![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
ce a zis oxide si in plus jentile trebuiau sa reflecte vedele ierbii ;)
...vad k v-a placut ursu asta...destui l-ati facut...va bagati la o batalie mica?? :twisted: PS:cat am cautat si intrebat pt poza aia si voi o folositi pe moca.... |
Quote:
ma bag eu la un battle ps. am si eu o rugaminte dak se tine acest battle poate cineva sa imi dea un mesaj pe privat? |
2 Attachment(s)
Vreau si yo niste comentarii! -------->:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu.....prea.......asa am vrut yo sa fie mai mare!
in privanta jantei fata-- am retusat-- e mai bine? |
Quote:
|
2 Attachment(s)
ce culoare mere mai bine! comentati va rog!
|
Quote:
si culoarea este putin cam saturata. In rest este ok |
Ce pot sa spun, imi place cum arata, dar totuzsi sunt nijte defecte la jante, janta fata pare inclinata dak te uiti mai atent, iar cauciucurile is "cam" prea mici, in rest arata foarte bn, imi place
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
noh is bine jantele acu ?:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
am lucrat si yo ceva la 300C astalalt! ma gandesc la o varianta sport dar o termin cand vin din concediu! ce parere aveti pana acum? se potriveste kitt-ul asta pe masina! Masina va avea suspensii joase si sper neoane! sper ca va va placea cand o voi termina!
|
@Reme
Jantele au prea multe reflexii Culoarea este prea saturata Janta spate este putin dar f putin descentrata Ai dat opacity mai mic la spoiler si se vede spoilerul vechi Unde se termina spoilerul si incepe janta ai o mica imperfectiune Si inca o chestie Eurostyle + Japan Rims pe o "americanca" hmmm :wink: YOU GOT BALLS !!! :lol: Cred ca am fost pe intelesul tau ! Daca retushezi chestiile astea o sa arate mai bine ;) @ Ady9005 Arata mult mai bine decat cu jantele de la Suby Ai un vot de la mine ;) |
2 Attachment(s)
am si eu un bmw is inca incepator dar cred ca ma descurc.
|
2 Attachment(s)
sper sa va placa ursuletul meu rapidist:D
|
capota stramba rau deasupra farurilor .....parasolarul stramb.....semnul de la rapid care e pus in fata e stramb .......alea de pe geamurile din lateral nu sunt facute bine ...nici neoanele nu sunt stralucite
FORZA STEAUA!!!! |
*razvanbh - spolier stramb ... nu are acceasi culoare cu masina ... janta spate plata ... la fel si pragul ... la vyniluri trebuia sa scazi un pic opacitatea ...
*Panacota - neon ireal ... capota taiata stramb ... aerisirile de langa faruri pe lateral sunt taiate stramb ... angel eyes cam cidate ... din cate stiu nu au culoarea aia ... nitrous-pourge (p bune dak stiam cum sa ii zik la chestia aia :D) e ireal ... si ar fi treb sa se duca in sus de pe la jumatate ... fumul e mai usor ca aerul ... |
1 Attachment(s)
mustang....o lucrare mai veche numai am originalul...nu sunt multe modificari...sper sa va placa :)
|
Quote:
|
bine Panacota !!!Fortza Rapid!!!:peace: :peace:
|
2 Attachment(s)
sper sa va placa acest coupe absolut 100% brush nu are nici un element copiat ...:D
|
apropo am uitat credeti ca merge daca mai lucrez la ea sa o postez ca propunere pt design team?
|
2 Attachment(s)
....................
|
cred k originalul de la mustangul ala ar fi aratat misto de tot....
frost ... spoileru e stramb... adik descentrat |
ace-asa e spoilerul de pe mashina nu am ce sai fac...asa e el curbat...sau descentrat cum vrei..;)
|
2 Attachment(s)
inca n-am gasit un spoiler dar inca caut sper ca a iesit mai bine ca bmw.
|
2 Attachment(s)
:D comentati....
|
*Panacota - aerisirea dp laterala spoilerului fata ar fi trb sa aiba mai putina umbra in partea de sus ...
*frost_dani - arata bine nu vad greseli ... bv ... *razvanbh - selectii strambe la capota ... pragu de proasta calitate ... l-ai luat dp o poza cu rez mai mica ... *Lukian_XXX - pe genu asta de masina nu prea se potrivesc jantele si pleoapele ... janta spate se vedea ca nu intra in locasul ei ... fa diferenta cu prima poza ... |
2 Attachment(s)
cred k e prima data, dk nu ma insel, cand postez lucrarea la "comentarii lucrari"
deci...astept comentarii ;) |
kiar ai talent la facut coperti de reviste ... bv ... singura problema e usa ... care mi se pare deformata ...
|
2 Attachment(s)
deci ..................comentati
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
uitati shi de la mine una....e numa brush..o incercare..:D
|
frost: nu e perfecta, dar e superba! Felicitari!
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:32. |
- Copyright 2026 4Tuning