![]() |
Re: Club astra bertone
@cretzu - eu unu am fost foarte multumit de Nexen-uri si ca drept dovada tot asa ceva o sa-mi iau
@starter-treaba cu downhill-ul e cat se poate de adevarata si eu personal am inceput sa o apreciez mult mai mult dupa ce am luat niste "trante" mai serioase;pe unde mergeti cu biclele? Apropo vezi ca ti-am lasat PM @Florinike-nu cred ca ti-ar strica o bicicleta ca ai devenit cam "pufos" |
@ Cretzu - eu zic sa incerci un set de Nexen ca si eu am pe masina ( adevarat nu am turbo ) dar sunt ok...merg su 200 cu ele merg si mai incet si se comporta bine...le am din decembrie si inca mai au "parul" ala pe ele daca ma intelegi. Si au facut km crede-ma nu stiu exact dar au facut. Si in curbe stau ok ( asta daca vrei sa iei curbele cu o viteza adaptata la unghiul curbei, ca daca vrei raliu..nu stiu ce sa iti spun. Multa bafta la mesterit pe aici turbine & stuff...ce sa fac...eu nu am :cry:...dar ma fac eu mare :D
|
stop stop ca vb aiurea...
deci nu am de ce sa vand turbina de opc ca trebuie inlocuita asta originala,e pe duca,1 la mana si 2 turbina asta e primul pas,pentru ca apoi vor urma si alte piese schimbate pentru a ajunge la stagiul 3 deci acum cred ca toata lumea a inteles de ce pun turbina de opc,iar bcs ul imi lipseste pt ca turbina a venit fara, masina e stock in momentul de fata dar nu va mai fi |
Daca suntreti interesati am de vanzare niste flanse + rulment amortizor FEBI BILSTEIN pt Astra Bertone Turbo ,
Sunt noi aduse din Germania. Pachetul contine 2 flanse + 2 rulmenti Pret 200ron |
@raul-eu abia am schimbat suspensia si pe mine flanse cu rulmenti de la Lemforder m-au dus sub 200 ron.
@stelian-daca as avea unde sa o tin in casa maine mi-as lua una....:D pufosenia in schimb trebuie sa ramana, ca doar toti bertonistii au asa ceva :lol: @cretzu- eu am Eagle F1 de mai bine de 1 an pe masina si am cam 9000 de km. la 250+HP pot spune ca au destul de buna aderenta si cu siguranta sunt mult mai bune decat Nexen. Nu ma intelege gresit, nu am actiuni la Goodyear dar avand turbo ai probabil momente cand intri intr-o curba mult prea tare si iti fuge curul sau cand iti subvireaza masina din cauza lipsei de aderenta. Nexen sunt doar cauciucuri low budget cu performante medii spre minime. @fastboy- nu as vrea sa te superi dar de la a zice pana la a face, risti cu masina stoc inca un an poate doi pana ajungi la stagiu 3. gandeste-te la ce e mai bine pentru tine acum si eventual la ce anume ai putea face....e pacat sa pui turbina fara un intercooler mare, o evacuare completa, un soft de stagiu cel putin 1... @shorty-cred ca weekendul asta am niste treaba cu tine, ramane sa vorbim maine mai multe ;) |
@stelian .. pai weekend-ul asta mergem la sinaia pe traseul de DH .. coboara pe toata lungimea telegondolei .. este facut anul trecut de cand a fost concursul .. fix cat sa urci cu telegondola si sa te dai :)
@fastboy .. pai daca vrei sa ajungi la stage 3 .. atunci nu te mai uita la BCS stock .. nu are rost .. @florinike .. de unde sa iau si io man rulmentii aia dintre flansa si capul amortizorului? imi trebuie neaparat un set .. hai man ca daca are vointa .. ajunge repede la stage 3 ... |
florinike stii bine ca nu risc nimic doar punand turbina, doar am mai vb de asta nu inteleg de ce zici ca risc, in fine restul intercooler si altele vor veni si ele cat de repede, nu intr un an doi, stii cum e, e mult pana incepi
|
starter am eu 2 rulmenti noi. Ne intelegem noi la bani :D
|
florinike arunca un ochi aici in legatura cu treaba aia cu bcs ul
http://www.astraownersclub.com/vb/sh...199840&page=15 |
deci ideea e sa inchideti "la naiba" bcs-ul de langa clapeta de acceleratie,FPR, folosind un T ca sa aveti full boost continuu, valabil mai ales pt "remapati"8)
|
Cine poata sa imi zica si mie de unde pot achizitiona o bara de Astra G OPC?La un pret rezonabil cat de cat?Multumesc anticipat :)
|
noua sau sh?
|
si sh ar fi buna,acuma depinde in ce stare se afla...
|
@gigi_x .. da man vorbim :) .. vreau rulmenti neaparat...
