![]() |
Re: E30 - B 65 LAF (rosu)
io zic k dk pune v12 o sa fie twin turbo :) bi din cate stiu eu inseamna un turbo mic si unu mai mare, deci no sa se ajunga la astfel de concluzii
|
are dreptate noyz..in general e biturbo pe motoarele cu cilindrii in linie..la V in general e twin turbo(turbinele au aceeasi dimensiune)
|
twin = gemeni
chiar as fi curios sa vad un sistem de genu 4 turbine pe un v12, motoru de veyron cum arata .. poze ceva? |
va multumesc ptr idei:lol:deocamdata am studiat mai in detali si nu prea sunt multumit la ce se poate scoate.cheltuiala si putine rezultate.sunt cam dezamagit sincer azi am stat si lam studiat mai bine este k mot dar nu prea ma atrage acest tip mot.:???:.deci v12 pus in vanzare cu tot cu cutie manuala.urmaresc din nou alt proiect care sa scot ceva performante.deocamdata sunt doar multumit de management pe care mi-lam comandat;)in rest cam dezamagit siincer:rolleyes2
|
pai daca nici v12 nu e bun, ce dracu ii mai pui ma ? =))
v18? avion direct ? |
baga si tu un s54b32 cu cateva turbine pe el vezi daca ajungi la 2000 cp..teoretic e posibil...:)))
|
Quote:
|
Daniel lasa prostiile astea cu 5.0 , 4.0 ... ti-am zis i-a 1.8 M10 ala al meu ca e treaba cu el ... e facut in Suedia la VEMS :D !
Fortaaaaaaa ! |
Quote:
Ce dreq te gandeshti asa pesimist.....sunt FORTZA URSII! |
pai ia incearca si un motor de M5 E39! Poate se potriveste si compresorul pe care deja il ai! Eu zic ca o sa fii multumit!
|
eu zic sa incerci un m5 e34,3.6 sau 3.8 kompresor;)
ai fi si unic,si 6 pistoane:) si zeu :D la 402 m |
unic nu ar fi, nici zeu pe 402m. daca nu stiai, marian ,se lucreaza la un m5 e34 cu target de 1000CP.
|
Quote:
|
Quote:
iar "zeu" este gluma mea cu dany pe care nu prea o "intelege lumea":) |
Quote:
|
maine cand vin sa livrez ursu vezi ca o sa vin si cu tarafu de lautari dupa mine.....il dam jos pe neste melodii d-alea live........ca doar na...sintem tigani...:)))))
|
4x4 rulz :-"
da pana atunci uite un exemplu bun tractiune spate: https://www.youtube.com/watch?v=Itq8_tIIDxQ |
plecati frate de aici cu 4x4 :D spatele este vis;)
eu nici un vreau alta masina.niciodata nu voi trada tractiunea spate:D eu daca nu o simt cu o ia in lateral nu ma simt bine |
3 Attachment(s)
frate numai de motoare vorbiti ????...hai si cu partea vizuala un peek...de exemplu uite cum au iesit capacele de motor dupa G-POWER care akm sunt ale lui Dan...rosu de seat ca e mai aprins cu albastru sidef tot de seat .. ce ziceti ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu nu tzi-am zis la fel....s54 e un SUPER motor....cu munca si experientza multa potzi ajunge si la 2000.....alege-l pe asta sfatul meu...si cu experienta si "nebunia" ta potzi ajunge departe cu el!
Succes frate!! |
Eu zic Dany ca mai treaba e un M3 de pisica 3.2 320hp...cred ca il cam bate la cur pe m3 e46...
|
Daca mi-ai cere parerea ti-as recomanda un s38b36 nu ca celelalte nu ar fi fiabile sau ca nu ar avea potential dar asta este grav rau din toate punctele de vedere,vezi ca am motoare de m5 e34 cel de 3,6l de 316 cp cel de 3,8 de 340 cp,am de 3,0 de m3 de 286 cp,am de 3,2 de 321 cp de m3,am de m3 e46 de 3,2 si 343 cp cu cutie smg2 sau manuala daca iti convine mai mult,suna-ma maine si hai sa discutam daca esti hotarat si vrei sa cumperi dar eu vreau sa le vand complet echipate.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
danny multa bafta cu laf-ul,idiferent ce motor o sa ai,sigur o sa fie FOTTZZAA.asa a fost mereu,si de cate ori vin la u la garaj si vad ce faci,sau ce ai de gand sa faci,plec acasa cu gandul ca"gata frate,tre sa fac si eu ceva forzza ca nu se mai poate''.sper sa ma ajutati sa imi termin si eu micul meu proiect,care dureaza de mai bn de jumate de an,dar care pt mn,inseamna destul de mult.bafta inca o data.
|
FORTZA LAF...FORTZA LAF....ia ghici...cioara is back ...s-a terminat ...gata...dupa nunta lui adi vin la garaj....:twisted:si ce crezi?...2000 24v si un pui de turbo pe pisica mea...:)):shock: i-am terminat pe tzarani =))...lasa si tu id-ul tau ....sau baga-l pe al meu... costinel_ses FORTZAAAAAAAAAA
|
un motor de nissan skyline rb26dett s-ar potrivi?
|
pentru laf? :))
|
din ce am citit eu p net se cam poate realiza..macar rb25
|
Sau ar mai fi o idee sa cauti un V8 de altceva care are bloc de fonta...sa faci treaba cu V8....ca LAF pentru asta e cunoscut...drept ursul cu V8.....trebe sa gasesti tu un V8 de fonta....Chevrolete sau ceva.... ;)..
|
Quote:
Ca putere s54 este mai bun ca s50 punct |
Dany..daca nu pui tu V12 Biturbo :(...cine mai pune?? :(
|
Quote:
|
Quote:
:lol: Quote:
|
5 Attachment(s)
bai dani ia zi v12 asta turbo incape pe ursuletz ?
nu prea ma pricep io la ursi da cica motorasu asta merge cu orice tip de combustibil si produce si energie electrica si energie termica. nu lau pus baietzii pe dyno da cred k scoate ceva =)) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
io as opta pentru v12 ala mai ales dk ai si twin turbo pe el. gandeste-te ce cuplu are v8 si ce cuplu are v12 stock. un mare om zicea : cuplu castiga cursele si caii putere vand masinile ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning