Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

aleks 29-06-09 10:27

Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445799)
vorba lui sageata.. "daca stiam..."

trebuia sa dai un semn ceva.. ca sa ne strangem asa intr`o intalnire de duminica ..ne mai cunoastem ,mai discutam una alta :D
data viitoare anunta`ne si pe noi!:D
ps ca sa stii ...unii isi mai fac veacu pe la stadion..teatru...mol..rompetrol... cam astea`s zonele noastre!

Păi vin, numai să termin cu licenţa săptămāna asta şi apoi am tot timpul, ne vedem cānd vă strāngeţi voi :)

scturoag 29-06-09 12:21

Quote:

Originally Posted by Jok3r K10 (Post 2446422)
Deta Jaguarul lu maicata:lol:

:lol: ii nebuna frate :lol: eu nu ma urc cu ea in masina cand pleaca la drum lung ...

buddy_lexx 29-06-09 13:42

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2446476)
Păi vin, numai să termin cu licenţa săptămāna asta şi apoi am tot timpul, ne vedem cānd vă strāngeţi voi :)

oficial..ne strangem toata comunitatea vinerea la ora 19:00 la parcarea stadionului municipal :D

aleks 29-06-09 14:35

Am īnţeles... păi vinerea viitoare, că asta e cu licenţa, sunt īn Iaşi agăţat :)

DarkDevil666 29-06-09 16:46

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2443560)
Hai ma e de al nostru...prea repede ati sarit cu gura pe el:)) mai lasati-l sa respire...

Puteam sa jur ca incep unii cu de/ale lor......nu ai ce sa le ceri k normal dak dai un poliş, pui o folie si niste jante, gata ai masina tunata si apoi iti dai cu parerea despre altii....

askhy 29-06-09 16:48

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2447527)
Puteam sa jur ca incep unii cu de/ale lor......nu ai ce sa le ceri k normal dak dai un poliş, pui o folie si niste jante, gata ai masina tunata si apoi iti dai cu parerea despre altii....

Mariusica, stai calm, nu te enerva :rolleyes2:rolleyes2

DarkDevil666 29-06-09 16:51

Quote:

Originally Posted by iuly@no'Sme (Post 2438344)
cu tot ce ai zis mai sus,de la 105 cp ai ajuns la 135 cp? tu cum ii calculezi?pune pe dyno, fa o poza si posteaza aici,sunt curios..inseamna ca eu dl 116 ajung f.repede la 150 doar cu, "cativa" bani :)

consider k e problema mea cati cai am pe masina si cat vreau sa o duc.....masina o fac doar pentru placerea mea de a conduce si nu pentru parerile altora...si nu tre sa dovedesc nimic nimanui

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2447529)
Mariusica, stai calm, nu te enerva :rolleyes2:rolleyes2

sati calm ca nu ma agit si nici nu ma enervez, doar ca de unii doar vorbele sunt, fapte?..: 0

askhy 29-06-09 16:56

Da un clic pe semnatura la mine "full throttle piatra neamt", intra pe forum si de acolo stii tu, (it is for RedLine to) :D

DarkDevil666 29-06-09 16:57

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2443549)
Lasati copilul in pace... in lumea lui se poate... :P

asta sa fie o parere de psiholog in lumea lui.....nicidecum de unul care a mai vazut motoare sau are vreo idee despre asha ceva

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2440811)
zi-mi si mie cam citi cai cistig daca pun 2 radiatoare la NT 69 FLP ,motorul este de 2000

si subaru lu FILIP avea pistoane forjate din fabrica si tot au crapat
lui pizduta la corado dupa citeva forje au crapat 3 pistoane

......Nu pot k sa/ti raspund la intrebare pt. k nus mecanic si nu am invatat doar pentru atat :-P
...problema e ca dispun de bani indeajuns k sa/mi modific masina dupa placul meu si sa fiu eu multumit de ea, nu de parerile altora
P.S....si in orice caz nu o sa apelez la un mecanic de cartier sau la un simplu vopsitor....

buddy_lexx 29-06-09 20:23

Quote:

nu trebuie sa te superi si sa te aprinzi ..pentru ca odata ce postezi ceva pe acest forum unii or sa te felicite..altii sa te critice.. e si normal ca unii sa te aprecieze si altii sa iti ceara anumite detalii/dovezi!
Bafta!:D

AnDrEiCa 29-06-09 20:24

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2448167)
nu trebuie sa te superi si sa te aprinzi ..pentru ca odata ce postezi ceva pe acest forum unii or sa te felicite..altii sa te critice.. e si normal ca unii sa te aprecieze si altii sa iti ceara anumite detalii/dovezi!
Bafta!:D

Ma Alex i-a maine sa vii tu cu o poza de la testul dyno ca eu nu te cred ca ai 60 de cai pe masina ta:))

EDC_cip 29-06-09 20:36

Quote:

acuma ar fi bine sa te enervezi u si sa ne arati cum e o masina tunata ...;)

ps:sau cred ca a ta e tunata.. ca daca ai luat si premiu la suceava :oops:

AnDrEiCa 29-06-09 20:38

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2448209)

Nu mai fiti ma rai cu omu...a gresit si el cand a zis ca poate sa ii dubleze puterea...dar nu trebuie sa ii sariti in capp....si daca a luat remiu la suceava a luat pe munca lui.....Bafta si tia la premii ca ai masina frumoasa

buddy_lexx 29-06-09 20:42

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2448209)

daca ramaneau baietii cu masinile de sambata...se schimba total situatia ;)

EDC_cip 29-06-09 20:43

Quote:

Originally Posted by AnDrEiCa (Post 2448216)
Nu mai fiti ma rai cu omu...a gresit si el cand a zis ca poate sa ii dubleze puterea...dar nu trebuie sa ii sariti in capp....si daca a luat remiu la suceava a luat pe munca lui.....Bafta si tia la premii ca ai masina frumoasa

parerea mea casa afirmi asa ceva.. trebe sa te uiti la tine si dupa sa afirmi ce ai de afirmat.. parerea mea .. inchei .. sport la tunat ..

buddy_lexx 29-06-09 20:44

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2448231)
EDC_Cip :daca ramaneau baietii cu masinile de sambata...se schimba total situatia ;)

AnDrEiCa.. nu`i vorba ca s`a luat lumea de el.. a inteles el gresit treaba! asa`i pe un forum de specialitate.. lumea intreaba..cere justificare ca asa oricare spune orice..

Jok3r K10 29-06-09 20:50

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2446944)
oficial..ne strangem toata comunitatea vinerea la ora 19:00 la parcarea stadionului municipal :D

si oficial in poligon:D

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2447561)
asta sa fie o parere de psiholog in lumea lui.....nicidecum de unul care a mai vazut motoare sau are vreo idee despre asha ceva

......Nu pot k sa/ti raspund la intrebare pt. k nus mecanic si nu am invatat doar pentru atat :-P
...problema e ca dispun de bani indeajuns k sa/mi modific masina dupa placul meu si sa fiu eu multumit de ea, nu de parerile altora
P.S....si in orice caz nu o sa apelez la un mecanic de cartier sau la un simplu vopsitor....

Fratioare ....nu lua foc asa degeaba....tu ai spus niste lucruri destul de imposibile si asta ai sa vezi pe parcurs si te rog eu incearca sa nu mai jicnesti lumea care vrea sa iti arate un adevar...;)

AnDrEiCa 29-06-09 21:32

Quote:

Originally Posted by EDC_cip (Post 2448234)
parerea mea casa afirmi asa ceva.. trebe sa te uiti la tine si dupa sa afirmi ce ai de afirmat.. parerea mea .. inchei .. sport la tunat ..

Acel "tine" insemnand mine, sau baiatul cu Bora?

B16SIX 29-06-09 22:12

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2447561)

sa inteleg ca masina ta e facuta la 1 firma cu renume de prin germania
sau poate la MAF tuning si nu-mi dau eu seama

NT79UFO 30-06-09 06:08

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2445392)
mi se pare mie sau te`am vazut azi prin maratei .. mai precis.. spalatoria aia auto de pe centura??? tu erai?

Sigur nu eram eu,desi mi-as fi dorit sa fiu pe-acasa in vara asta.Eram prin Chicago la ora aia poate:D Apropo,cine are ceva poze cu fostul meu Vento NT 79 UFO?Nu mai am nici o poza cu el(n-am avut prea multe si le-am pierdut si pe alea:sad: )

DarkDevil666 30-06-09 20:55

Quote:

Originally Posted by B16SIX (Post 2448546)
sa inteleg ca masina ta e facuta la 1 firma cu renume de prin germania
sau poate la MAF tuning si nu-mi dau eu seama

eu cred ca e problema mea unde mi/am tunat masina atat timp cat nu imi dau cu parerea despre altii....si nu stiam ca im piatra exista vreun service de tuning profesiona?!:rolleyes2
si cand o sa termin masina o sa aduc si testul de pe dyno ca asa poate unii nu o sa-si mai dea cu parerea sa sa dea anumite sfaturi

mariusD 30-06-09 21:08

2 Attachment(s)
cine cunoaste ce model de jante e acesta?

Jok3r K10 30-06-09 22:09

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2451471)
eu cred ca e problema mea unde mi/am tunat masina atat timp cat nu imi dau cu parerea despre altii....si nu stiam ca im piatra exista vreun service de tuning profesiona?!:rolleyes2
si cand o sa termin masina o sa aduc si testul de pe dyno ca asa poate unii nu o sa-si mai dea cu parerea sa sa dea anumite sfaturi

da tu unde traiesti tata?....baietii de prin piatra cu masinile tunate crezi ca au fost pe la capitala sa si le tuneze ....sau poate prin afara ....apropo tu stii macar unde a fost "tunata" masina ta?....sau nu prea ai de unde sa stii ca asa ai luat-o

askhy 30-06-09 22:12

Mai fratilor, nu vreti sa o terminati cu cearta?, iar zice lumea ca suntem la balci, va certati vineri in poligon cat va tine gura...sincer....asa imagine facem noi orasului?!
Va rog eu, terminatio cu cearta si comportativa ca niste oameni mari :D

Jok3r K10 30-06-09 22:13

Quote:

Originally Posted by askhy (Post 2451697)
Mai fratilor, nu vreti sa o terminati cu cearta?, iar zice lumea ca suntem la balci, va certati vineri in poligon cat va tine gura...sincer....asa imagine facem noi orasului?!
Va rog eu, terminatio cu cearta si comportativa ca niste oameni mari :D

nu se cearta nimeni.....eu vreu sa il trezesc la realitate ;)

buddy_lexx 30-06-09 22:45

Gata puteti schimba subiectul?deja iar se fac 20 de pagini numai cu discutii din astea contradictorii..
eu i`am sugerat userului sa`si faca thread si nu a vrut... nah e treaba lui!

vorba unora..s`a aprins degeaba..pentru ca asta e treaba aici.. si mi se pare normal odata ce afirmi un lucru sa`l si dovedesti chiar daca tu te crezi ca faci tuning si altii nu fac! asa oricine se poate trezi sa zica ca are 400 cai la un motor de 1l si noi ce vrei sa spunem :" uau ..ce tare esti!" asta nu mi se pare normal ci din contra zici ca ai pur si simplu dovedeste`o!
mie mi se pare normal si am mai spus`o deja.. odata ce intrii intr`o astfel de comunitate trebuie sa accepti parerile oamenilor chiar si criticile,nicidecum sa incepi sa zici ca in oras nu sunt meseriasi sau ca numai tu te pricepi in domeniul auto.

incercati pe viitor sa intrati intr`o discutie fara sa incepeti sa jigniti oameni pentru ca nu de asta e forumu asta! o seara placuta!

ps. mariusD cauta la dezent ..parca ei faceau ceva de genu asta!

askhy 30-06-09 22:46

Buddy, te rog inceteaza si tu..gata..skimbam subiectu'
Si..ce mai ziceti? :D

Khristy 01-07-09 12:52

Quote:

Originally Posted by DarkDevil666 (Post 2451471)

Ai o atitudine foarte urata fata de oamenii care au incercat sa te trezeasca la realitate ... dupa parerea mea de NEpriceput pot spune ca vw bora 1.6 - 200 de cai (care sa functioneze , nu doar pt a face o fisa dyno) este aproape imposibil... Nu inteleg de ce te'a deranjat asa de tare ca ai fost criticat !!!

Nu trebuie sa existe un service profesional de tuning , este destul sa existe oameni competenti . Ce defecte gasesti la masina mea , vw passat (cel care a fost taxi) , vw bora (taxi) , peugeot 307 sw , toate facute de by Alin ???

aleks 01-07-09 15:27

E bine īntotdeauna ca omul care īţi intră īn casă să se prezinte, nu să īţi explice cāt de mult greşeşti tu că-l īntrebi ce-i cu el. Oricāt de mult am vrea nu putem să aprobăm tacit orice informaţie ni se aruncă, de aceea ar fi tare bine dacă DarkDevil666 ar vrea să ne explice şi cu ceva dovezi cum reuşeşte el să obţină valorile pe care le-a pomenit, eventual să ne povestească şi cum a făcut modificările respective, pentru că pānă la urmă ăsta e scopul forumului 4tuning, să īnvăţăm lucruri noi sau să schimbăm informaţii utile. Pentru laude pur şi simplu avem parcările din faţa teraselor. Nu e niciun reproş īn postul meu, doar explic īn ce fel trebuiesc făcute lucrurile ca să fie corect pentru toată lumea. Un topic la "maşina mea" ar lămuri complet lucrurile.

buddy_lexx 01-07-09 23:13

tot respectul pt tine aleks(mai rar useri ca tine)! am incercat si eu sa explic asta mai sus dar degeaba!

ps : ai pm de la mine!:D

D@N_NSL 03-07-09 01:07

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 2457245)
tare faza cu magarul! ar trebui sa se puna in practica si pe la noi!:))))

la noi se pune pe scuter si bicicleta 8):lol::lol:

DarkDevil666 05-07-09 15:33

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2453495)
E bine īntotdeauna ca omul care īţi intră īn casă să se prezinte, nu să īţi explice cāt de mult greşeşti tu că-l īntrebi ce-i cu el. Oricāt de mult am vrea nu putem să aprobăm tacit orice informaţie ni se aruncă, de aceea ar fi tare bine dacă DarkDevil666 ar vrea să ne explice şi cu ceva dovezi cum reuşeşte el să obţină valorile pe care le-a pomenit, eventual să ne povestească şi cum a făcut modificările respective, pentru că pānă la urmă ăsta e scopul forumului 4tuning, să īnvăţăm lucruri noi sau să schimbăm informaţii utile. Pentru laude pur şi simplu avem parcările din faţa teraselor. Nu e niciun reproş īn postul meu, doar explic īn ce fel trebuiesc făcute lucrurile ca să fie corect pentru toată lumea. Un topic la "maşina mea" ar lămuri complet lucrurile.

Scuze pentru interventie, dar eu am c'am terminato aici, k nu are rost sa explic lucruri de mecanica (pentru ca nus mecanic) unora care se considera ca fac parte dintr-un club (masinile din club fiind in total de vreo 6-7 mii de euro), si vezi mai acum k is "mari profesionisti in alte tunatului"...si ca de multe ori numai gura e de ei...!!! over

Ali_ump 05-07-09 16:26

Forumu asta este pentru a impartasi experiente,spune pareri, nu pentru a isca certuri! Daca ai 200 cp foarte bine! Bravo ! Baieti , daca are 200 cp , lasati-l in pace !! Daca nu vreaa sa ne spuna cum i-a facut asta ee...o tot lungim atat....

buddy_lexx 05-07-09 17:49

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 2463423)
Forumu asta este pentru a impartasi experiente,spune pareri, nu pentru a isca certuri! Daca ai 200 cp foarte bine! Bravo ! Baieti , daca are 200 cp , lasati-l in pace !! Daca nu vreaa sa ne spuna cum i-a facut asta ee...o tot lungim atat....

da ai dreptate.. n`ai cu cine! haideti sa ne vedem noi de masinile noastre de 500 euro bucata si sa`l lasam pe el . ;)

ati auzit ca vrea primaria sa puna mana pe poligon si sa faca nu stiu ce??? am auzit azi de la cineva chestia asta.. si daca e adevarata ...e cam naspa treaba!
daca mai aveti detalii despre chestia asta anuntati aici pe forum!

