faca din timp,sau daca nu au timp sa imi trimita datele pe pm sa ii inscriu eu. |
ce fac daca nu reusesc sa termin martoaga in timp ? si sunt inscris :???: nu am posibilitatea sa ma inscriu mai tarziu ?!?
|
Ce grupe sunt? Are rost sa aduc si eu martoaga?
|
Quote:
|
Quote:
90% vin si eu! |
app ... vezi daca gasesti pe la bv p`acolo 2 cauciucuri mai bune 195/55/15... la un pret decent ... ca am nevoie :-)
|
Quote:
|
Quote:
cand ajung la ploiesti te anunt k nu am apucat sa ma dau cu tine |
asta e atitudinea potrivita :)
|
Quote:
............" eu nu ma dau cu voon-u k e turbo frate si e rau de tot" imi incerc sansele! |
corect, mai ales ca nu sunt rau deloc :) e un 1.5T pana la urma
si nu ai ce sanse sa incerci ca din partea mea nu exista miza, ca am trecut de varsta frustrarilor, doar distractie. Acelasi lucru va fi si la Tulcea si oriunde Bafta! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:50. |
- Copyright 2026 4Tuning