![]() |
Re: My KYS !!
Frumos rau clipul! :shock: Succes in continuare!
|
Nenea nu e drept :)))))))))))...mai taie din ele da'le 'reacuuuu :))
Imi place ce ai facut tu acolo la aerisiirileeee alea doo ! :D Sa vedem finalul lucrarii !;) |
4 Attachment(s)
Am finalizat,dupa lungi eforturi si multe situatii neluate in calcul, portbagajul si s-au dat gaurile ptr furtunele de la ceasurile suspensiei..
Usor usor voi intra in linie dreapta! |
Quote:
|
frumos portbagajul.Abea astept sa vad cum se vede ecranul ala in bord.Nu prea pui poze...ne ti in suspans.poate imi recomanzi si mie pe cine ti-a facut incinta la subwoofer.Bafta in continuare
|
imi place ce faci, foarte tare! masina de expo! bafta in continuare :twisted:
|
Mai carcotas din fire...nu schimbi scaunele alea de maxi taxi ?
|
Da, eventual si in spate pus scaune individuale...
|
Da, dupa ce mai spargi o banca ceva... :lol:
|
pune tabureti (daia mici de bucatarie)
|
2 Attachment(s)
Dupa cum vedeti, nu ma arunc in 100 locuri si sa nu termin nimic. Imi incep ideea, o duc pana la capat. In mod sigur va veni si randul scaunelor de schimbat, dar momentan alte sunt prioritatile.
Intre timp,am terminat de finalizat suportii de ceasuri pentru suspensie.. |
Quote:
PS-Sper din tot sufletu sa nu ajung sa citesc vreodata ca e de vanzare ...Nu-i asa Kys-ule?:lol: |
Un singur compresor poate face fata celor 4 perne de aer ? Ma refer la timpul cand e necesara presiunea pentru a ridica masina
|
Iti mai si ramane aer sa te joci putin cu ele:rolleyes2
|
Quote:
|
sunt masini si cu 6 compresoare si 6 butelii. In plus, nu neaparat compresorul trebuie sa faca fata pernelor ci butelia. Numarul mai mare de compresoare si butelii permite sa se joace timp indelungat cu sistemul de suspensii. La mine sistemul este gandit cat sa faca fata pernelor de pe masina si sa ma mai si joc putin. Deci putere de a ridica masina este ..
Sper sa apuc saptamana viitoare sa-i fac un film.. |
|
Quote:
fara cuvinte,dar ce s-a intamplat cu bara fata,ai taiat-o de la jumate sa o prelungesti? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Frumos imi place ,probabil cel mai low logan din europa ;);) |
Ceva mai frumos si mai splendid de atata nici ca nu se puteaa! E ceva de vis! Bravoooo!!! Stima si respect!!
|
eh...se stia ca esti mare KYS-ule acum esti ginatic:)) bv e super...dar aceeasi intrebare: bara fata e crapata, dc? ai ceva nou in minte?
|
2 Attachment(s)
sigur partea din fata o lasa mai jos :D am pus doua poze cum cred eu ca va iesi :D oricum arat foarte bine masina lasata Bafta in continuare
|
win :lol:
|
Asa e, sunt gigant dar daca apas un buton, ma fac mic-mic :)
Bara fata va suferi mici modificari, iar colegul miahi a intuit bine una din intentiile mele. Bara va iesi la final, paralela cu pamantul.. @robynet - tocmai ce am comandat Falken 195.40.17 pentru rotile fatza :) Yuhuu :) "strech it " :) |
Quote:
Succesuri Cosmine, te urmaresc din umbra ...ca nu e soare ! :D |
Quote:
|
Si dupaia mai e "ca-n Germania" ? :lol:
|
Quote:
Caline pai noi avem drumuri ca-n Germania?:lol: |
Nu trebuie sa fie "ca-n Germania" ! Asa scrie in cartea de tuning de bun gust :)
Drumurile pe care merg eu cu masina sunt ca cele din Germania :) ps. Valex - ma bucur :) daca gresesc cu ceva sa-mi zici da?? |
la o asa masina tunata ar fi pacat sa ramana gumele standard, pana acum s-a mers maxim asa sa fie si cu gumele.
pe spate ai 9j ca nu mai stiu |
pe spate am 9 J la care merg cu 205.40.17. Anvelopele celelalte le voi pune pe fatza , unde am 8J. Sunt sigur ca vor da bine si ma voi scuti de alte modificari de care m-am lovit intre timp...
|
Cine are logan tare, ala'i nasu din Bucale !!! :lol::lol::lol:
:arrow: MeMeCe |
7 Attachment(s)
:)) ms ms MM :)
Azi masina a fost incaltata pe fatza cu noile dimensiuni ale anvelopelor Falken : 195.40.17- pe 8J ! Intre timp s-a trecut si la finalizarea barii fata si a astuparii liniei de la grila...sper sa dea bine! poze ! |
Quote:
cel mai adevarat logan |
Nu o sa fie diferenta de culoare intre bara si restul masinii?
|
Quote:
|
nu vad dc ar fi diferenta de culoare, intrucat nu a trecut mult timp de cand am revopsit-o. In caz contrar...revopsesc din nou masina :)
Ma bucur ca va place! |
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning