![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
4 Attachment(s)
ce zice-ti baieti? ese ceva din asinutza mea? ce va taie capu, ceva agresiv si culoarea..aceeasi dak putetzi.ALB+NEGRU
multzam P.S. si la aia visinie ceva pls |
ca sa fiu mai exact, vreau asa: gemuri negre, jante cat mai "aerisite", masina un pik mai joasa, o gura d aerisire p plafon, bad boy look, mask fara semn,faruri clare,praguri, un spoiler fatza agresiv, si nishte guri d aerisire in capota si dak credetzi k se potriveste vr-un eleron.....
putetzi incerca si alte modele/combinatii d alb+negru, k tot nu snt hotarat cum sa o fac, dar aceleasi culori:D merci |
am incercat eu ceva.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
din greseala im cer scuze,am uitat sa atasez poza.sa mi se stearga celalalt comentariu daca e nevoie.
|
merci caline, doamne ce frumoasa e:D
|
5 Attachment(s)
Sal. Imi face si mie cineva niste variante de vinil sau dungi(sau amandoua combinate) cu argintiu, pls!
|
3 Attachment(s)
Argintiu vroiam sa zic gri met ala care da spre argintiu si daca va rog sa imi faceti o semnatura cu ea,pozitia care vi se pare mai potrivita.Ms.
|
5 Attachment(s)
va rog frumos sami aranjati si mie masina cum credeti voi ca iar sta mai bine.ms
|
Re
1 Attachment(s)
Primul virtual tuning..
|
1 Attachment(s)
mai mult din poza asta nu prea cred ca se poate face.poate ai alte poze cam tot din pozitia asta dar cu o rezolutie mult mai buna.
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu ceea ce am postat la pagina 175?
Va rog frumos....nu e o urgenta dar vreau sa-mi formez o idee cum va arata... Va multumesc anticipat... |
2 Attachment(s)
Mi-e somn :rolleyes2
|
Nubira
3 Attachment(s)
Salutare! Va puteti ocupa si de masinuta mea? mersi mult
|
TopArt, esti criminal :lol:
|
2 Attachment(s)
Uite ceva la repezeala ... sper sa iti placa
|
Aaronnel... ti se pare vreun pic reala masina aia facuta de tine? Frate, fa mai bine putin tuning dar bun... cand vede omul o masina asa... nu poate sa isi faca nici o parere despre cum ar arata masina lui... parerea mea... toba rosie? decat sa faci o masina COMPLETA in 10 minute... mai bine in alea 10 minute cauta niste jenti potrivite si punele calumea...
Salut! |
1 Attachment(s)
am incercat si io cv la masina asta...ceva mai realizabil...ps: am 2 mari greseli roata fata plata si neon ireal...deh...graba asta...
|
1 Attachment(s)
asta e facuta de mine pe alta poza mai mica.As vrea ceva realizabil :D
|
1 Attachment(s)
pt domnul Mitrutz:D
|
arata fain parerea mea. ca un pui de impreza :D.mersi mult
|
2 Attachment(s)
salut..sper sa nu va suparati ca nu este vorba de o masina dar..
am si eu un scuter la care as vrea sa-i fac un mic tuning exterior si as vrea sa vad ce ar iesi... ce idei am deocamdata : -cateva Stikere, mai micutze asa, finutze -un fel de pleoape la far.. -alte oglinzi mai mici -neon de culoare albastra sau rosie - + ce mai vreti voi si considerati ca ar da bine pe scuter :) bafta. |
2 Attachment(s)
pt:CT 87 ADY,la cerinta ta,alege-ti....
|
sima iti fac eu si tuningul exterior..si semnatura care ai ceruto la "semnaturile voastre facute de noi" dar dak nu te grabesti ca nu prea pot acum...maine dimineata poate am putin timp liber..
|
ok Dj, merci mult d tot...nu este nici o graba, sper sa iasa ceva frumos :D
bafta |
4 Attachment(s)
Incercati cate ceva
Multam:) |
1 Attachment(s)
uite atat am putut face
|
5 Attachment(s)
salut. vedeti ce-i puteti face si la masinutza mea am pus si 2 poze asa ca sa aveti idee ( jenti, grila de la radiator de la ultima imi place mult geamurii fumurii etc.. )astept cu nerabdare sa vad ce iese.salut
|
Merci mult calin!
Ma mir cum de nu ai uitat... p.s: baiat de nota 20! dau o bere knd vii sa faci plaja :P |
poate o avea model mai vechi...sau cine stie...o fii chiar aia...o fi avut-o la vreun pictorial ptr vreo revista... :-P
|
Fa o poza la minim 800x600 (preferabil 1024) si iti promit ca eu iti lucrez masina :wink:
|
1 Attachment(s)
am pus un neon la scuter da nu a iesit cine stie ce...si un sticker mic...nu prea am timp ca faceam mai mutle la ea...
|
o vopsea in 2 culori la opelul din poza de la pagina 174 ?
pls |
6 Attachment(s)
sunt facute km rpd dar..... alegeti
|
3 Attachment(s)
Salut... Am si eu o masinutza ... si as vrea sa-i dau un aer de rolls :D ... am facut eu ceva ceva in paint k sa aveti o idee... nu vreau sa par nesimtit dar as avea niste preferinte: masca pana jos(argintie, cromata, etc) ... stopuri pe led-uri, farurile ceva in gen rolls phantom :D ... si teava de esapament pe mijloc... aceeasi culoare, geamuri fumurii, jante cromate cat mai mari si cat mai pline... daca aveti timp imi puteti da o idee la cum as vrea s-o fac ? Mersi ...
|
Quote:
|
dc fiecare are dreptul sa faca ce vrea cu masina lui nu???
nu toti trebuie sa faca tuning perfect mai trebuie sa existe si cate un kitch nu ?? sau cine stie poate chiar iese ceva interesant |
fiecare cu stilul lui ...gabi nu ai rezolvat absolut nimic...shtii u despre ce vb;)
|
Quote:
Quote:
Daca nu am rezolvat nimic, repetam faza ! :wink: |
mda... stiu ca este o masina frumoasa, dar vreau sa o fac a mea daca ma intelegi. ca mai sunt o gramada ca ea pe strada, bineinteles nu la aceeasi dimensiune... dar totusi... eu sunt mai egoist si nu imi place sa impart :D , daca ma intelegi... oricum daca asta e parerea ta, atunci iti ascult sfatul... totusi ai putea sa-mi arati cam cum ar arata cu masca cromata si niste jante cromate, mari si cat mai pline ? cred ca asta ar scoate in evidenta trasaturile si liniile masinii... daca nu, o las asa... voi sunteti expertii :P ... mersi mult.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:12. |
- Copyright 2026 4Tuning