![]() |
Re: Diverse poze/filme
ma duc si ma pun cu bata pe masina!!!!super tare!!;)
|
Re:
Quote:
|
taz, no man, fiacare are parerea lui legat de marci si masini, si tuning.
no offence taken. ;) dar e bine daca ti-o poti exprima frumos ci corect, asa cum ai facut-o tu. ziceai ca vezi peste tot GTI. poate unii au muncit ei sa le cumpere. dar sunt curios unde vezi tu masina noua de 200 de cai, si marca cat de cat, si lucrata cat de cat frumos (am zis cat de cat ca sa nu ma umflu cu vw in pene) la 27 000 euro.DDP. cu destule optionale. da, imi place vw si asta pt ca am avut destule si stiu cu ce se mananca. totusi nu o compar cu majoritatea BMW sau Merc (am zis majoritatea, ca sa param o relevanta intre masini, acelasi an, acelasi public, nu avem cum compara un bmw din 79 cu golf din 2004 sau invers....) sau alte marci care se adreseaza altcuiva. am fost fan japoneze cand eram mai tanar si stiam un 300 zx twin turbo pe dinafara. la fel si supra si skyline, care stiu ce repr. dar asta nu inseamna ca orice e japonez imi place. multe nu au nimic interesant, gen corrola, sau vechiul avensis...sunt maisni care nu ies cu nimic din multime. poate cu fiabilitatea..dar aici vb de placut. sa iti aduc aminte, ca desi japonezii folosesc mult nos, turbina tot in EU a fost inventata. de alta firma care imi place enorm SAAB. stiu sa apreciez un BMW, dar stiu sa vad diferenta intre BMW si VW, asa cum o vad si intre Opel si VW. am codnus japanoeze, am citit reviwe despre ele, am citit pareri de la oameni mai experimentati, si la fel despre multe maisni. si mi-am luat masina asta pt ca imi place. eu sunt fan masina, in general... si mi-as lua si japoneza, daca as fi interesat de ceva gen supra, skyline, STI, EVo, etc...dar nu ca sa ajung cu tuning la 1000 de cai. si exterior de NFS. pt ca stiu ce tehnologie inglobeaza. asa cum stiu ca NSX si altele TypeRuri gen Integra sunt opere de arta in domeniul auto. dar cand vezi ca toti viseaza RX8, si o iei la puricat la tehnologie si vezi ca este destul de slaba...si iti exprimi parerea pe forum, a.i. altii sa realizeze ce inseamna, am crezut ca deschid niste ochi. mie mi-ar placea (si de asta sunt pe forum, nu numai pe asta) sa mi se spuna parerea altora (cu cat mai cunoscatori, cu atat mai bine) despre diferite masini. adica sa stiu cu ce se mananca. si cand 75% dintre cei cunoscatori mi-au zis si mi-au demosntrat ca rx8 e cam varza...mi-am perimis sa afirm la fel. si asa am aflat si cu unele japoneze. care la design nu ma incanta deloc. stiu ca si europenii au masinile lor care nu ma incanta... imi place vw, pt ca am din 90 masini de acest fel si daca am o parere despre ele s-a format de-a lungul timpului. si poate daca ai stii si tu de ce am parerea asta, poate si tu ai gandi la fel. fiecare e liber sa ii placa ce vrea, si daca ridic vw in slavi, este poate pentru ca pt mine emrita. ps: nu sunt genul care stie doar VW RULLZ ! |
Bogdane..., :peace:
Cand vedem sigla de VW ce auzim? Aaaleluia, aaaleluia, Aleluia, aleluia, aleluuuiaaa! E o masina fiabila si puternica. Cat despre VR6, e vorba aia ca si despre copii. Cine are, sa-i traiasca, Cine nu, sa nu-si doreasca! Glumesc! De fapt era vorba despre consum. Sunetul de VR6 e cel mai shmeker frate. Vineri seara si-au sugit gatul pe bulevard totzi gospodinii care iesisera la plimbare. V-aduceti aminte cat am ras. Sau cat am ras de moshulica ala care s-a speriat prin spate pe la sala pe-acolo... :lol: :lol: :lol: Am zis ca face infarct...! |
da, V-urile suna fain tare.
