Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

MON-u 09-10-11 12:44

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4633515)
mie unul nu-mi place genul asta de toba pe e21 si pe orice tip de bmw in general,mi se pare ca arata ca nuca-n perete.cel mai potrivit este o toba cu doua tips-uri,genul celor de 325 si stai linistit ca si una de-aia suna animalic ;)

mie exact aia cu 2tipsuri nu imi place...:-P eu nu am de gand sa imi fak masina intro tenta generala,nu o sa aiba modificari masive ale caroseriei ca sa isi piarda farmecul retro,dar vreau sa fie si unica.;)
Nu inteleg de ce numai la noi in tara exista aceasta indignare cu privire la customizarea unei masini din categoria oldschool..uitandu-ma pe mai multe site-uri de profil din lume si chiar din patria oldschool SUA,acolo cei care isi customizeaza masinile retro prin imbunatatirea performatelor si a restilizarii exteriorului,bine intr-o maniera discreta sunt foarte apreciati!Aproape toti am vazut ca au evacuari de generatie noua,interioare modificate,jante custom sau chiar originale..care se potrivesc cu linia masinii pt ca e21 de la inceput de cand a iesit de pe portile fabricii bmw a fost gandita ca o masina cu o tenta sportiva coupe,contra ex:mercedes care se orienta spre lux si confort,doar ca in acele vremuri atat le permitea tehnologia si ala era trend-ul general in fabricarea masinilor...eu nu imi bat joc de aceasta masina si de acest model doar incerc sa ii aduc niste imbunatatiri de ordin tehnic si estetic;)daca ne uitam in urma vedem ca si in anii aceia existau diferite firme de tuning care propuneau diferite stiluri de spoilere,praguri,eleroane,jante custom:-)

MARY4N 09-10-11 15:48

da frate stai linistit.....si eu vreau acelasi lucru sa o modific dar in acelasi timp sa arate si stoc ;) nu te supara pe faza cu toba...dar noi am zis o parere...:D:D...bafta..!!!!:)

fistaccio 09-10-11 19:20

atatea pareri pentru o nesemnificativa toba, cand te superi iei flexul si gata alta, so.. mama ce impact poate sa aibe o toba asupra aspectului masinii.

MON-u 09-10-11 19:26

nu ma supar deloc..e foarte bine ca fiecare sa aiba parerea lui asta nu e motiv de cearta:lol:discutam liber ne spunem pareri ca doar de aia suntem pe un forum:D
teava de inox e luata din ungaria un prieten mia facut comanda de ea.

pfrazvan2001 09-10-11 21:07

salut baieti ....obs ca toba lu nicu a fost subiect discutat masiv:D....cat te.a dus teava ca vreau si yo sa iau...daca vrei sa imi zici bineinteles....app am rezolvat problema cu semnalizarile era de la nebunul ala de buton de avarii...nu facea contact o lamela akolo....v.am lasat bafta.

Muscle Car 10-10-11 13:28

:D ce fac rechinarii, o pun de revolutie...

fistaccio 10-10-11 15:15

ce rovolutie...?, au fost niste pareri, de care oricum nu o sa tina cont nimeni, pur si simplu de fiecare data se intampla acelasi lucru: unu isi prezinta ce a mai facut la masina si sar altii cu pareri, care chiar nu isi au rostul, de ce sa le auzim toti, daca ai idei punele in aplicare si arata lumii nu sa stai sa iti dai cu parerea la masina altuia, si pe mine sincer chiar m-ar deranja dupa ce imi fac masina intr-un fel sa zica unu ca nu e frumos asa... in fine.

daman 10-10-11 15:27

hai nu trebuie sa dramatizati ;) .au fost niste pareri ca de aia e un forum public ca sa putem dialoga,sa ne exprimam parerile...bune sau rele si in felul asta invatam unii de la altii.fiecare isi face masina cum crede ,eu doar am zis o parere,nu trebuie sa luati foc ;)

MON-u 10-10-11 16:51

2 Attachment(s)
mama naibii de evacuare:lol:cand o sa ne intalnim sarim la bataie unii la altii:lol:
eu unul nu ma supar atunci cand cineva isi da cu parerea despre un anumit lucru pt ca nu se stie niciodata se poate ca acel om sa aiba dreptate si sa inveti ceva;)
eu cred ca noi aici pe topicul asta ar trebui sa fim foarte uniti pt ca pe noi toti nu ne leaga decat un singur lucru...pasiunea pt E21:D
Acuma mai am o dilema...credeti ca ar merge jantele astea puse pe un e21...is pe 16'' 9j..altceva nu gasesc cu buza asa de lata:sad:

fistaccio 10-10-11 19:19

nush daca o sa mearga 9j decat cu un distantier mare si depinde cat de jos o lasi.

pfrazvan2001 11-10-11 08:57

aseara m.am uitat pe youtube la niste clipuri si am vazut un rechin cu jante exact ca astea care le ai tu MON-ule.si veneau misto dar mi se pare ca pe fata nu era J asa mare...sa fi fost 7.

MARY4N 11-10-11 09:25

si app ..o sa mearga jantele alea...de minuuunee..de minuuneee....ascultama pe mine ;) bafta:D

fistaccio 11-10-11 09:43

Quote:

Originally Posted by pfrazvan2001 (Post 4637557)
aseara m.am uitat pe youtube la niste clipuri si am vazut un rechin cu jante exact ca astea care le ai tu MON-ule.si veneau misto dar mi se pare ca pe fata nu era J asa mare...sa fi fost 7.

exact pe fata nu o sa intre 9j la asta ma refeream, am uitat sa precizez.

MON-u 11-10-11 16:21

eu sper sa intre si pe fata pt ca mam uitat si eu pe net si am gasit rechini cu ele, 9j toate...acuma sa vad dak o sa trebuiasca ceva modificari.....eu am discutat deja cu omul la telefon si cred ca pe luni marti or sa fie pe masina:-)

fistaccio 11-10-11 18:20

nu te contrazic ca nu intra dar mai ramane problema sa si virezi:D

MON-u 11-10-11 19:13

Quote:

Originally Posted by fistaccio (Post 4638676)
nu te contrazic ca nu intra dar mai ramane problema sa si virezi:D

pai tot la asta ma gandeam si eu....ca distanta dintre roata si contraaripa e cam mica:lol:

fistaccio 11-10-11 20:53

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4638866)
pai tot la asta ma gandeam si eu....ca distanta dintre roata si contraaripa e cam mica:lol:

nu intra 9j, stiu ce zic si chiar si cu distantier nush daca ai ce sa faci, sau trecem la modificari serioase :-P

bilae21 12-10-11 22:36

Quote:

Originally Posted by MON-u (Post 4638866)

daca au intrat pe golf 3 se potivesc sigur si la tine k ai ale mele toto dupa folf 3 au fost luate si eu am flanse adaptoare de 200 mm si jantele sun 7.5 j si nu ating nicaieri la viraje largi e cam 1 cm intre roata si fusta

ZaXXaZ 12-10-11 22:49

vezi ca intre 7.5j si 9j sunt aproape 4 cm diferenta:rolleyes2

fistaccio 12-10-11 23:54

pai eu am 7.5j si intra fara distantier dar trebuie sa ai maxim et12, tu cred ca ai 35 de ai distantier de 2cm, cred ca 8j e maxim.

pfrazvan2001 13-10-11 13:03

yo am niste jante 7j imi intra si pe fata si pe spate???imi mai trebe distantiere?

MARY4N 13-10-11 16:55

dak tot e vb de jante...nu aveti ceva de vanzare?

MON-u 13-10-11 17:58

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4642947)

alpinele mele is 7.5j si intra perfect...:-)si mai am loc..eu zic ca o sa imi intre 9j pe fata,la limita dar or sa intre..sper:lol:

bilae21 13-10-11 22:54

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4642947)

eu pe ale mele.....

MARY4N 14-10-11 13:59

ce bani..vrei pe ele?

prince_igoor 14-10-11 18:03

4 Attachment(s)
salutare tuturor persoanelor care detin aceste frumuseti de masini.din fericire sunt si eu posesorul unui e21,de curand cumparat.este din 1979,1.6 carburator.sia s vrea si eu cv pareri.daca ma puteti ajuta e21 este modelul american cu grila cu faruri dreptunghiulare si as avea nevoie daca stiti cumva ,daca pot gasi asa cv.ms muult si stima

prince_igoor 14-10-11 18:08

4 Attachment(s)
am si cv jante de pe el sunt centra pe 15",si as vrea sa le vand pt ca vreau sa imi cumpar pe el niste jante borbet designe A pe 16,si bineinteles daca imi puteti spune ce distantiere ar merge pe astfel de jante.ms de intelegere

daman 14-10-11 18:09

bravo igor.tot asa fratilor,sa fim cat mai multi :D . sa o stapanesti sanatos ;)

prince_igoor 14-10-11 18:18

ms muult daman ,am avut si un vw corrado si o ascona b din 80 dar mam indragostit cu adevarat de aceasta bunicutza.incet incet o voi face sa dea bine ochisorilor celor care au cu adevarat o pasiune pt masinile vechii, sti uni imi zic mereu cand vreau sa imi iau masina ...as vrea cv vechii sa o fac k-lumea si zic ma dar iati cv nou.ei mie imi plac astea vechii si daca tot am una acum o voi face sa nu treaca neobservata in trafic.asa cum sunt zise ms de laude si sper sa ne vedem la o poveste si face to face si sa ne ajutam pt ca eu am un pic de nevoie de ajutor pt ca sunt nou in viata persoanelor ce detin bmw.stima si respecte

