![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
sa sti ca dupa mine nu e kitch este chiar faina mai ales flacarile alea sau ce vor sa fie
|
atata tot ca are niste probleme intre spoilare si faruri si buzele poate nu se potrivesc si actibiltul ala de pe bot in rest eu zic ca e frumusica
|
Quote:
|
ba voi n-ati vazut ma ce scirie pe sopileru fata? GTI frate!!! e pericol masina aia... sa va feriti...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
hmmm, nu e kitch? dar ce e? e oribila, mai bine o lasa stock...eleronul, flacarile, scrisul... |
dragonul asta e cam gri de ce negru e...poate isi ia dracu bataie ca in basme de la vreun dragon negru...
|
Quote:
|
Quote:
pai intotdeauna daca nu stii ce sa`i faci unei dacii ...mai bine o lasi stock ...arata muuuult mai bine ...dar uite ca unii se incapataneaza sa isi bata joc de bunul gust ... |
3 Attachment(s)
Poate unora le place da mie mi se pare total nereusit styling-ul.
ps: pozele sunt luate de pe autovit |
nu este rau,dar o asa masina nu se preteaza la modificari exterioare decat cu kituri originale gen brabus amg etc
|
Quote:
p.s. imi vine sa iau BLACK DRAGON`U (super dashia de mai sus) sa intru frontal in ea :twisted: :twisted: |
Quote:
|
Quote:
genu asta de masina niciodata nu se preteaza la un asemenea styling. |
Quote:
|
cipy....iti dau un sfat daca vrei sa faci multe posturi....cearta-te cu toti care te contrazic....asa asta e off....
mertzu....vb unui om de mai sus e pentru oameni extravaganti.... oare ala cu dacia o avea autorizatie pentru flacari? |
1 Attachment(s)
o fi un nou supercar?
|
2 Attachment(s)
Parca a mai fost asta pe aici, am gasit-o acum de vanzare pe 4tuning si am zis sa vb cu proprietaru sa rad si eu putin. Si am ras. Mult :lol:
O parte din discutie: tzzutzzu77: mai e de vanzare masina? tzzutzzu77: am vazut-o pe 4tuning radu_ig: da tzzutzzu77: la ce bani? tzzutzzu77: tot 3300? radu_ig: in seara asta am puso si cred ca esti al 10 lea cu care vb radu_ig: da tzzutzzu77: pai zi-mi si mie ce mai are, ca acolo nu scrie mai nimic tzzutzzu77: la exterior vad ca e frumoasa rau radu_ig: jante pe 16 radu_ig: motor de 1,6 tzzutzzu77: de la ce e motorul? radu_ig: de supernova tzzutzzu77: aha radu_ig: bord bmw radu_ig: volan victor radu_ig: muzica in ea de rupe tzzutzzu77: suna bine pe manele? radu_ig: rupe tzzutzzu77: belea tzzutzzu77: si triplele alea ce sunt, ca n-am mai vazut asa ceva radu_ig: is de bmw seria 3 dupa 2004 tzzutzzu77: aha tzzutzzu77: si e vopsita asa sau e lipit ala? radu_ig: vopsita in totalitate tzzutzzu77: beleaaa tzzutzzu77: si banuiesc ca cu eleroanele alea 2 sta lipita de sosea tzzutzzu77: ma gandesc serios s-o iau tzzutzzu77: da ce an e, ca acolo scrie logan 2007... radu_ig: nu radu_ig: am gresit acol tzzutzzu77: aha tzzutzzu77: pai ce an e? radu_ig: 84 radu_ig: da nu are rugina sau sa fie varza ceva tzzutzzu77: aha tzzutzzu77: da la pret nu mai lasi? radu_ig: ceva ceva rup tzzutzzu77: cam cat? ca e cam veche chiar daca e superba radu_ig: stiu da arata bine MERGE bine nu are nici o problema radu_ig: pe la 3000 radu_ig: si unde mergi toti isi intorc capu si fac poze tzzutzzu77: aha radu_ig: usi la telecomanda fara nici o clanta tzzutzzu77: pai e belea asta, ma si vad in ea pe bulevard, sa se uite toti la mine radu_ig: suna muzica in ea de vibreaza vitrinele cand treci pe langa ele tzzutzzu77: aha tzzutzzu77: si mai ai clienti la ea? radu_ig: mai vb cu vreo 10 acum ............ tzzutzzu77: daca e pot sa vin sambata s-o vad? radu_ig: sigur tzzutzzu77: da n-o dai pana atunci tzzutzzu77: iti dau si mai mult tzzutzzu77: numa sa mi-o tii radu_ig: pai hai mai repede dc iti tre tzzutzzu77: asa repede o dai? radu_ig: eu stiu radu_ig: dc ti am zis ca n seara asta am puso si deja mo sunat vre 4 si vb cu 10 acum |
ce rau esti....:twisted:
|
evil
am ras mult! |
gizas people.. devil... mai ales cu faza "sta lipita de sosea"...am ras si eu.. nu chiar mult dar am ras..
|
a mai fost dacia aia... una din cele mai kitschoase kitschuri :))))))))) dai seama ce smecher esti knd mergi ku gutza in blana in supercaru ala? mor femeile ma... :| lol:|
|
2 Attachment(s)
Tot de la bazar :arrow:
Un Oltcit bine racit si un Opel cu spoiler de Logan :woowoo: |
2 Attachment(s)
Si mai am doua ciudatenii :?
|
ba deja incep sa ma exasperez cu moda asta cu bara de logan:))
|
se poarta acum bara de logan pe toate masinile!!!!!!!!
|
mda ... cred ca boala asta se numeste loganomania ... :lol:
|
o sa-mi pun si eu o bara de logan la masina de spalat:twisted:
|
nuuu ca se simte ofensata si nu mai spala bine:))
|
5 Attachment(s)
deci spoiler de logan pe dacii berline am mai vazut...n'ar fi fost nimic nou:))....
dara asa ceva nu credca a'ti mai vz:)):))...mii de scuze pt caliate... aaa...iar elerinu' de la dacia alba e de lemn:))):))) |
Quote:
dacii cu eleron de lemn au mai fost :) si termopan :) bafta |
Quote:
nu cred... |
nu prea cred.. imaginatia romanului e cat desertul de mare .. si 75% se si asemana cu desertul pt k tot seaca e..
|
pai mah a trecut moda cu bara de cielo....acum e de logan....pe viitor sa vedem ce mai scoate ford la craiova
|
2 Attachment(s)
:)))) sper sa va placa :))))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Lada Niva RS
|