Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/98951-diverse-discutii-offtopic-chat-mondene-barfe-etc.html)

B72BTB 04-03-10 22:22

Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc

Mda.. Daca nu ma lasa memoria intre Piata Victoriei si Romana limita e de 60km/h .. cu abatere de 10km inseamna 70km/h . Acu poate ma insel tinand cont ca sunt blonda:)) Da, se pare ca mi s-a dus distractia si de acolo... Adio 80-90 la h prin bucuresti. Cam multe vesti proaste:)) Ms Barladi de informatie, ca poate mi-o furam maine ca pe acolo e drumul meu spre facultate:))

julaikos 04-03-10 22:24

genii sau nu,mai nou au capabilitati rutiere,si daca n-au,suna la sectie si vin rutierii...
legat de astia care stau pe spatiul "verde"
acum vreo 3 ani,eram in parcu moghioros din bucuresti,pe la 5 jumate dimineata,vreo 5 nebuni pe banca,radeam dracu mai stie ce faceam,n-aveam somn,asta era clar ;si cum stateam noi de parca era miezu zilei,cine trece cu masina prin parc?exact,militia sectorista :lol:
bineinteles lectia deja stiuta,datele scrise pe agenda,ce faceti aici etc...intrebari stupide care pentru ei au relevanta :lol:
in ploiesti mai au sa se plimbe cu loganele pe trotuar pe langa bulevard :lol:
p.s. cel mai sigur anti si detector de radar e mersu legal,sau cu 5 km in plus fata de viteza legala...cand toti merg cu 60-65 pe dn1 ca e radar fix sau mobil,nu conteaza,eu tin 75 si nu m-au oprit pana acum,ba mai rau,ma si agit cand vad toti vitezomanii cum stau cuminti in dreptul masinii de politie si nu depasesc,si nu te lasa nici pe tine sa mergi mai departe :rolleyes2

B72BTB 04-03-10 22:28

da juliakos dar cand esti in intarziere si stii ca in 1h - 1h jum tu tre sa fii in centru bucurestiului la ora de varf pt ca ai examen mai iti arde sa mergi cu 75km/h in localitate? Mie una nu:)) Merg cu 110 sa fiu la limita , daca ma prinde macar ma lasa cu permisul in buzunar

julaikos 04-03-10 22:30

uite tocmai de asta evit sa fiu in intarziere :D imi sta bine permisul in portul de acte,la fel si banii...nu am spus ca merg intotdeauna legal

B72BTB 04-03-10 22:34

eu pot afirma ca m-am nascut in intarziere :)) asa ca la mine mereu se intampla sa ma grabesc ... Oricum o singura amenda am avut si aia in august. De acu se pare ca o sa curga si la mine amenzile:))

julaikos 04-03-10 22:37

iti doresc sa nu,oricat de adanc si plin ar fi buzunaru lu taticu,mai bine ii cheltui pe benzina decat sa stea in buzunarul altora...

barladi 04-03-10 22:39

Cu placere Casandra :D . Chestia e ca mersul legal la mine nu exista in dictionar. Eventual, mersul la limita permisului e mai acceptabil : 99 in oras, 119 pe DN1, 149 in afara si 179 pe autostrada. Eu ma bazez pe spiritul romanului care e inventiv si trebuie sa se descopere vreo metoda sa pacalim noile radare. Pana atunci.....vechile flashuri si "stiti....sefu...sa vezi de ce ma grabeam....":D:D

B72BTB 04-03-10 22:43

multumesc la fel juliakos.
Barladi, asa merg si eu:)) Aceeasi metoda aplic numai ca nu 99 ci 90-95 , las o marja de 5-10km:)) Cu politaiu nu prea reusesc sa comunic prea bine, dar vad ca am mai scapat fara sa zic nimic:D un 10km in minus la radar, o centura uitata, un semn de incepator facut disparut..:))

julaikos 04-03-10 22:44

la radarele vechi,mergea si scannerul,ii auzeai din timp ce comunica si iti dadeai seama ca te apropii de zona periculoasa,dar cu asta de te ia de la distanta,au timp sa te opreasca...desi,s-ar putea ca tot prin statie sa comunice cu cel care opreste masinile...deci mai e o sansa :D

B72BTB 04-03-10 22:46

Mai au voie sa trimita amenzile prin posta la domiciliu?

basti77 05-03-10 08:56

Quote:

Originally Posted by barladi (Post 3148209)
"stiti....sefu...sa vezi de ce ma grabeam....":D:D

Nu prea mai merge, noile radare sunt echipate cu microfoane de ambianta, deci risti sa intri la altele, la fel "suna un prieten" nu prea mai merge.

