Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

aviaru 03-09-07 19:11

re: Club Ford Capri

cum pui oglinda pe usa ca modelul este din acela care se pune la geam,dacanu ma insel?

aviaru 03-09-07 19:17

dar de o capota de capra mk 2-3 ma puteti ajuta ,va:???: roooooog. :D

cv-03-btf 03-09-07 21:36

" codrine.. "te rog explica si mie unde vine pus adaosul ala la schimbator..??? sub teflonul acela desenat cu galben..???destul de complicat..

cristi_radoi 03-09-07 22:29

Quote:

Originally Posted by aviaru (Post 1079330)
cum pui oglinda pe usa ca modelul este din acela care se pune la geam,dacanu ma insel?

oglinda are un adaptor care se ataseaza pe coltul geamului. cel putin asa scrie pe net, nu am vazut-o pe viu.
da, e vorba de o capra mk1. din pacate nu am gasit nimic altceva care sa fie mai "retro", dar poate stiti voi.
cateva posturi mai sus e o oglinda clonata din fibra de sticla, dar e cam in aceeasi idee, doar ca se prinde pe usa. si pe aia daca pui un crom sau un negru lucios tot cam asa ceva ar iesi...
alte pareri?

BULLDOG 03-09-07 22:32

nu ai incercatsa cauti pe la dezmembrari pe la masini vechi oglinzi metalice nichelate/cromate? ar da mult mai bine... acum depinde foarte mult si de modificarile ce vrei sa i le faci sau nu, ce fel de oglizi s-ar potrivi pe masina dar daca o pastrezi originala cele cromate cred ca ar arata cel mai bine

cristi_radoi 03-09-07 22:38

Quote:

Originally Posted by aviaru (Post 1079351)
dar de o capota de capra mk 2-3 ma puteti ajuta ,va:???: roooooog. :D

uite un anunt vechi de vreo 2 luni; incearca si tu, vezi poate mai are inca acea capota de mk2 la vanzare.
link: http://mall.neogen.ro/autoford-capri...1313_1/details
bafta!

cv-03-btf 04-09-07 08:01

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1079659)
" codrine.. "te rog explica si mie unde vine pus adaosul ala la schimbator..??? sub teflonul acela desenat cu galben..???destul de complicat..

..........................

cristi_radoi 04-09-07 10:14

abia azi am realizat ca de-a lungul acestui forum s-au pus sute, chiar mii de poze cu exterioare de Capri, dar prea putine cu interioare reusite. daca gasiti ceva fain postati, va rog; sunt intr-o lipsa totala de viziune ptr partea din fata si am nevoie de inspiratie. as vrea scaune rabatabile, sport, dar nu prea moderne, ci ceva retro, sa se potriveasca stilului... Cam prea multe deodata, nu?
am depistat una bucata problema cu tapiterii; nu am gasit pe nimeni care sa repare/inlocuiasca si plafonul, bordurile fata/spate si am intrebat pina acum la mai mult de 10 firme!!! stiti pe cineva in zona bucurestiului care sa faca absolut toata treaba??
succes!

zolley 04-09-07 18:10

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1080343)
abia azi am realizat ca de-a lungul acestui forum s-au pus sute, chiar mii de poze cu exterioare de Capri, dar prea putine cu interioare reusite. daca gasiti ceva fain postati, va rog; sunt intr-o lipsa totala de viziune ptr partea din fata si am nevoie de inspiratie. as vrea scaune rabatabile, sport, dar nu prea moderne, ci ceva retro, sa se potriveasca stilului... Cam prea multe deodata, nu?
am depistat una bucata problema cu tapiterii; nu am gasit pe nimeni care sa repare/inlocuiasca si plafonul, bordurile fata/spate si am intrebat pina acum la mai mult de 10 firme!!! stiti pe cineva in zona bucurestiului care sa faca absolut toata treaba??
succes!

de astea ce spui!!!!

johnny111 04-09-07 19:18

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1078267)
oglinzi.........

Si cum montez oglinda in carcasa?

johnny111 04-09-07 19:26

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1078834)
ce ziceti de janta si oglinda? arata suficient de retro ca sa le pot pune pe capra fara sa zgarie la ochi? sincer am ceva indoieli cu oglinda, dar vreau sa aud si alte pareri...
acum sper sa le si pot atasa...
bafta!