MON-u 14-10-11 18:35

Bine ai venit printre noi:-)spor la treaba ca o sa ai nevoie...tot cu fata hella taifun si tot de cluj ca si a mea..numai bine:D

prince_igoor 14-10-11 18:43

da mon-u le asa este o sa am nevoie de rabdare .si daca sti de cv grila hella taifun te rog sa imi zici ca am nevoie de una k-lumea .in rest tabla pe el tine bine de tot, am dat azi jos pragurile si spre surprinderea mea nu are rugina .inafara de schimbat aripile fatza pt ca cel de la care am luat-o a pu-s una noua nouta si a lovito,si ,si-a batut joc de ea cu chitul care la intins(ca untul )pe ea.in rest as mai avea nevoie de partea din spate care nu mai este cred ca tot de la bbs ,pt ca am buza si pragurile si eleronul dar din pacate cea din spate lipeseste si daca sti pe cineva care are de vanzare te rog s ama anunti .stima si inca odata ms de toate

daman 14-10-11 19:30

pragurile nu sunt din acelasi kit cu spoilerul.pragurile sunt KAMEI iar spoilerul BBS.cel mai bine dai pragurile jos si o lasi decat cu spoiler.

bilae21 14-10-11 20:08

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4644711)
ce bani..vrei pe ele?

200 euro

bilae21 14-10-11 20:09

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4645178)
ms muult daman ,am avut si un vw corrado si o ascona b din 80 dar mam indragostit cu adevarat de aceasta bunicutza.incet incet o voi face sa dea bine ochisorilor celor care au cu adevarat o pasiune pt masinile vechii, sti uni imi zic mereu cand vreau sa imi iau masina ...as vrea cv vechii sa o fac k-lumea si zic ma dar iati cv nou.ei mie imi plac astea vechii si daca tot am una acum o voi face sa nu treaca neobservata in trafic.asa cum sunt zise ms de laude si sper sa ne vedem la o poveste si face to face si sa ne ajutam pt ca eu am un pic de nevoie de ajutor pt ca sunt nou in viata persoanelor ce detin bmw.stima si respecte

am avut 1.6 pe a mea si am ceva piese daca te intereseaza(am motorul intreg ,delcou,fise,capac de delcou,alternator,electromotor,etc)

MON-u 14-10-11 21:51

Quote:

Originally Posted by daman (Post 4645335)
pragurile nu sunt din acelasi kit cu spoilerul.pragurile sunt KAMEI iar spoilerul BBS.cel mai bine dai pragurile jos si o lasi decat cu spoiler.

pragurile lui sunt asemanatoare cu cele din kitul de zender care il am eu pe masina:rolleyes2eu am crezut ca si ale lui sunt tot de zender...
eu miam gasit inca o grila cu faruri la cineva ,mai vindea cineva aici pe forum cateva pagini mai in urma parca 300 lei;)

fistaccio 15-10-11 01:03

refacut, reparat carburatorul solex
https://www.youtube.com/watch?v=7VVnAq3aBqI

daman 15-10-11 07:54

foarte tare :D

MARY4N 15-10-11 09:52

bv igoor...;) frumoasa masina...bafta

MARY4N 15-10-11 09:55

Quote:

Originally Posted by prince_igoor (Post 4645229)
da mon-u le asa este o sa am nevoie de rabdare .si daca sti de cv grila hella taifun te rog sa imi zici ca am nevoie de una k-lumea .in rest tabla pe el tine bine de tot, am dat azi jos pragurile si spre surprinderea mea nu are rugina .inafara de schimbat aripile fatza pt ca cel de la care am luat-o a pu-s una noua nouta si a lovito,si ,si-a batut joc de ea cu chitul care la intins(ca untul )pe ea.in rest as mai avea nevoie de partea din spate care nu mai este cred ca tot de la bbs ,pt ca am buza si pragurile si eleronul dar din pacate cea din spate lipeseste si daca sti pe cineva care are de vanzare te rog s ama anunti .stima si inca odata ms de toate

am eu niste..nush cum sa le zic leam dat eu jos de pe spate...sunt mai mult k niste aripioare aja vin decat pe lateral...

prince_igoor 15-10-11 18:02

Quote:

Originally Posted by MARY4N (Post 4646162)
am eu niste..nush cum sa le zic leam dat eu jos de pe spate...sunt mai mult k niste aripioare aja vin decat pe lateral...

daca se poate imi poti face noiste poze.si un pret.ms de urari MARI4Ane.stima

All times are GMT +2. The time now is 16:22.

- Copyright 2026 4Tuning