@FastBoy .. pai daca inchizi DV-ul oem normal sa inchizi circuitul in alta parte .. il legi prin FPR .. @raul69 .. eu pot sa iti aduc din fibra daca vrei .. copie fidela .. doar de vopsit sa mai ai treaba .. |
|
m-ar interesa preturile fie ca sunt din firba sau nu,fie ca sunt sh sau noi
|
asta e sh..si am gasit-o la o licitatie din afara (momentan este la 400 euro)
Material: ABS |
Asta am vazut-o si eu,dar sincer pararea mea ca la 400 euro imi cumpar noua originala cu tot cu grila/faruri ceata/vopsita in culoarea care trebuie.
|
Quote:
|
@Raul69 .. sincer nu stiu daca gasesti la 400 noua fara proiectoare si alte brizbriz-uri .. dar mai cu totu ..
aia la licitatie am vazut-o si eu .. dar o sa sara de 450 - 500 pana la final .. :) aia din fibra este cam 1000 Lei. @florinike .. man mai traiesti? ti-am dat un e-mail ieri dar nu ai mai raspuns .. am rezolvat aia .. astept sa imi confirme ca s-au transferat banii si sa activeze contul :) |
Aoleo....toata lumea pune de opc? :( Din fibra imi face mie un baiat cu 6oo ron
|
io cand ti-am zis ca toata lumea OPC in sus .. OPC in jos .. etc ..
gigi .. vii si tu la Buftea acum? |
da :D
|
@gigi-esti amabil sa-mi dau inca o data nr tau de tel?
@starter-se mai materializeaza "buy group"-ul ala? |
bara opc am eu..
21 mil bara.. 90ron grila pe mijloc.. 90ron grilele la proiectoare.. capacelul din bara 50ron.. proiectoare "after market"(cele mai mici cu angel de pe targ) 100ron deci..clar cu 400e nu o iei.. mai ales completa!! |
Aia era una....tu vad ca nu esti hotarat dc vrei nou sau sh, abs sau fibra???
Dupa ce te-ai hotarat atunci putem cauta, clar una opc din abs nu vei gasi mai ieftina de 1500 ron, doar sa ai mare noroc. Iar legat de grupul asta al Bertonistiilor, ince sa nu imi mai placa, vad ca uni din voi faceti unele lucruri pe la spate. Parca era vb sa ne ajutam intre noi, pe zice ce trece, ma conving ca uni dintre noi nu avem caracter..pacat O sa incep sa ma orientez si la alte grupuri...:sad: |
@Spaartans-ce anume te-a deranjat?
|
Faptul ca nu ne ajutam, iar atunci cand facem ceva la masina noastra, nu postam si pe forum (asta cu forum alta problema, ca nu avem unul al nostru, dar numai zic nimic), cu poze cu detalii, eu mai sunt si pe alte forumuri dar acolo sunt ca o familie...
Asta e... |
Eu zic sa incepem prin a pune poze fiecare cu masina lui actuala,si evetual niste detalii despre ce a modificat la ea,sau in fine...ceva de genul acesta...
|
Rabdare fii mei, in curand se vor schimba multe...aia care fac lucrurile pe la spate vor aparea cu o surpriza :lol:
|
Quote:
|
:)
surpriza e aproximativ gata .. in loc sa particip la un eveniment important (in familie) care se desfasoara in aceasta dupa-amiaza am stat sa fac configuratiile de baza .. si inca mai este de lucru .. din pacate nu voi reusi sa termin configurarea acum .. pt. ca maine nu am cum sa lipsesc de la DH .. deci restul zilele urmatoare .. keep in touch .. :) |
@gigi-merci si legat de treaba cu "bg" vroiam sa stiu asa in mare ca sa stiu cum ma orientez cu fondurile sa nu fac alte cheltuieli si cand e sa fie gata treaba sa nu am de unde
@spaartans-pe de-o parte ai dreptate dar noi am mai facut si intalniri,ne-am mai vazut la fata unii cu altii chiar am mai facut unele drumetii(Breaza,Craiova,Pitesti si poate altele),oricum treaba se sudeaza inca,zic eu. Poate o sa ne vedem la urmatoarea intalnire sau poate GRATAR asa cum s-a vorbit. E mai frumos cand ne intalnim mai multi |
Stiu despre intalnirile facute, din pacate eu nu am avut posibilitatea sa vin, oricum tac din gura, astept ca timpul sa le rezolve pe toate..
|
sa speram ca totul va fi bine :)
|
back again ..
rog toti bertonisti care intra pe aici sa ma adauge la lista lor de mess (rog puneti la subiect de contact in momentul adaugarii "bertone" sa stiu la ce grup adaug) am id. mess: starter666999 vreau sa fac un anunt important pt. comunitatea noastra (din pacate nu se poate face anuntul direct pe acest forum). O sa fiu disponibil pe mess dupa orele 20:00, o sa dau un mass pt. toti cei care ma adauga la lista pana atunci .. @spartaans ... o sa iti placa anuntul meu ... ;) |
mi s-au dus placutele fata ...am dat comanda si surpriza costa 420 de lei doar pe fata ...asa scumpe sunt?:rolleyes2
|
Ai turbo? Am un set de placute noi ATE de vanzare
|
nu e turbo e 1.8 la ce pret le ai se potrivesc la mine?
|
@gigi .. te-am sunat mai dvrm. .. raspunde si tu la telefon ... :-)
@exo_luci .. ce placute ai comandat? pretul este f. mare .. |
| All times are GMT +2. The time now is 04:55. |
- Copyright 2026 4Tuning