B72BTB 07-03-10 20:30

S-a smecherit rutiera in Potigrafu. Atentie in dreptul pasarelei, stau pititi pe stradutele din lateral pe avarii. Cel putin asa era sa ma ia acuma.

tng 08-03-10 16:45

E in clipu asta melodia lui Armin van Burren - In and out of love dar remix. Trebuie sa o aveti, va rog!! :D

PH 90 RKU 08-03-10 17:06

Mai nou au bagat radare si pe Paulesti si Gageni. In Gageni stau exact in capatul undei linii drepte si te ia cum ai luat curba. Azi erau oprite vreo 4 masini :D

XtreZz 08-03-10 17:18

am trecut si eu pe langa el...ala galben nu? era la 1km de calea ferata cam asa....dar nu am vazut masina de politie :D

shantzu 08-03-10 17:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by tng (Post 3160719)
E in clipu asta melodia lui Armin van Burren - In and out of love dar remix. Trebuie sa o aveti, va rog!! :D

Uite sef , blizzard remix :)

bmw_motorsport 08-03-10 17:26

cum e vremea la ploiesti....ca intru la munca la 23...si nu am chef de recorduri gen: the longest snow drift ever...25km:oops:

tng 08-03-10 18:23

In oras se circula groaznic, 20-30 km/h maxim. Nu s-a dat cu nimic, aluneca in draci :|

Shantzu, merci frumos ;)

ALEX_BZN 08-03-10 19:13

pot sa il completez pe TNG..nu faci diferenta intre patinuar si sosea:))..cand m-am dat jos din masina era sa pic de gheta ce e pe jos..sper sa dea cu ceva ca nu e de bine.

tng 08-03-10 19:24

Ca nu s-a dat cu nimic nu e bine acum. Ca se va da cu ceva nu o sa fie bine pe viitor (apar gropi). Deci cum o dai, e terci :lol:

Uite o semnatura tare la un baiet:
1) Esti pe net
2) Esti pe forumul 4tuning
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi

:lol:

julaikos 08-03-10 22:05

ploiestiul ca ploiestiul...sa vedeti bucurestiu,tocmai am aterizat de acolo...am reusit performanta sa fac de doua ori pirueta si o data un mic drift sa zicem controlat desi am avut noroc ca nu era nimeni pe langa mine,gheata sub mocirla...o nebunie...

DiavoLLo 08-03-10 22:57

viteza mica .....si multe rugaciuni sa iesim si din asta cu bine.....ca la ce e pe jos.......numai cel de sus ne poate scapa.....

Griffo 09-03-10 17:44

1 Attachment(s)
De la meeting, Balosu e la asorte cu ursulica8)

Poza facuta de Andrei_E30:!:

rolexxx_alin 10-03-10 18:34

bah fratilorrrrrrrrrr ajutati-ma si pe mine sa gasesc ceva piese pt o toyota celica din 1996 va roggggg

DONU' 10-03-10 19:02

Ce piese man?

rolexxx_alin 10-03-10 23:45

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 3168915)
Ce piese man?

pai am nevoie de bara fata,semnalizare fata dreapta,farul cel mare tot dreapta,si geamul stanga spate(cel mic)...ce zici ma poti ajuta????

shantzu 11-03-10 01:21

Quote:

Originally Posted by rolexxx_alin (Post 3170166)
pai am nevoie de bara fata,semnalizare fata dreapta,farul cel mare tot dreapta,si geamul stanga spate(cel mic)...ce zici ma poti ajuta????

