![]() |
Re: Caut melodie! :)
Multumesc din suflet pentru melodia LINIA FIERBINTE !!!! Chiar mi-o doream din tot sufletul de ani de zile si nu reuseam sa o gasesc, nimeni nu stia de ea...Multumesc mult, mult de tot! Toate cele bune!!
Pupici! |
stie careva cum se numeste melodia de pe fundal de la reclama la noul c-class? reclama cu fernando alonso...e un fel de ambientala asa...
|
caut si eu o melodie, Xzibit-Alcoholic.....
o are careva? |
1 Attachment(s)
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
|
ms mult....o cautam de mult....
|
3 Attachment(s)
cine stie cum se cheama melodia care se aude in fundal la cribs(mel1.1 si mel1.2) si ce din reclama de la pepsi(mel2)?
|
Muzica care a fost prezenta in cadrul emisiunii MTV DJ Awards 2007 la Sibiu o are cineva ? :D ms anticipat
|
Au fost mai multe ...
Poate spui care anume ? In ce momente ? |
Pei cam toate mixurile in special mi-au placut si scraciurile :D Pacat ca nu fost nominalizata si trupa Iio sa participe :(( canta super ! Mustang urca mama ce ai :D nu conteaza :D ... ms
|
Quote:
Jay Joy ? |
Dap , Paul daca le ai , sau oricine alt cineva il rog sa le urce pe site :D ms
|
In afara de cei mai sus au fost :
Blank & Jones Mr Sam Jjoy Lordz of Fitness Muzica ( o parte ) : Suie Paparude - Armada verbala Activ ft Optik - Feel Good Neatgroove ft Rocca - Scream Seturi de muz : 1.OPTIK @ Liberty Parade 29 iul 2007 2.Rosario Internullo & Optick @ Gossip Bucuresti 11 nov 2006 3.Raresh @ Kristal Summer Club 18 aug 2006 Piesa anului : 1. FEDDE LE GRAND - Put Your Hands up for Detroit 2. Ame - Rej 3. Outwork - Elektro Info le-am luat dupa site :D Acum puteti uploda melodiile ... |
OptiCk @ Liberty Parade 2006 - ca liberty parade 07 ie anu' asta prin iulie
a mai fost si camille jones - the creeps ca piesa ... vezi ca ie si pe forum piesa ... si ame - rej si fedde le grande - put your hands up for detroit ... mai da si tu un search inainte sa ceri ;) |
caut si eu o melodie mai demult fratilor dar nu o gasesc ,piesa se numeste redline da nu stiu cine o canta ,insa are multe burnouturi ,ambalari de motoare etc ,daca o are careva sau stie cine o canta sa posteze !!! multumesc anticipat
|
1 Attachment(s)
Quote:
eu asta am gasit |
Quote:
|
Quote:
|
melodii de la buddha bar 9 plz :D orice aveti
|
vreau si eu mel aia din reclama cu pepsi max cam asa zice"dam dam" o are cineva>?
|
1 Attachment(s)
caut si to o melodie am auzito la MTV DJ Awards am si o inregistrare pls help me daca puteti ms :)
|
15 Attachment(s)
nush cum sa va zic baietii dar dati cate o bere fiecare :lol:
am stat sa iau albumu melodie cu melodie de mi-a venit rau :lol: ma bucur ca va place noul album...eu sunt addicted :X pentru doru de la conducta de gaze din balta alba sa fie cu dedicatie speciala aceasta melodii maine vine albumu 2...vreau si eu sa dorm in seara asta :) |
Muchos gracias amigo :D
Iti raman dator cu o bere! :D |
aveti careva melodia Zale - Rupem Baraka?? dar sa se auda clar si tare :-P
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Caut si eu o mel mai veche Tito's club - The song
|
Potap ft. Nastia Kamenskix - Nepara
Eu am gasit la unu pe odc ... dar nu merge sa iau... daia apelez la voi ca mai stiti un torent, un hub bun ...ceva trucuri Va rog mult |
1 Attachment(s)
Hai ca am gasit ... oricum merci
|
Caut si eu o melodie Ludacris-Faci pe prostu..
|
am auzit-o mai demult aici ;)
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...=contraexemplu |
Multumesc Spark!
|
are cineva melodia de la liberty parade 2007?:) multumesc anticipat
|
caut si eu melodia.. lui ALEX feat connect - dragoste la prima vedere ...varianta din videoclip ... sau are cineva cumva.. melodia.. cu care se termina... videoclipul:rolleyes2
multumesc anticipat... |
caut si eu melodiile de la MTV Dj Awards - Sibiu 2007 spuneti`mi si mie va rog unde le pot gasi...torente de preferabil dak e...
|
cum se numeste melodia de la orange cu aia 2 omuleti albi? poate o are cineva..multam
|
cred ca akon - no body wants to see us togheter
sper ca nu ma insel :) |
2 Attachment(s)
Quote:
am gasit si mel. zale - rupem baraka facuta la 320 kbps.. se aude marfa ;) |
am aflat akon don't matter....multam...
|
ideea e ca nu pot asculta melodiile descarcate din topicul asta...am vista si sunt disperat..nu deschide melodiile... i hate vista>>
|
nu vreau sa radeti de mine....e o melodie pe radio deea...si am impresia ca percutia e cu un tambal...e tare rau melodia...poate stie careva cum se numeste..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:07. |
- Copyright 2026 4Tuning