![]() |
Re: Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Am īnţeles... păi vinerea viitoare, că asta e cu licenţa, sunt īn Iaşi agăţat :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Da un clic pe semnatura la mine "full throttle piatra neamt", intra pe forum si de acolo stii tu, (it is for RedLine to) :D
|
Quote:
Quote:
...problema e ca dispun de bani indeajuns k sa/mi modific masina dupa placul meu si sa fiu eu multumit de ea, nu de parerile altora P.S....si in orice caz nu o sa apelez la un mecanic de cartier sau la un simplu vopsitor.... |
Quote:
Bafta!:D |
Quote:
|
Quote:
acuma ar fi bine sa te enervezi u si sa ne arati cum e o masina tunata ...;) ps:sau cred ca a ta e tunata.. ca daca ai luat si premiu la suceava :oops: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
parerea mea casa afirmi asa ceva.. trebe sa te uiti la tine si dupa sa afirmi ce ai de afirmat.. parerea mea .. inchei .. sport la tunat .. |
Quote:
AnDrEiCa.. nu`i vorba ca s`a luat lumea de el.. a inteles el gresit treaba! asa`i pe un forum de specialitate.. lumea intreaba..cere justificare ca asa oricare spune orice.. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sau poate la MAF tuning si nu-mi dau eu seama |
Quote:
|
Quote:
si cand o sa termin masina o sa aduc si testul de pe dyno ca asa poate unii nu o sa-si mai dea cu parerea sa sa dea anumite sfaturi |
2 Attachment(s)
cine cunoaste ce model de jante e acesta?
|
Quote:
|
Mai fratilor, nu vreti sa o terminati cu cearta?, iar zice lumea ca suntem la balci, va certati vineri in poligon cat va tine gura...sincer....asa imagine facem noi orasului?!
Va rog eu, terminatio cu cearta si comportativa ca niste oameni mari :D |
Quote:
|
Gata puteti schimba subiectul?deja iar se fac 20 de pagini numai cu discutii din astea contradictorii..
eu i`am sugerat userului sa`si faca thread si nu a vrut... nah e treaba lui! vorba unora..s`a aprins degeaba..pentru ca asta e treaba aici.. si mi se pare normal odata ce afirmi un lucru sa`l si dovedesti chiar daca tu te crezi ca faci tuning si altii nu fac! asa oricine se poate trezi sa zica ca are 400 cai la un motor de 1l si noi ce vrei sa spunem :" uau ..ce tare esti!" asta nu mi se pare normal ci din contra zici ca ai pur si simplu dovedeste`o! mie mi se pare normal si am mai spus`o deja.. odata ce intrii intr`o astfel de comunitate trebuie sa accepti parerile oamenilor chiar si criticile,nicidecum sa incepi sa zici ca in oras nu sunt meseriasi sau ca numai tu te pricepi in domeniul auto. incercati pe viitor sa intrati intr`o discutie fara sa incepeti sa jigniti oameni pentru ca nu de asta e forumu asta! o seara placuta! ps. mariusD cauta la dezent ..parca ei faceau ceva de genu asta! |
Buddy, te rog inceteaza si tu..gata..skimbam subiectu'
Si..ce mai ziceti? :D |
Quote:
Nu trebuie sa existe un service profesional de tuning , este destul sa existe oameni competenti . Ce defecte gasesti la masina mea , vw passat (cel care a fost taxi) , vw bora (taxi) , peugeot 307 sw , toate facute de by Alin ??? |
E bine īntotdeauna ca omul care īţi intră īn casă să se prezinte, nu să īţi explice cāt de mult greşeşti tu că-l īntrebi ce-i cu el. Oricāt de mult am vrea nu putem să aprobăm tacit orice informaţie ni se aruncă, de aceea ar fi tare bine dacă DarkDevil666 ar vrea să ne explice şi cu ceva dovezi cum reuşeşte el să obţină valorile pe care le-a pomenit, eventual să ne povestească şi cum a făcut modificările respective, pentru că pānă la urmă ăsta e scopul forumului 4tuning, să īnvăţăm lucruri noi sau să schimbăm informaţii utile. Pentru laude pur şi simplu avem parcările din faţa teraselor. Nu e niciun reproş īn postul meu, doar explic īn ce fel trebuiesc făcute lucrurile ca să fie corect pentru toată lumea. Un topic la "maşina mea" ar lămuri complet lucrurile.
|
tot respectul pt tine aleks(mai rar useri ca tine)! am incercat si eu sa explic asta mai sus dar degeaba!
ps : ai pm de la mine!:D |
Quote:
|
Quote:
|
Forumu asta este pentru a impartasi experiente,spune pareri, nu pentru a isca certuri! Daca ai 200 cp foarte bine! Bravo ! Baieti , daca are 200 cp , lasati-l in pace !! Daca nu vreaa sa ne spuna cum i-a facut asta ee...o tot lungim atat....
|
Quote:
ati auzit ca vrea primaria sa puna mana pe poligon si sa faca nu stiu ce??? am auzit azi de la cineva chestia asta.. si daca e adevarata ...e cam naspa treaba! daca mai aveti detalii despre chestia asta anuntati aici pe forum! |
Daca l-ar reface ar fi o treaba misto...daca se gandesc sa faca altceva ...e aiure, asta lipseste orasului . O mini pista :)
|
Cea mai mare putere scoasa dintr-un 1.6 este de 175 CP, din cate retin eu si motorul e scos de cei de la BMW si se gaseste pe varianta cea mai potenta de Mini Cooper S. Si vorbim de motorizare cu turbo, nu aspirat sau VVT. Poate ma insel... dar totusi asta e cel mai puternic motor scos de un tuner si pus pe o masina de serie.
Mai exista si Honda VTEC Aced cu 200 cp dintr-un motor aspirat de 1.6 dar e vorba de o varianta care participa la curse... motorul e praf dupa cateva ture... Varianta de strada avea parca vreo 160 CP... Opel a mai scos un motor turbo de 1.6l si 192 CP pe care l-a prezentat la Geneva in 2007 insa avea mari probleme de fiabilitate... Nu retin sa-l fi vazut in productie de serie. Poate totusi ma insel. Recordul absolut pentru un 1.6 il gasiti aici: http://infao5501.ag5.mpi-sb.mpg.de:8...4261.xml&style Nu stiu insa ca acest motor sa fi fost testat decat pe dyno si nu pe sosea... Si vorbim de un V6 nu de un amarat de 4 in linie, fara turbo, foto compresor si fara VVT, din cate stiu eu, cum e cazul motorului "incriminat" de la VW... Sper ca nu vor distruge poligonul... Oricum, mai sunt inca locuri numai bune pentru "liniute" si cei care cunosc platforma Savinesti stiu la ce ma refer.... In plus, se reface drumul dintre Girov si Roznov... un alt loc numai bun pentru turatii... Costurile pentru un mini circuit de maxim 1 km ar fi cam de 400.000 euro. In cat timp credeti ca s-ar amortiza o astfel de investitie? Nu de alta dar cu un plan de afaceri beton, va indic eu unde se poate aplica pentru fonduri europene care ar sustine o astfel de investitie... |
Quote:
|
Linia dreapta se termina prea repede? :P
|
Quote:
|
E multa lume cu tractiune spate? Nu de alta dar vad pe forum ca majoritatea sunt cu tractiune fata ceea ce e cam aiurea pentru un drifter adevarat...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning