Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

ovidiu89 08-08-08 19:50

Re: Club CIELO

da..ai uitat cand am plecat amandoi:))

D o n n 08-08-08 19:59

cum sa uit...;))pacat ca nu am facut si la intors:)

Snapy_xxl 09-08-08 00:41

Haideti ca revin si eu cu o dilema privind viitoarele cauciucuri. In timp ce facem presiunea la rotile din spate, tipul de la vulcanizare mi-a zis ca jentile pe care le am eu pe masina sunt pt gume cu dimensiunile 205/50/15, fata de ce am eu 195/50/15. In curand o sa mai iau 2 gume cu buza, dar inca nu stiu ce marime. Sa pun pe spate 205 sau sa merg pe aceiasi marime. Sunt constient ca odata ce trec pe 205 o sa-mi frece si mai des pe spate dar, cred eu, o sa arate mai bine. Depinde acum de parerile si sfaturile voastre.

ovidiu89 09-08-08 00:53

o sa frece....cred ca asta voiai sa spui nu?

Geo_ZGA 09-08-08 09:09

Pe jantele pe 15 merge fara probleme cauciuc 195. Nu vad de ce nu ar merge... si merge si 205, poate si 215, dar iti atinge sigur in aripa spate. Eu zic sa ramai pe 195, e mai sigur, nu te complici degeaba.

D o n n 09-08-08 11:21

dar de ce nu indoi aripa?si arata bine si scapi de uzatul cauciucului

Snapy_xxl 09-08-08 11:27

Este deja indoita buza din interior dar la un balans mai mare sau greutate freaca. Mai am de terminat niste chestii pt masina (xenonul, cauciucuri si alte maruntisuri) dupa care ma apuc de tinichigerie care o sa includa si rezolvarea problemei de pe spate.

D o n n 09-08-08 13:01

da bun asa....

PetricaCBD 11-08-08 11:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1687298)
da bun asa....

in viitoru apropiat(daca vor aparea doritori)angel eyes pentru farurile de cielo(sunt pe masina mea).....pretul este de 120ron

D o n n 11-08-08 15:51

un schimb de faruri si o diferentza?;))

THUNDER77 11-08-08 21:00

Tuning pe masina mea o sa pot spune ca fac atunci cand o sa incep sa umblu pe la suspensii si motor, pana atunci am aranjat-o putin :D Va prezint Nexia mea, 1,5 DOHC 16 v :) Urmeaza clean look pe bari, aripile spate un pic evazate, folie complet pe luneta, filtru sport, suspensii sport , grila radiator sport si....om mai vedea noi :)

THUNDER77 11-08-08 21:14

10 Attachment(s)
ete si pozne :D :

PetricaCBD 12-08-08 08:25

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1690468)
un schimb de faruri si o diferentza?;))

ia baga niste poze cu farurile tale...

D o n n 12-08-08 10:09

1 Attachment(s)
stock ;)))

PetricaCBD 12-08-08 10:56

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1691657)
stock ;)))

arata bine si ale tale....dar m-am gandit....si eu oricum vreau sa desfac farurile sa le vopsesc rosii in interior.....doar rama aia.....deci iti dau doar angel eyesurile cu 100 ron....daca vrei :P

B-64-KTL 12-08-08 11:40

Ma tu imi furi ideea cu vopsitul ramelor in rosu...Si eu am vrut sa mi le fac rosii dar facusem deja semnalizarile negre si nu mai dadeau bine pe urma.

PetricaCBD 12-08-08 11:42

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1691808)
Ma tu imi furi ideea cu vopsitul ramelor in rosu...Si eu am vrut sa mi le fac rosii dar facusem deja semnalizarile negre si nu mai dadeau bine pe urma.

ai perfecta dreptate:D......doar ca vreau sa fiu un pik mai diferit facandu-le in culoarea masini.......apropo crezi ca rezista spray rosu pe rama aia din far.....???

B-64-KTL 12-08-08 13:43

Atata timp cat este pentru etrieri si dat vreo 3 straturi v-a tine. Iar inainte de asta da-l putin cu smirghel fin si cu plastic primer. Eu nu am mai facut ultimele doua lucruri si a tinut (nu am facut pentru ca nu aveam) dar este mai bine sa le faci.

PS: eu am doua rame in casa gata scoase din far :).

PetricaCBD 12-08-08 15:00

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1692035)
Atata timp cat este pentru etrieri si dat vreo 3 straturi v-a tine. Iar inainte de asta da-l putin cu smirghel fin si cu plastic primer. Eu nu am mai facut ultimele doua lucruri si a tinut (nu am facut pentru ca nu aveam) dar este mai bine sa le faci.

PS: eu am doua rame in casa gata scoase din far :).

si ai nevoie de ele :D..........daca poti sa mi le dai...sa le fac si apoi sa vedem daca rezista la cadura(apoi sa le desfac si sa le montez in far).....raman dator

D o n n 12-08-08 15:48

ma petrica.eu ziceam sa ti le dau pe ale mele sa le facu cum vrei tu...ca ale tale au angel`urile in ele si sa nu mai demontam farurile pt aceeasi chestie ;)) stai sa le desfaci si tu si eu pt angel..farurile mele nu au nimic.la farul drept iti iei de la al tau kestia aia de vine in fata becului k eu am rupto..atata tot.nu imi transpira faru nu e spart nimic
daca te gandesti imi spui ...

B-64-KTL 12-08-08 15:52

Te astept diseara...cum am stabilit.

Snapy_xxl 12-08-08 16:00

1 Attachment(s)
No comment... :lol: :lol:

XoRRo 12-08-08 16:02

THUNDER77 da si tu mai multe detalii despre nexia ta :D

scaunele alea sunt originale de nexia ?

airbagu e functional ?

D o n n 12-08-08 16:04

snapy...la mine s`a urcat o vaca pe spatele masinii ;))s`a cam lovit putin ;))asta e se mai intampla..pana acum nu am lovit decat caini,vaci si era cat pe aci un mistret la munte.. :))

PetricaCBD 12-08-08 19:26

Quote:

Originally Posted by B-64-KTL (Post 1692296)
Te astept diseara...cum am stabilit.

ok;)ms mult

PetricaCBD 12-08-08 19:28

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1692286)
ma petrica.eu ziceam sa ti le dau pe ale mele sa le facu cum vrei tu...ca ale tale au angel`urile in ele si sa nu mai demontam farurile pt aceeasi chestie ;)) stai sa le desfaci si tu si eu pt angel..farurile mele nu au nimic.la farul drept iti iei de la al tau kestia aia de vine in fata becului k eu am rupto..atata tot.nu imi transpira faru nu e spart nimic
daca te gandesti imi spui ...

iti dau doar angeluri...ca oricum daca iti dadeam farurile mele tot trebuiau desfacute ca nu a fost buna chestia aia cu care le-a lipit matza si s-au dezlipit...trebuie poxipol....