are si rx8 meritele ei, cel putin la originalitate a rupt gura targului. |
@bogdan_wrc:.... itzi mai zic o mashinutza tare, chiar mai ieftina ca GTI..... Renault Megane Sport Cup.... 225CP... 230km/h viteza maxima....0-100 in 6.5s..... la 24.000 euro DDP... cu destule optzionale ..... :D
|
chiar vrei sa deschidem subiectul???
renault vs VW?? e modelul R26 sau Megane Sport simplu? tu poti compara asa ceva? http://www.drive.com.au/Editorial/Ar...rticleID=19904 tu crezi ca doar la carte se masoara cifrele? cum naiba toti o dau castigatore dupa TypeR pe GTI, numai voi astia cu renault vedeti alti catsigatori. ia si tu cel mai scurt exemplu. revistele Top Gear si supercar de luna trecuta. sau daca nu le gasesti, ti le dau eu. iti citez din linkul de mai sus? But speaking of torque, the engine's prodigious output is also the car's biggest problem in one important regard - treat the throttle brutally from a standing start and the front-wheel-drive chassis really doesn't cope well While it would be nice to have a bit more chassis control from the front end, that surging, rippling power curve is pretty intoxicating. The hot-selling VW Golf GTI continues to generate waiting lists at Volkswagen dealerships. Mazda's stonking 3 MPS is also out there, but won't hit the used market for a while. Neither will Ford's five-cylinder Focus XR5. The first-version Holden Astra SRi Turbo is worth a look. mai vrei? stii doar topicul de pe froum..ala cu versus... |
Deci.... R26.... cu sasiu sport(cum zic ashtia de la noi)......
Supercar.... mersi mult... il am shi eu..... ;) Ca veni vorba de versus..... dap... probabil am putea sa ne contrazicem pe tema asta luni intregi... :twisted: :twisted: Shi.... tzi-ai raspuns singur la intrebare.... noi... ashtia cu Renault evident vedem tot un Renault cashtigator..... ne orbeste probabil pasiunea pentru marca asta.... ce vrei.... :D Tu... mandru proprietar de VW itzi sustzii punctul de vedere..... eu doar am vrut sa zic ca GTI nu e singura mashinutza sport sub 30.000 euro, sa zicem... ci ca mai sunt shi alte optziuni...... atata tot..... P.S. Shi fiindca am doua Renault.... de fiecare data cand vine vorba de comparatzii o sa bag acolo shi Renault... ca-mi place sa fiu avocatul diavolului..... :twisted: :twisted: :twisted: |
https://www.youtube.com/watch?v=o7Z6u...elated&search= ptr treeeeeee cu dedicatie :twisted: :))
|
https://www.youtube.com/watch?v=nIDt1...elated&search= logan 1.6 16 v se duce cu a 4-a pana in 175 :))) e nebun tipul :D
|
khalsi, da adevart..si ca sa scurtam versusul, fiecare isi ia ce vrea si ce poate, dar de ce sunt totusi asa mult GTI vandute?
nu, nu imi raspunde...lasa asa. eu nu am zis ca e singura amsina sport, dar e singura cu ~200 de cai care la banii asta ofera ceva si in plus. si ti-am zis nu e doar parerea mea. dar oricum, fiecare isi ia ce vrea si ce ii place si ce poate.. oricum, imi place sa fie cineva sa ma combata, ca sa am cu cine discuta! :D |
Khalis si eu sunt fan Megane RS:)... am mai vorbit eu cu bogdan pe la diverse discutii despre chestia asta megane rs vs. golf gti :)...imi place masinutza... are potential.
|
1 Attachment(s)
Una Bucata Filmulet Dedicat specialmente pt. ......AML`ul no.1 =))
|
inca odata ai dat dovada de (puncte puncte ....... multe puncte ) fane2fast pe langa acel raspuns pe care mi l-ai dat acu ceva vreme la bazar ;)
NU luati arhiva aia ca o sa primiti ditai eroarea , am pierdut niste documente cam importante in urma ei dar ce mai conteaza astept inca 2 sapt ele iti urez o seara PLACUTA Fane2Fast !!!! |
Frate, ai vrea tu sa faci cate am facut eu cu NOVA, si sa ai victimile mele !
Iti zic eu ca tu nu ai visat niciodata sa te duci la cate curse am fost eu ! Asa ca tine-o pe a ta ! |
Quote:
|
Da, am visat ca te fac pe tine, si sa adeverit !
|
mai astia cu renouri si vw, eu ca posesor de conserva coreeana vad civic type-r ca hot hatch-ul castigator de pana-n 26k euro: 2 litri aspirat - 200 cp, 6,6 sec suta, 6 trepte, 1265 kg, design atipic (adica original nu neaparat o opera de arta, mai mult imi place conserva mea la aspect) taxe/prime asigurare decente. acum o sa ziceti ca-mi plac conservele asiatice...
|
am luat arhiva si nu mi-a dat oroare. stiam pozele insa. :)
de grande exception: https://www.youtube.com/watch?v=o7Z6utZmMuY&NR=1 |
smf in el de forum cu timpul asta de edit scurt! filmuletul e acelasi cu cel pus de MIN, ma scuzati nu m-am uitat.
AML, l-ai facut pe Fane cu Vectra? :) |
Nu inca, dar abia astept sa ma dau cu el !
Tu te-ai dat cu el ? |
nu, ca am probleme cu vectra a-urile dar cred ca ii dai 3-4 masini tu.
|
Corect........
Dar ne dam pe corect, cand schimb a doua pleaca si el ! |
ce cursa e asta ma?
|
iti urez o seara PLACUTA Fane2Fast !!!![/QUOTE]
Vladz...1. mersi pt o seara buna!2 daca esti tantalau nu da vina pe arhiva..ca ai pierdut tu documente (nu ma intereseaza) 3. nu mai imi aduc aminte ce raspuns tiam dat eu tie la bazar! 4. Nu ma cunosti asa ca nu ma lua ce(puncte puncte). si cred ca nimeni de aici nu te cunoaste Flausatule! 5.Iti spun sa termini cu comentarile si sa te bagi aiurea eu daca am facut o gluma am facut`o cu AML`ul cu care probabil imi permit....ceea ce tie nu iti permit glume bai lache! AML`ULE FRATE...cat de curse..NO COMMENT cat de victime...NO COMMENT .. lumea te cunoaste te stie..hai sa ne umflam pe alte forumuri (ex. forum dacia") O sa iti prinda mai bine! :)) Te`saluta fratele tau!Numai bine! :)) |
Uitativa si voi pe utube la curse ilegale care se fac prin alte parti, si o sa vedeti ca asa pleaca unul inaintea celuilalt, cand sunt masini cu greutati diferite, si diferenta de cai !
|
ba AML`ULE :)) tu ai o suferinta mare frate!Vrei sa te dai cu mine? :)) iar scoti banchetele rezerva parasolaru si tot ce ai in torpedou sa usurezi masina? =))
|
mha da incetati anu` asta...certati`va pe pm`uri...nu va mai spalati rufele in public...fane..mai lasa`l mha frate..k posturile se shterg orikum...
kt despre aml`...cu cursele tale..klmeaza-te k nu esti regele curselor in ploiesti ...nu shtii u multe asha k shhht!!...intai te documentezi ..dupa kre vorbeshti`.... si dak vrei cursa cum ai zis u ...knd dai tu a 2-a sa plece el...du-te la aia in afara unde se fac astfel de curse....vrei sa te dai cu el?...vin`o cu mashina apropiata eventual putin peste caii lui...dak nu...ramai la klasa cu dacia.... PS:rog un moderator sa mute aceste posturi la diverse discutii!!! |
tre, da domle, TypeR fuge f bine. aia da. dar poti tu compara aia cu renault? no offence. GTI se pare ca este sub TypeR. nu o zic eu. dar asa este. tot sper sa vad si eu cum merge. ca GTI stiu deja destul.