Ali_ump 05-07-09 19:18

Daca l-ar reface ar fi o treaba misto...daca se gandesc sa faca altceva ...e aiure, asta lipseste orasului . O mini pista :)

ThunderRa 05-07-09 20:02

Cea mai mare putere scoasa dintr-un 1.6 este de 175 CP, din cate retin eu si motorul e scos de cei de la BMW si se gaseste pe varianta cea mai potenta de Mini Cooper S. Si vorbim de motorizare cu turbo, nu aspirat sau VVT. Poate ma insel... dar totusi asta e cel mai puternic motor scos de un tuner si pus pe o masina de serie.
Mai exista si Honda VTEC Aced cu 200 cp dintr-un motor aspirat de 1.6 dar e vorba de o varianta care participa la curse... motorul e praf dupa cateva ture... Varianta de strada avea parca vreo 160 CP...
Opel a mai scos un motor turbo de 1.6l si 192 CP pe care l-a prezentat la Geneva in 2007 insa avea mari probleme de fiabilitate... Nu retin sa-l fi vazut in productie de serie. Poate totusi ma insel.

Recordul absolut pentru un 1.6 il gasiti aici: http://infao5501.ag5.mpi-sb.mpg.de:8...4261.xml&style Nu stiu insa ca acest motor sa fi fost testat decat pe dyno si nu pe sosea... Si vorbim de un V6 nu de un amarat de 4 in linie, fara turbo, foto compresor si fara VVT, din cate stiu eu, cum e cazul motorului "incriminat" de la VW...

Sper ca nu vor distruge poligonul... Oricum, mai sunt inca locuri numai bune pentru "liniute" si cei care cunosc platforma Savinesti stiu la ce ma refer.... In plus, se reface drumul dintre Girov si Roznov... un alt loc numai bun pentru turatii...

Costurile pentru un mini circuit de maxim 1 km ar fi cam de 400.000 euro. In cat timp credeti ca s-ar amortiza o astfel de investitie? Nu de alta dar cu un plan de afaceri beton, va indic eu unde se poate aplica pentru fonduri europene care ar sustine o astfel de investitie...

Jok3r K10 05-07-09 20:47

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2463799)
Cea mai mare putere scoasa dintr-un 1.6 este de 175 CP, din cate retin eu si motorul e scos de cei de la BMW si se gaseste pe varianta cea mai potenta de Mini Cooper S. Si vorbim de motorizare cu turbo, nu aspirat sau VVT. Poate ma insel... dar totusi asta e cel mai puternic motor scos de un tuner si pus pe o masina de serie.
Mai exista si Honda VTEC Aced cu 200 cp dintr-un motor aspirat de 1.6 dar e vorba de o varianta care participa la curse... motorul e praf dupa cateva ture... Varianta de strada avea parca vreo 160 CP...
Opel a mai scos un motor turbo de 1.6l si 192 CP pe care l-a prezentat la Geneva in 2007 insa avea mari probleme de fiabilitate... Nu retin sa-l fi vazut in productie de serie. Poate totusi ma insel.

Recordul absolut pentru un 1.6 il gasiti aici: http://infao5501.ag5.mpi-sb.mpg.de:8...4261.xml&style Nu stiu insa ca acest motor sa fi fost testat decat pe dyno si nu pe sosea... Si vorbim de un V6 nu de un amarat de 4 in linie, fara turbo, foto compresor si fara VVT, din cate stiu eu, cum e cazul motorului "incriminat" de la VW...

Sper ca nu vor distruge poligonul... Oricum, mai sunt inca locuri numai bune pentru "liniute" si cei care cunosc platforma Savinesti stiu la ce ma refer.... In plus, se reface drumul dintre Girov si Roznov... un alt loc numai bun pentru turatii...

Costurile pentru un mini circuit de maxim 1 km ar fi cam de 400.000 euro. In cat timp credeti ca s-ar amortiza o astfel de investitie? Nu de alta dar cu un plan de afaceri beton, va indic eu unde se poate aplica pentru fonduri europene care ar sustine o astfel de investitie...

da in poligon nu se fac liniute .....;)

ThunderRa 05-07-09 20:48

Linia dreapta se termina prea repede? :P

Jok3r K10 05-07-09 20:50

Quote:

Originally Posted by ThunderRa (Post 2463888)
Linia dreapta se termina prea repede? :P

Ehhh sa mai dat lume si pe linie dreapta din cate am vazut ....dar mai mult mergem acolo pentru drifturi:-)

ThunderRa 05-07-09 20:52

E multa lume cu tractiune spate? Nu de alta dar vad pe forum ca majoritatea sunt cu tractiune fata ceea ce e cam aiurea pentru un drifter adevarat...

All times are GMT +2. The time now is 07:35.

- Copyright 2026 4Tuning