![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
e doar smudge |
se referea la motor. nu e facut de tine e luat de pe un donor. si este blurry rau:)
|
2 Attachment(s)
Mazduca mea "Drift Style":P:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :arrow: :arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
carbonul este ireal...f multe zone blury......reflexia nu e chiar reala.......bafta
|
carbon ireal, pleoapa ireala, stickere ireale, smudge mult, blur mult
|
1 Attachment(s)
nu prea am avut ce sa ii fac....plus dupa o lungaaaaaaaaaaaaa absntza....promit ca o sa revin cu lucrari....originalul il stiti....
|
frumusel. nu imi place teava de esapament, pare din alt peisaj. cu alte lumini. imi plac jantele, dar incearca sa mai te uiti la cea de pe fata, nu pare asa ok. succes
|
1 Attachment(s)
Fiat concept:lol: ce parere aveti?
|
asa deci comentarii.... :twisted:
MM11AJJ Mazda RX-8 "drift style" nu vad ideea sa ai aceeasi janta si sa o faci neagra? ai priza de aer de la roata spate ireala ploapa pe ste far e ireala lipsa fara in partea cealalata e ireala spoilerul e alta culoare carbon ireal vinyluri prea multe si prea saturate reflexia e ireala AG20MCA Fiat Doblo "Jeep Concept" ploape ireale ai uitat sa schimbi jantele in reflexie jantele sunt urate, sunt de aro nu? coltul spate al masinii e blurry farurile de pe plafon sunt blurry rau Manson Ford Sierra Cosworth arata bine jante misto, dar un pic cam blurry cea de pe spate toba ar fi mers mai mare, asta fiind cam uratica ai uitat reflexia geamului in oglinda retrovizoare, e geamul normal fara folie ;) BAFTA ALL!!! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
nu imiau iesit neoanele bn......pacat
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
un mib update la lucrarea precedenta.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
|
- Copyright 2026 4Tuning