si un pic sa va intreb: daca tot sunt dif asa mari intre masini, intre puteri...de ce va mai dati? sa vedeti ce? || se fac sa vezi care masina e mai rapida, care sofer pe masina lui, sau daca faceti din mers, sa masori puterea si cuplul motorului. dar sa te dai cand schimba el 2, asta nu am mai auzit.... dar bine, eu nu sunt regele curselor... loool. aml, frate cum s eface ca de la curse, de la baiertzii aia duri din Buc nu te stie nimeni. ia vezi tu ce glume imi permit eu cu cei din aria Provocari, si unde si pe cine stii tu? mai leule, mai..nu am nimic dar hai sa nu ne umflam in pene. eu nu ma dau cu masina (si chiar daca m-as da, nu as spune si nu m-as lauda pe forum..dooooh) dar am fost de multe ori, si cam stiu lumea care se invarte pe acolo. crezi ca daca suntem "de la tara" ne prostesti tu cu CAPITALA??? ce curse de cartier cu autobuze faci tu amice? nu ma bag intre tine si fane ca nu am nimic cu voi, dar terminati naibii figurile astea de 2 lei..ca "am fost la atatea curse cum nici nu visezi" , de parca in Buc e raiul curselor.... si din cauza voastra cu toate trotinetele kitsch nu se pot da cei care adevarat vor. nu au loc de voi, mai atrageti si politia dupa voi !! de asta iau foc pe voi ! daca nu aveti cu ce faceti curse, cum nici eu nu am, stau pe treaba mea si ma joc NFS. nu incurc si nu ma bag in seama ca MARE RASER MARE. no offence, just the truth! |
Quote:
Diverse poze/filme ! asa zice topicu` asta din cate stiu eu sa citesc bai "RASER-ilor":twisted: |
Quote:
La cate curse ai participat si ce masini ai batut mai AML? Esti cam idiot in ultima vreme. M-ai cam enervat si sambata cu aberatiile cu asigurarile. Fa-ti tu asigurare de viata ca daca te faci praf cu tomberonu', nici ruginol nu mai ramane dint tine... |
Donule dar stai pana schimb eu la a mea a treia? o pun in D si stai pana schimb eu a treia? facem o cursa asa? :))))))
|
7 Attachment(s)
hai sa continuam la diverse discutii nu vrei ?pls.....si posturile pana aici ...sa i le lasam lu` tng`u sa le mute:)
si k sa fiu OT va pun neshte wallpapere...HOT ROD:) |
Quote:
Si nu sunt aberatii sunt fapte reale... dar hai ca vad ca nu am cu cine discuta lucruri serioase ! |
1 Attachment(s)
si tu mai shtii ce inseamna sa discuti un lucru` serios....k scoti numai perle in ultimul timp
uitati neshte wallpapere cu hot rod`uri`:)... vedeti k sunt .exe si knd il rulati vi`l pune direct wallpaper |
Tare rau de tot mustangul ala de la sfarsit! ;)
|
prin excelenta cursele nu sunt lucruri serioase ci de divertisment. asa ca terminati dom'le cu morcovii din fundulet si hai sa ne distram.
|
da da are dreptate tre` :)) :))
|
serios oameni buni....forumul asta pare mai mult un "camp de lupta"...de ce nu putem sa ne intelegem si noi ca oamenii...mai bine va intalniti intr-o seara la sala si discutati toate neintelegerile....sau cum a zis kraven....vorbiti pe pm'uri,mess sau altele...ce naiba...
|
si acolo se face offtopic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:32. |
- Copyright 2026 4Tuning