![]() |
Re: Constanta - Accidente
Pe la ora 1 fara un sfert noaptea aceasta un BMW si un Fiesta la intrarea in oras dinspre Ovidiu. BMW dupa parerea mea dauna totala partea din fata inclusiv motorul nu mai existau, pe laterala era destul de urat iar Fiesta era undeva in boschetii aceia de pe margine
|
la iesire din cta , un tico a vrut sa faca stg acolo la reprezentanta Dacia , un tir probabil nu l-a vazut si l-a luat in plin..praf....
revin cu o filmare si niste poze mai incolo.. |
mortaciuni ceva ? :))
|
ce sadic esti GRIGO nu te credeam asa :((
|
Quote:
|
In telegraf scrie k tiru era de vina k pur si simplu a intrat in tico... http://www.telegrafonline.ro/1213390...de_un_tir.html
|
a fost joi noapte accident nasol in mamaia ...masini aruncate in boschetzi sange etc ...stie careva ceva ???
si inca un accident... tomis cu aurel vlaicu un bmw negru nu ma vazut bine ca eram in mers era doar masina abandonata ...nu stiu ce s`a intamplat dar am poze cu bmw`ul cand le scot le pun ... |
e de acum cateva zile accidentu cu bmwu. a intrat intrun caddy ce facea stanga. probabil ca ala din caddy a taiat pe contrasens si ala cu bmwu sa dat el mare si tare, a plecat pe rosu si repede si la prins.
|
2 Attachment(s)
|
ma mir ca nu l-au furat inca
|
--------------------------------------------------------------------------------
"acea" dacie a facut raliul dunarii pe canalu de la ecluza la navodari ,viteza + lipsa de aderenta => o mica baie in canal , era la uscat poze cu ea in apa nu i-a ars nimanui sa faca ca se strofocau s-o scoata au prins-o pe mal dute la navodari p canal ... incearca si u un raliu cu frane doar p fatza....si dupa o sa t intreb si eu p tine cum ai ajuns cu ea in canal... :)))) |
pai si daca aveai frane dor pe fata ce cautai sa faci raliu?
|
duminica dimineata in jurul orelor 4 si 30 min in curba la Ibiza Summer Club din mamaia sat 2 bmw x5 si un mert s class trase pe margine.se pare ca primul x5 din colana de culoare alba ar fi agatat un grup de oameni de pe margine.am vazut 3 victime din care unul parea mai serios.poze nu am deoarece lumea nu era tocmai fericita in zona.precizez ca acea zona este foarte nenorocita mai ales vara din cazua petrecaretilor care pleca aburiti de la club pe jos spre mamaia sau camping-uri si lipsa totala a luminii pe strada.aveti grija in speciala sambata si duminica dimineata la pietoni. si acum putin off topic....ce sa intamplat cu userul meu vechi????poate imi va raspunde cineva.numai bine tuturor
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
iorga cu lahovari - pompieri vs jetta
|
victime ceva?
|
femeia din dreapta mai nasol .... soferul nimik grav !!!
|
Am vazut azi la intersectia Ion ratiu cu Tomis o fabia breack si un logan rosu de la Streetvision. Stie cineva ce e cu ele?
|
azi pe varianta la campus un grav accident de circulatie a avut loc...un motociclist si-a pierdut viata...a zburat peste 100m in aer,martorii spun k a fost o privelishte grozanica la fata locului...motociclistul se pare k era din bucuresti
dumnezeu sa-l ierte...condoleante familiei...si aveti mare grija |
1 Attachment(s)
capitol - langa tabu - matiz pe trotuar ... sper ca nu a luat pe cineva pe trecere...
|
Fabia aia breack, loganul ala rosu, si mai e o octavia grena...sunt de acum 2 seri....adik seara dintre 15 si 16 iunie. Soferul de pe fabia copt bine, si, ca de obicei, a fugit.
|
1 Attachment(s)
Attachment 565734 tomis cu ion ratiu.... atat am mai gasit ......
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
lasa ca ma duc diseara si ii fac mai multe poze ca e la mine in cartier :)))
|
Quote:
|
azi am vazut loganu pe masina de tractari pe varianta.in poza se vede parcat in dreapta acolo.
|
1 Attachment(s)
Quote:
si o poza mai veche..cu BMW de pe Vlaicu |
tot acolo e asta ????
|
Cred ca cei cu e36-uri se pot duce linistit sa "imprumute" cateva piese de pe el, nu cred ca-l mai ia nimeni de acolo :|
|
care duce lipsa de ceva baga-ti mare si luati ceva de pe el :))
|
Uite acu, e unu in mamaia, la Scandinavia. Cu mort, cu descarcerare... tot tacamul
|
pai deja mamaia e cam plina
|
Nu stiu daca e acelasi dar in fata la Laguna cam pe la 18 si ceva la calcat unu pe trecere dar nu stiu ce masina ca nu era niciuna avariata sau oprita aiurea. Politia si salvarea erau. Din cate am inteles nasol accidentu
|
Despre accidentul din mamaia de la Scandinavia
http://www.telegrafonline.ro/1213822...in_mamaia.html |
Care a mai auzit asa ceva......Volvo S60 2002 i sau rupt toate patru prezoanele de la roata din stanga fata si roata ma lovit pe mine in portiera din dreapta si mi`a facuto cu model :))
|
Quote:
e de 2 zile acolo !! |
da ala e. luni pe la 10 dimineata i sa rupt roata..... da e s40 am gresit io
|
vazut un c3 lovit pe tomis ~ la intersectia cu str. cuza voda.
stie cineva ceva? |
c2 era.. baiatu` e teafar si mai mult nu stiu...poze daca are cineva?..
|
pe la 11 pe soveja...la galerii acolo un polo a luat un motor...nu stiu daca sunt victime ca n`am putut sa opresc
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:09. |
- Copyright 2026 4Tuning