![]() |
Re: Live for Speed
Quote:
|
Deci pana la urma care versiune de LFS e cea mai buna ?? Z , Q sau Alpha ?? Ca io am luat ce mi-ati zis voi si e Z , are vreo 430de mb jocul instalat ...
|
la Z nu am reusit sa il fac cu toata masinile .... eu am doua versiuni de LFS in pc , am Alpha 0.5 X si Alpha 0.5 V . V- ul il folosesc doar sa ma distrez cu tweaku , si 0.5 X pentru net.
|
Deci...am reusit sa iau tweak-ul pt Z,dar cand incerc sa intru in el imi da eroare :|
|
instaleaza framework
|
Am mai gasit un tuic pe lfsforum,si nici ala nu merge. Imi da aceeasi eroare. Ce trebuie sa le fac ??
|
Sa citesti postul lui Bryan :wink:
|
Am cautat,da' nu gasesc nicaieri,decat "Bluetooth Framework" :|
Banuiesc ca trebuie Framework si atat... Daca are cineva Framework asta in PC sa il puna aici,sau un link,de unde pot sa il iau. Va rog mult de tot... |
|
Imi da eroare cand incerc sa il instalez (ala din link-ul tau).
Imi zice aia cu "xafaghakdhak has encountered a problem and needs to be closed" Si in dreapta joc cu "send error report" sau "don't send" :| |
sigur ai pus ambele fisiere in joc si le_ai deschis de acolo?
|
...nu a spus nimeni ca trebuie facuta si asta :|
Fac acum... |
Quote:
cand l_am pus eu stiu ca erau niste fisiere care trebuiau puse in widows...cauta pe forumul lfs ca o sa gasesti tot ce ai nevoie...sau pe google "tweak lfs z error"... |
Salutări,cine mă ajută si pe mine aici sau pe YM,am nevoie şi eu de o versiune de LFS care să o pot modifica,car/cfg drift/bov/etc ! tweety_rzv şi apreciez gestul,vă mulţumesc !;)
|
joaca cineva in seara asta ? id-ul meu e awp_mech3ru
daca vreti.... |
Nu mai joaca nimeni LFS ce se intampla .... jocul asta nu trebuie sa stea pe a 2 pagina ;)
|
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
2 Attachment(s)
Da-ţi şi voi add la tweety_rzv cei care sunt doritori de drift să jucăm mai mulţi ;) !
P.S. Şi janghina mea :lol: :rolleyes2 ! |
cand facem un server cu numele 4TUNING ? sa ne dam putin si noi
|
Quote:
|
Quote:
|
Foarte frumoase pozele puse de valy.
Cand facem si noi o liniuta de`a latu?????:D |
cum fac server de drag? cine ma ajuta? :)
imi trebuie licenta ? :-s am reusit, nu mai e nevoie trebuie luat programul de aici http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=28815 |
1 Attachment(s)
:lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Nu ,nu este făcut ;) !
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
2 poze facute asa repede ;)
In prima poza sunt eu si cu inca 2 , cel din mijloc e si el roman ..cat m-am bucurat sa vad compatrioti drifteri pe serverul Falken :D |
Vreau sa cumpar si eu o licenta de S2,am inteles ca itzi dau 2 in fiecare saptamana,cu alte cuvinte cred ca ar merge 2 persoane per licenta?Zic bine?Daca da si e cineva interesat sa cumparam una impreuna...
|
Pai explicati-mi si mie mai ca la mosi :D
Licenta ! 1. De unde o i-au ? 2. Cat costä ? 3. Mai traieste cineva pe aici ? :lol: 4. Cati suntem care jucam ? :D Multumesc frumos :hug: ~NONE |
3 Attachment(s)
Eu unul joc mai mereu .. sunt drifter deci daca te bagi pe drift si vrei meditatii ai la cine sa apelezi :P ;) Eu iti recomand sa iti iei licenta s2 ... e super tare fata de demo in s2 ai o gramada de optiuni , competiitii calumea , e misto !!
|
Valy lamureste-ma si pe mine care e treaba cu licenta? am inteles bine ca itzi dau 3 chei ? cu alte cuvine se pot folosi pentru a debloca 3 conturi LFS S2?
Am vazut ca se poate cumpara licenta si de pe computergames.ro si e ceva mai ieftina,sti cumva daca e pentru S2 sau S1? |
Quote:
|
NU poti debloca 3 conturi cu codul ala, nici 2. doar contul tau il poti debloca de 3 ori initial, iar apoi primesti cate 2 pe saptamana. unlock-urile acelea sunt facute doar in caz ca iti formatezi calcul sau reinstalezi jocul, deci in cea mai mare parte a timpului nu o sa le folosesti. toate chestiile astea sunt scrise si pe lfs.net daca citeai ai fi stiut :-)
|
Nu e vorba ca nu am citi,atata timp cat nu incerci...sti cum e,paca mai demult am vb cu cineva care a cumparat impreuna cu alta persoana licenta si o foloseau amandoi,de aia am intrebat daca se poate,cu alte cuvine nu,atunci o sa o cumpar aia de pe computergames.ro daca e S2 ca ies mai ieftin ca direct de pe lfs.net.
|
Salut!Spuneti-mi si mie cum reusiti sau reusesc unii sa scoata 1:12 si ceva pe circuitul BlackWood cu formula(FBM) cand recordul meu este de 1:15 si ceva.Am ceva timp de cand joc LFS am incercat zeci de setup-uri,am incercat si cu volan dar degeaba...ori nu pot eu mai mult ori nu am setup-ul masinii bun:sad:Ajutati-ma si pe mine cu un setup bun(dovedit)adica cu care ati reusit timp mai bun decat al meu.Multumesc si astept setup-urile voastre!:D
|
poti sa ai setup mai bun decat BawBag, n-ai cum sa scoti timpi mult mai buni numai din setup. Astia care scot 1:12, au volane performante, probabil se antreneaza si in viata reala iar sigur au ani de antrenament. Mai exerseaza, incearca sa franezi optim, sa tai curbele si sa accelerezi mai devreme, dar fara sa iesi in deviezi de la traseu.
Daca nu uit diseara, facem o cursa :). Succes ! |
adevarul e ca este destul de greu. acum mult timp scoteam si eu cam 1:13.xx dar e f greu... daca te antrenezi mult si ai volan eventual te mai uiti la replay-ul cu WR poti scoate :-P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
- Copyright 2026 4Tuning