![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
slaba lucrarea
mai lucreaza si dupa ce mai avansezi mai postezi |
1 Attachment(s)
ultima versiune a masinii....
eu nu ash posta da nu gasesc piesele care le vreau...si e greu sa le fac eu..ca nu stiu... eu ash vrea sa stiu cum sa modific modelul usilor...a capotei....da nu stiu...si de aia am lucrari mai slabutze....:( |
tu fa chestii mai simple. nu iti iese nimic. nu iti iese vopseaua, jantele sunt din alta poveste, plasa ireala, intercooler ireal, usa ireala...
|
2 Attachment(s)
Un Rx8 cat de cat frumusel -Tinetzi cont ca deabea am luat photoshopul acu vreo doua saptamani...:D
|
super tare rx8u' tzineo tot aja....;)...:D
|
Daca ala e super tare eu ma numesc Saddam Hussein.:???:
Perry, incearca sa nu mai aprinzi farurile, sa nu iei parti din masini modificate de pe masini stock precum Lamborghini, macar ascunde stema. Culoarea incearca s-o faci mai simpla fara vinyls, aerografie (pentru inceput). Sfat: Cauta pe aici pe sectiune tutoriale, poze cu masini etc. Oricum, pragul e pus destul de binisor, carbonul asa si asa..TUTORIALE;) |
Quote:
|
Uite domnu` cam cum ar trebui sa arate (cat de cat) pe ZI! http://www.digimods.co.uk/tutorials/neons6.jpg
Nu-ti baga` nasu` unde nu stii . |
Mei eu am incercat inca nu stapanesc photoshopul la perfectie ca sa fac perfect...oricum mersi pt sfaturi...aaa si bara nu e luata de la lamborghini este luata de pe alta poza(asta fiindca nush sa fac eu bara ,am avut tentative da niciuna calumea ).:D
|
vorbea despre jante. bara fata este luata de pe o honda, daca nu ma insel.
|
6 Attachment(s)
pun si io niste poze photoshopate,sa imi ziceti daca am sanse sa intru in design team ca acol vreau sa ajung...dar intai nishte comentarii...:-)
|
spoileru din fatza...de pe loganu ala portocaliu,sunt 80% sigur ca e luat de pe Loganu` lu xxdadixx de la primu concurs 4tuning
|
aha,aia o fost prima sau a doua poza facuta in photoshop de je... :D mai slabutza asha...
|
Ok ,mersi de sfaturi incerc sa-mi imbunatatesc stilu...dar nam inteles ,voi facetzi voi bara fatza cand facetzi o masina?Sau tot asa o luatzi de pe alta?:D mersi Trickz ca miai spus ca se referea la jante...ma bagase in ceatza.
|
2 Attachment(s)
Cu riscul sa fiu injurat pun si eu pozele astea 2.
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:50. |
|
- Copyright 2026 4Tuning