Pai tu vrei noi sau sh ? Ai fost la un magazin de piese si au spus ca nu pot sa iti aduca piesele ?

bmw_motorsport 11-03-10 08:13

aseara pe la 10 ardea un peugeot 206 gri pe pod la bereasca...sper ca nu e vreun cunoscut...stie cineva mai multe detalii?
si pe la 4 dimineata prin otopeni o ardea dubios un ferrari rosu....pe platforma...cred ca avea directia 4tuning:D

rolexxx_alin 11-03-10 10:00

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 3170319)
Pai tu vrei noi sau sh ? Ai fost la un magazin de piese si au spus ca nu pot sa iti aduca piesele ?

le vreau sh.....poate la un pret bun ;););):rolleyes2;)

B72BTB 11-03-10 10:03

Daca are cineva idei sinucigase sau vrea sa isi testeze rabdarea va invit pe DN1 bucuresti-ploiesti mai ales:))) 40km in 85min si cu putin patinaj artistic si offroad pe troiene de zapada:)) O splendoare... Aaaa.. si nici O MASINA DE DEZAPEZIRE ...

julaikos 11-03-10 10:18

culmea e ca azi noapte cand ma intorceam din bucuresti si inca nu incepuse "iadu alb" :lol: la fantana Miorita erau 2 masini si in otopeni inca una :O

JuST_GiuGiu 11-03-10 10:22

Daca vremea o va tine tot asa,banuiesc ca se va anula etapa de drift...
de la 4tuning,nu?
Unde stau eu aproape de centru e alb peste tot!Nici macar nu au venit sa bage lama sau sa dea cu ceva!:|Cu putin noroc ramai inzapezit aici!:lol:

julaikos 11-03-10 10:43

pai cica in seara asta se opreste iadu...daca maine e putin frumos sambata o sa fie doar ud pe jos...

tng 11-03-10 10:58

Nu se anuleaza frate nici un drift!!
Voi ati vazut antrenamentele pe zapada facute in urma cu 3 zile?

Jugiule, zici ca esti o baba d-aia... :rolleyes2
"Dar daca ea nu vrea, eu ma mai duc?" :evil:

shantzu 11-03-10 11:18

Antrenamente pe zapada ? :lol: :lol: Nu cred asa ceva , nu poate sa fie adevarat :lol:

tng 11-03-10 11:25

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 3171149)
Antrenamente pe zapada ? :lol: :lol: Nu cred asa ceva , nu poate sa fie adevarat :lol:

Asa ziceam si eu :D

JuST_GiuGiu 11-03-10 13:55

Quote:

Originally Posted by tng (Post 3171067)

Jugiule, zici ca esti o baba d-aia... :rolleyes2
"Dar daca ea nu vrea, eu ma mai duc?" :evil:

Stateam si ma gandeam ca daca vremea continua asa ......nu se va mai tine!Acum am inteles ce ziceai!
P.S Data viitoare fi mai atent cu numele meu:p

Griffo 11-03-10 14:56

Quote:

Originally Posted by tng (Post 3171067)

Chiar l-ai vedea pe Florin Cozmuta sau Sorin Ene cu cauciucuri cu "tepi" sa dea burn sau sa sa mearga lateral la 60km/h? 8)

Nu ai control absolut deloc pe zapada in comparatie cu uscatul.
De tinut, se va tine dar se va da zapada la o parte, pana la urma de asta au baieti acolo angajati care se dau mari ca rezista la presiuni fizici...psihice !!!

tng 11-03-10 15:19

Quote:

Originally Posted by Griffo (Post 3171867)
Chiar l-ai vedea pe Florin Cozmuta sau Sorin Ene cu cauciucuri cu "tepi" sa dea burn sau sa sa mearga lateral la 60km/h? 8)

e Griffo 8)

O sa fie show, normal !

negoitacata 11-03-10 21:26

Cineva aduce la Ploiesti teava de inox pentru evacuare??

All times are GMT +2. The time now is 20:15.

- Copyright 2026 4Tuning