![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
1 Attachment(s)
ebone - iti ies frana prin roata din fata la mazda . frumos nissanul :) CLEEN !
Tomas_SlrR - arata ciudat bmw-ul cu verdele ala dar imi place:). fa pj-ul dinou si fal HD ca e frumos giubau_v8 - observ ca esti nou . iesi din garaj si fa pozele :) . daca ai vreo intrebare poti sa imi dai pm :) UserName615 - ai vrun enb cv . ca imi place cum se vede:X si masina parca arata mai bine pe alb . bv'o . pacat ca nu are AA radu_cainamisir - nu poate pentru ca deja sunt scoase mult. si tine cont ca e stanced . nu e normala o poza facuta de paparazzi :!::evil: |
Quote:
Moama ce paparazzi norocosi:) |
3 Attachment(s)
Event La JunkYard:D
|
4 Attachment(s)
Rat Style e46
|
2 Attachment(s)
Atentie!!!...Se lucreaza..
|
Quote:
In primul rand nu i se potriveste acest stil ,in al doilea rand arata .. oribil ! Mie unu nu imi place ideea ! |
4 Attachment(s)
Si eu cu un 180......
Sa nu va aud cu "Furi Idei":lol: |
1 Attachment(s)
Marfă noua...
|
4 Attachment(s)
cateva modificari la mazda :D
|
3 Attachment(s)
Nissan Skyline 2000gt-r
|
Quote:
P.S.- daca ite iti place e perfect...las-o asa. trb sa faci ce iti palce tie nu ce ne place noua |
Quote:
|
radu_cainamisir - dezaprob total !!!! masina arata foarte bine asa.. nu fa acelasi lucru pe toate masinile . si masinile clasice arata bine cu un bodykit cu gust . trebuie sa iti maresti orizonturile .
DrifterGT- frumos. chear frumos R.Equinox - parca arata altfel frate cu janta aia alba pe fata:"> UserName615 - foarte reusita s0r1n - i se potriveste . si e ceva iesit din comun . sa sti ca nu este nevoie sa faci ce fac toti. nu o strica deloc. ca masina tot aceeasi putere are . doar ca exteriorul este ruginit . trebuie sa iti maresti orizonturile . si nu o zic cu ura. |
2 Attachment(s)
.....
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:39. |
|
- Copyright 2026 4Tuning