Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

KillerINC 11-02-09 22:11

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2058949)
salut baieti. as vrea si eu sa ma ajutati: doar sigla as vrea sa fie un negru lucios . multumesc

am incercat eu ceva , vezi la tine pe thread , ca aici am promis ca nu mai postez

D@N_NSL 12-02-09 00:02

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 2058949)
salut baieti. as vrea si eu sa ma ajutati: doar sigla as vrea sa fie un negru lucios . multumesc

done:D

Dr3adLorD 12-02-09 02:50

Quote:

Originally Posted by D@N_NSL (Post 2059348)
done:D

mersi mult. o sa le fac sigur asa

golf4bacau 13-02-09 15:13

4 Attachment(s)
Vreau sa ii schimbati emblema sa fie doar grila,si vreau sa o faceti bad boy look,si geamuri fumurii si ce mai vreti voi si cum credeti ca ar arata bine,jantele dak puneti sa le schimbati,si ce mai vreti voi ms mult !

pain_kings 13-02-09 15:16

3 Attachment(s)
sal baieti am si o rugaminte....modificati`mi si mie masina asta cum va place voua ..:P sal si ms

andrey_20052002 13-02-09 15:37

4 Attachment(s)
salut dupa micile incidente avute cu scuterul vreau sa il vopsesc si nu sunt hotarat asupra culorii sper sa ma ajutati , as dori sa il faceti in 2 culori negru cu galben sau negru cu rosu si as vrea sa ii scoteti aripa din fata

VySuL87 14-02-09 13:02

19 Attachment(s)
Salut as dori sa vad ce as putea face la masina mea :P astept un tuning de la voi :P :P
Porecla Masinii : VySuL alias Albastra Infuriata :P

Apocalipsa 14-02-09 18:35

3 Attachment(s)
salutare all cine ma poate ajuta cu inca un proiect am nevoie de o fatza noua la motor se poate pune sa vad cum ar da bine va multzumesc anticipat apocalipsa

AdY9005 14-02-09 19:20

1 Attachment(s)
Daewoo Cielo

VySuL87 14-02-09 20:15

10x AdY9005

alan26 15-02-09 15:38

6 Attachment(s)
Salutare ,
toata saptamana am rasfoit topicul asta si am ajuns la concluzia ca va pricepeti la ceea ce faceti adica VT . Am o rugaminte la voi , as vrea sa fac mai multe modificari estetice masinii mele , eu m-am gandit in principal la un set de jante negre (inca nu l-am gasit pe cel ce-mi place) si un autocolant pe capota (nu-mi dau seama care s-ar potrivi mai bine , negru sau imitatie carbon) ,eventual si pe plafon si portbagaj daca arata bine si un set de stopuri negre. La astea m-am gandit eu , daca aveti si alte idei va rog, puneti-le in practica. Multumesc anticipat.

Rares_CRM 15-02-09 17:06

1 Attachment(s)
Folie, jante, suspensii sport, shaved doors, capota neagra, plafon negru

Ca][n 15-02-09 18:56

4 Attachment(s)
Si din partea mea ceva :arrow:

Apocalipsa 15-02-09 20:12

salut calin ma potzi ajuta si pe mine cu motorul sami pui masca aia in loc de cea care este pe motor sa vad cam cum sar potrivi daca ai timp ms mult toate cele bune ps apocalipsa

andrey_20052002 15-02-09 20:49

Quote:

Originally Posted by andrey_20052002 (Post 2064033)
salut dupa micile incidente avute cu scuterul vreau sa il vopsesc si nu sunt hotarat asupra culorii sper sa ma ajutati , as dori sa il faceti in 2 culori negru cu galben sau negru cu rosu si as vrea sa ii scoteti aripa din fata

nu imi vopseste nimeni si mie scuterul ,macar dati-mi un tutorial si il vopsesc singur ,faza cu aripa nu ma mai intereseaza

dog99 15-02-09 23:33

5 Attachment(s)
va salut domnilor,revin la voi pt un clean look si niste jante cu buza ceva.binenteles si ideeile voastre.va multumesc.

alan26 16-02-09 07:01

Multumesc Rares si Calin , puteti incerca , va rog frumos si cu imitatia de carbon in loc de negru? , si spuneti-mi si ce marca si model sunt jantele puse de voi ca arata bine ambele set-uri. Multumesc inca o data

Rares_CRM 16-02-09 11:23

1 Attachment(s)
Capota si plafon din fibra de carbon. Nu stiu ce model sunt jantele.. :???:

tng 16-02-09 12:16

2 Attachment(s)
Salut dragii mei colegi
De data asta cer si eu un mic ajutor intr-un vt :D
Pun 2 poze ... la luminozitate va jucati voi
As vrea asa:
- geamuri negre cu opacitate cam de 75%(laterale si spate)
- stopurile(rama rosie) sa fie tot smoked/negru
- coborata putin ( 30/30)
- xenon

Asta as vrea eu, daca mai aveti chef si timp de o janta, o grila in fata..etc :D

Multumesc frumos

alan26 16-02-09 13:06

multumesc rares , o sa "rasfoiesc" eu net-ul dupa modelul de jante pus de tine :)

Rares_CRM 16-02-09 14:02

1 Attachment(s)
Pentru dog99

@alan26. Cred ca jantele sunt BBS, cel putin seamana cu niste BBS-uri. :???:

sezione91_blue 16-02-09 14:08

@alan26 ai putea sa incerci un BadBoy look. arata foarte "suparata". Nu mi s epare ca folia de carbon da bine pe culoarea masinii tale. eu zic sa te mai gandesti putin la partea cu carbon... Jantele sunt frumoase si ar merge sa cauti ceva asemanator. Bafta

dog99 16-02-09 14:35

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2071765)
Pentru dog99

@alan26. Cred ca jantele sunt BBS, cel putin seamana cu niste BBS-uri. :???:

multumesc super tare.cam asa vreau sa o fac.astept in continuare idei.multumesc inca o data