THUNDER77 12-08-08 23:12

12 Attachment(s)
Xorro ce detalii vrei sa dau ? Ca nu prea am "cu ce" intelegi tu ? Ma rog ..... scaunele sunt originale, airbagul este functional ( este pus de uzina , nu aftermarket ) in rest masina.....Daewoo Nexia , coreeana, an de fabricatie 1995, motor 1,5 mpi DOHC 16v, 90 cp (stock ) geamuri electrice fata-spate, servodirectie,servofrana, amortizoarele fata reglabile ca tarie (stock) , jante aliaj 14" (dimensiuni de uzina ) 4 X 100 dist.si nr.prezoane, et 35, 6j ,de pe un "ursulet", periate si vopsite de manuta mea fara electrostatice si alte figuri numai spray ( alb boreal pt. cei interesati de la Policar ), gume 185/60/14 Continental ( nu m-a dus buzunarul la 195 -uri ), leduri in faruri pe pozitii (plan de viitor faruri clare cu sau fara angel eyes, depinde de bani ), leduri in bord ( apropo, ceasurile sunt colorate de mine ,inclusiv limbile , plan de viitor vor fi inlocuite cu plasme sau lcd de gsi ),folie pe geamurile laterale spate omologata DRK Super dark black (montajul imi apartine , urmeaza sa pun folie si pe luneta ), grila radiator si ornament nr. colate cu autocolant crom, scaun sofer reglabil inaltime, volan reglabil inaltime, trapa de uzina bipozitionala ( prima pozitie este in inclinata in sus,cu 2 trepte de deschidere, dupa care culiseaza inapoi pe pavilion 50 % ( plan de viitor pentru trapa : va avea folie neomologata sa mai potol din soarele asta enervant, iar pavilionul va fi acoperit cu autocolant negru lucios, care imita geamurile ).....in rest....ce sa zic....tot ce e pe masina e pus de mana mea.....ar mai fi de mentionat frane fata de opel ( cred ca astra F ) cu discuri ventilate, garda la sol mai mica decat la cielo (nu stiu cu cat, cert e ca masina sta superb pe viraje stranse la viteze relativ ridicate ).....muzica.....radio cd mp3 pioneer ( a fost pe masina ), 6 boxe , asezate in felul urmator : 2 (stock ) in bord, marca pioneer, 2 in panourile usilor fata ( aftermarket , marca majestic, titanium series, membrana interioara este confectionata din titan o buna parte , montajul este propriu :D ), si 2 boxe in spate pe panoul de la hayon ( aftermarket, marca Well, pe 3 cai, sunt super de bass, montaj de asemenea propriu ), 2 mini lampi albastre de interior legate pe boxele spate ( dau intermitenta pe muzica in functie de bass sau volum ) , 3 mini lampi de interior montate una pe consola centrala (lumineaza, noaptea, tunelul si consola centrala in albastru ) si alte 2 montate cate una la picioarele soferului respectiv pasagerului din dreapta, culoare tot albastra , 2 lampi cu leduri pe panourile usilor fata si cotiera centrala intre scaune ( aftermarket ), autocolant negru mat, de logan pe stalpii de la jumate si spate, lampi de semnalizare pe aripi tot de logan, sigle aripi G-TR aftermarket....si cam atat....planuri de viitor o gramada....banii sunt problema, deoarece pentru mine prioritatea o are bebelusul meu :) :D asa ca ....modificarile vor aparea incet incet :) Daca mai vrei ceva info....let me know :D ;)

D o n n 12-08-08 23:30

thunder...sa vezi ce misto o sa iasa cand le punem pe "amandoua" la modificat..eu te ajut cu ce stiu,tu cu ce stii ;) o sa iasa ceva super ;)

THUNDER77 13-08-08 00:00

Word bro' ! Si apoi facem o intrunire cu cei din club cielo :) fiecare cu banii lui :P noi oferim doar indicii cum sa ajunga la locatie :D Apropos...vad ca ti s-a pus pata rau pe nexia ca a mea :D

D o n n 13-08-08 00:43

:)) stai sa vezi...dar nu ma mai da in gat ;))shhhh keep the silence ;)daia ziceam ca o sa le facem misto pe amandoua ;)

ovidiu89 13-08-08 01:24

donn gata deja stiu surpriza cat dai sa nu o spun:))

PetricaCBD 13-08-08 08:38

multumita lui KTL am acum ramele de la faruri....urmeaza sa ma apuc de ele....apropo ce ziceti daca scot chestia aia care vine in far in fata becului ce se poate intampla.....bate mai bine fara ea????
donn daca mai esti interesat de angel eyes da-mi un semn........sau daca le vrea altcineva vreau 100ron pe toate 4 cercuri cu cate 2 leduri pe cerc

D o n n 13-08-08 10:09

:Dpai petrika mie nu are cine sa mi le puna aici...aia e problema.. :((

ovidiu nu`ti dau nimic :)) glumeam.dupa ce imi duc planul la capat o sa te rasplatesc ;)

PetricaCBD 13-08-08 10:33

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1693505)
:Dpai petrika mie nu are cine sa mi le puna aici...aia e problema.. :((

ovidiu nu`ti dau nimic :)) glumeam.dupa ce imi duc planul la capat o sa te rasplatesc ;)

ti-le pui singur.....daca nu te descurci iei legatura cu matza si ii trimiti farurile si angelurile si le monteaza el.....te intelegi cu el

Geo_ZGA 13-08-08 12:34

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1693376)
apropo ce ziceti daca scot chestia aia care vine in far in fata becului ce se poate intampla.....bate mai bine fara ea????

nu le scoate, o sa-i orbesti pe toti cei care vin din sens opus noaptea. "Caciulitele" alea au rolul de a dispersa lumina in far, pe toata suprafata oglinzii. Daca ai avea xenon, alea ar fi inutile, chiar ar strica, dar asa... lasa-le acolo, ca nu te deranjeaza :)

PetricaCBD 13-08-08 12:48

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1693737)
nu le scoate, o sa-i orbesti pe toti cei care vin din sens opus noaptea. "Caciulitele" alea au rolul de a dispersa lumina in far, pe toata suprafata oglinzii. Daca ai avea xenon, alea ar fi inutile, chiar ar strica, dar asa... lasa-le acolo, ca nu te deranjeaza :)

daca zici ca ii orbesc pe cei care vin din sens opus sa inteleg ca ar bate mai puternic(lucru bun pentru farurile "chioare" de cielo)....o sa incerc sa scot la un far.....sa vad diferenta......

Snapy_xxl 13-08-08 13:17

O sa fie ca si cum ti-ar baga unu un laser direct in ochi. Tu crezi ca e mai bine dar ti-ar convenii daca ar veni unu din sens invers cu faruri dinastea?

PetricaCBD 13-08-08 13:26

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1693823)
O sa fie ca si cum ti-ar baga unu un laser direct in ochi. Tu crezi ca e mai bine dar ti-ar convenii daca ar veni unu din sens invers cu faruri dinastea?

ma gadeam doar......oricum o sa fac o proba.....eu mi-am reglat si farurile sa "bata" jos sa nu-i deranjeze pe cei care vin din sens opus.....dar ma gandeam ca daca scot aia si faru bate mai bine....nu o sa mai merg cu proiectoarele aprinse(care zic eu ca sunt mai "enervate" pt ceilalti decat faza scurta fara aia pe bec si ploape pe far).....oricum cand o sa fac rost de banii 4-5 mil imi iau un bi-xenon pentru faruri...

Snapy_xxl 13-08-08 13:31

Quote:

Originally Posted by PetricaPTK (Post 1693852)
ma gadeam doar......oricum o sa fac o proba.....eu mi-am reglat si farurile sa "bata" jos sa nu-i deranjeze pe cei care vin din sens opus.....dar ma gandeam ca daca scot aia si faru bate mai bine....nu o sa mai merg cu proiectoarele aprinse(care zic eu ca sunt mai "enervate" pt ceilalti decat faza scurta fara aia pe bec si ploape pe far).....oricum cand o sa fac rost de banii 4-5 mil imi iau un bi-xenon pentru faruri...

4-5 mil? De ce nu faci comanda la Serban. Cu 3 mil bi-xenon. Ale mele trebuie sa ajunga azi.

THUNDER77 13-08-08 13:57

Roger that , Donn ! :P

All times are GMT +2. The time now is 20:01.

- Copyright 2026 4Tuning