Rares_CRM 16-02-09 20:06

3 Attachment(s)
Pentru TNG ;)

LE: update. Clean version :P

puya_a4 16-02-09 22:29

10 Attachment(s)
sal baieti.. de mult vreau sa mi fac si eu niste poze mai frumoase cu masina .. am asteptat sa o fac cum vreau si sa i fac poze .. sper ca s bune

inainte sa pun pozele vreau sa va spun Bravo pt ceea ce faceti !! si sa va rog sa mi faceti niste poze .. gen WALLPAPER .. dupaia vreau sa le scot la imprimanta .. sa le inramez deci munca voastra o sa fie vazuta de multa lume !

as vrea niste poze cu masina mea .. in felul urmator daca se poate .. as vrea ca masina sa fie in mers .. gen autostrada sau ceva .. sa se vada rotile mergand .. si sa fie un pic mai mari eu am pe 16 deci pe 17 .. si bineinteles decorul schimbat .. :) va multumesc mut mult de tot !
daca mai stie cineva care a lucrat la un a4 alb ca al meu de CT e al unui prieten si a iesit super ..asa as vrea sa arate pozele ..

si as mai vrea o poza din lateral cu masina simpla doar jante replica RS de 18 sa vad cum dau .. as vrea neaparat sa iau niste jante..

Raulyto 17-02-09 17:39

1 Attachment(s)
N-am mai lucrat de mult sper sati placa;)

AdY9005 17-02-09 18:32

1 Attachment(s)
Opel Corsa :::....

Rares_CRM 17-02-09 19:34

1 Attachment(s)
TNG Corsa by CRM

D@N_NSL 17-02-09 21:22

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by puya_a4 (Post 2073668)
sal baieti.. de mult vreau sa mi fac si eu niste poze mai frumoase cu masina .. am asteptat sa o fac cum vreau si sa i fac poze .. sper ca s bune

inainte sa pun pozele vreau sa va spun Bravo pt ceea ce faceti !! si sa va rog sa mi faceti niste poze .. gen WALLPAPER .. dupaia vreau sa le scot la imprimanta .. sa le inramez deci munca voastra o sa fie vazuta de multa lume !

as vrea niste poze cu masina mea .. in felul urmator daca se poate .. as vrea ca masina sa fie in mers .. gen autostrada sau ceva .. sa se vada rotile mergand .. si sa fie un pic mai mari eu am pe 16 deci pe 17 .. si bineinteles decorul schimbat .. :) va multumesc mut mult de tot !
daca mai stie cineva care a lucrat la un a4 alb ca al meu de CT e al unui prieten si a iesit super ..asa as vrea sa arate pozele ..

si as mai vrea o poza din lateral cu masina simpla doar jante replica RS de 18 sa vad cum dau .. as vrea neaparat sa iau niste jante..

jante RS :arrow:(sper ca astea sunt:D)

central 17-02-09 22:56

4 Attachment(s)
am si eu o rugaminte poate cineva sa imi faca masina alba? va rog mult. alb mat eventual
multumesc

tng 17-02-09 23:09

frumos. va multumesc baieti !

Patrulei 18-02-09 00:17

3 Attachment(s)
Salutare baieti!As vrea sa`mi faceti si mie un VT la masina.As vrea urmatoarele:geamurile fumurii,suspensie,jante care considerati voi ca dau bine pe ea,o finala pe spate cu 2 iesiri ovale si in inca o poza cu o finala cu iesire lata si alte lampi.Multumesc frumos!Raman dator!

Raulyto 18-02-09 14:37

1 Attachment(s)
:!::!::!::!::!:

puya_a4 18-02-09 15:14

:lol:plz baieti ..ma ajuta cineva sa mi faca ceva gen wallpaper dupa pozele cu a4 albastru de CT ? plz ! raman dator !

Rares_CRM 18-02-09 15:58

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by puya_a4 (Post 2078401)
:lol:plz baieti ..ma ajuta cineva sa mi faca ceva gen wallpaper dupa pozele cu a4 albastru de CT ? plz ! raman dator !

Ma bag eu, fac ceva simplu si clean, ca deobicei. ;) Revin cu poza!

LE: :arrow: Audi A4 by CRM 1280x900 wallpaper edit

central 18-02-09 18:09

Quote:

Originally Posted by central (Post 2076860)
am si eu o rugaminte poate cineva sa imi faca masina alba? va rog mult. alb mat eventual
multumesc

ma ajuta si pe mine cineva va rog? :D

AdY9005 18-02-09 18:37

1 Attachment(s)
White Skoda......

central 18-02-09 18:38

Quote:

Originally Posted by Rares_CRM (Post 2079005)
ai rabdare un pic :) ca nu e chiar asa de usor pe cat pare ;)

ok astept:D e bine ca stiu ca lucreaza cineva la ea:D

central 18-02-09 18:39

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 2079069)
White Skoda......

multumesc mult. Arata bine. Poti sa o faci si pe cea cu spatele?

DB77VLY 18-02-09 18:54

3 Attachment(s)
Rares_CRM te rog frumos daca ai timp sa te ocupi si de masina mea(o idee frumoasa e cea pe care ai aplicat`o pt acel a4 albastru de constanta, daca ai putea sa imi faci si mie ceva frumos as fi recunoscator), sau alti baietii, chiar va rog mult.

PS: scz pt claritatea pozelor, facute cu un telefon de 2 mpx. :(

All times are GMT +2. The time now is 13:34.

- Copyright 2026 4Tuning