Cristi, stilul jantelor se potriveste la fix cu o masina retro. Din pacate cele afisate de tine sunt DOAR pentru vehicule 4X4. Problema cea mai mare: inelul central e mult prea mare si nu-i poti pune flansa datorita ET-ului mic (specific jantelor de 4X4). Daca-i pui flansa o sa-ti arate masina ca un tractor. Am experimentat si eu chestia asta cu un set de Mangels-uri.
Pe de alta parte, jante retro +oglinzi hi tec.
Pana una alta, depinde ce vrei sa faci din masina aia: ceva clasic, sau ceva modern. E greu de imbinat clasicul cu modernul si sa nu iasa o gaselnita.

johnny111 04-09-07 19:30

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1080343)
succes!

Masina din imagini era de vanzare pe mobile.de acum o juma' de an cu 8500 (cred). La cum e de lucrata zic ca-si merita banii. Cristi, ochii pe interioare!:lol:

johnny111 04-09-07 19:40

4 Attachment(s)
... alte interioare din colectia mea foto

cv-03-btf 04-09-07 21:26

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1081350)
Si cum montez oglinda in carcasa?

pai..sunt 2 variante..... aia simpla e sa faci un sistem cu bila ..pe care sa vina apoi prinsa oglinda.. si sa o reglezi manual... sau sa pui un modul care sa pozitioneze oglinda electronic.. ca sa nu mai vorbim si de incalzire... dar desi as avea vre-o 4 module din astea nu am joystick-ul sau alt element de comanda... poate ca ar fi mai simplu sa " copiez " o schema cu 4 butoane..
ps.. nu ma angajez deocamdata la asa ceva... intrucat si asa am promisiuni neonorate la capitolul bord..!!!
daca doriti va pun in legatura cu baietii din odorhei pentru "clone" dar partea de mecanica o rezolvati singuri.. a.. oglinda se poate taia dintr-o coala obisnuita de oglinda de 3..sau 4 mm iar asa ceva costa in covasna la o firma specializata cam 20..25 lei.. la alte firme costa o bere sau doua..dar marginile nu sunt finisate profesional..!!!!
doneaza cineva un joystick ca sa copiez schema..???

cristi_radoi 04-09-07 22:06

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1081388)
... alte interioare din colectia mea foto

Ionica, multumesc pentru poze, da, masina e frumoasa! foc de frumoasa! de cate ori am estimat pina acum o data de terminat lucrul la tablarie, ceva a tot intervenit, asa ca nu mai cobesc, dar f curand chiar voi fi la cluj si de data asta chiar ne vom si intalni. tine-mi pumnii...
aah, ca era sa uit: de pe net nu reiese ca jentile ar fi de 4x4, dar te cred ca poza chiar asa arata, insa maine dau un telefon sa intreb daca nu au ...normale.
zolley, ai uitat din graba sa atasezi si pozele de interioare...
salutari tuturor!

cristi_radoi 04-09-07 23:50

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1081366)
Cristi, stilul jantelor se potriveste la fix cu o masina retro. Din pacate cele afisate de tine sunt DOAR pentru vehicule 4X4. Problema cea mai mare: inelul central e mult prea mare si nu-i poti pune flansa datorita ET-ului mic (specific jantelor de 4X4). Daca-i pui flansa o sa-ti arate masina ca un tractor. Am experimentat si eu chestia asta cu un set de Mangels-uri.
Pe de alta parte, jante retro +oglinzi hi tec.
Pana una alta, depinde ce vrei sa faci din masina aia: ceva clasic, sau ceva modern. E greu de imbinat clasicul cu modernul si sa nu iasa o gaselnita.

ionica, uita-te, te rog si la poza asta; este ce am acum pe masina iar ochiul meu neavizat vede o asemanare (?!?) cu janta aia DOTZ 4x4: parca tot asa de mare la interior, plus ca stiu ca are flansa pe interior, iar cand am vrut sa echilibrez rotile odata, mi-a zis unu' ca nu poate ca e prea mare nu stiu ce, nu poate sa apuce, sa caut eventual la aia care fac camioane. stiu ca nu suna deloc inteligibil ce-am zis, dar poate am deja flansa de care spuneai si poate pina la urma nu ar iesi asa de rau... Oricum, te voi lasa pe tine sa vezi ce si cum cand vin la cluj sa imi iau masina...
bafta!

florin_cars 05-09-07 02:19

cumpar motor 1.3 4 IL functional pt capra sau Capra MK I fara acte(de piese) cu acest tip de motor sau max 1.7 V4 functional

johnny111 05-09-07 07:42

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1081898)
ionica, uita-te, te rog si la poza asta; este ce am acum pe masina iar ochiul meu neavizat vede o asemanare (?!?) cu janta aia DOTZ 4x4: parca tot asa de mare la interior, plus ca stiu ca are flansa pe interior, iar cand am vrut sa echilibrez rotile odata, mi-a zis unu' ca nu poate ca e prea mare nu stiu ce, nu poate sa apuce, sa caut eventual la aia care fac camioane. stiu ca nu suna deloc inteligibil ce-am zis, dar poate am deja flansa de care spuneai si poate pina la urma nu ar iesi asa de rau... Oricum, te voi lasa pe tine sa vezi ce si cum cand vin la cluj sa imi iau masina...
bafta!

Din poza pare a fi janta de "gipan". Dar, in cazul asta, de ce nu pastrezi si reconditionezi jantele actuale? Le poti face tot cu negru par pentru partea cromata, asteapta pana la SIAB (sper sa-ti pot prezenta o surpriza).

johnny111 05-09-07 07:46

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1078267)
oglinzi.........

Zi-mi te rog cat e setul!

cv-03-btf 05-09-07 17:04

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1082181)
Zi-mi te rog cat e setul!

in varianta nefinisata ...100 lei... dar cu oglinda ,modul de pozitionare/ incalzire.. inca nu am un pret..

cv-03-btf 05-09-07 20:24

1 Attachment(s)
uite si o poza la rezolutie foarte mare.....a nucii de la schimbator... unde sa pun distantierul ala codrine..???

cosmineloo 05-09-07 21:40

ba!
sensibililor!
nu ma adresez voua! care va simtzitzi senzibili.
vreau si eu un carb de 2.8 mai performance.
nu am timp sa caut pe net asa ca dau o bere celui care macar imi indica un link valabil. ofer maxim 250 de usd (pe unul nou) merci.

florin_cars 05-09-07 21:58

BTF, cutia ta e de Sierra, are capacul acela ce se prinde in 3 suruburi cu cap stelat(suruburi fu.tu-te pe care de fiecare data le-am distrus la 2 cutii :x ) iar codrin cred k are cutie modelul mai vechi..poate, nu stiu, dar banuiesc k nu are acel capac cu suruburi de la cutiile mai noi.

Ba !! la o cafea cu sor'ta's acum ..si trebuia sa am eu un carb de 2.8..dar la cate tzepe mi-am luat...am ramas si fara carb 2.8, nu l-am mai primit odata cu masina :lol::oops:
pot indica adresa idiotului si dk mergi cu armata peste el..ti-l dau gratis..carbu si pe natarau' ala :twisted:

Silencer Power 06-09-07 08:39

Quote:

Originally Posted by cosmineloo (Post 1083674)
ba!
sensibililor!
nu ma adresez voua! care va simtzitzi senzibili.
vreau si eu un carb de 2.8 mai performance.
nu am timp sa caut pe net asa ca dau o bere celui care macar imi indica un link valabil. ofer maxim 250 de usd (pe unul nou) merci.

http://cgi.ebay.co.uk/weber-38-dgas-...QQcmdZViewItem

TZG@ 06-09-07 10:58

Motoare De Vanzare, Ce-aveti? Laudati-va...

florin_cars 06-09-07 11:07

V6 2.3 functional, la cheie, NU e PERFECT 150Euroi cu cutia aferenta, ambreiaj si...si tot ce e pe el :)

cv-03-btf 06-09-07 17:30

2 Attachment(s)
fratilor.. ia uitati ce rugineste in zona mea...

cv-03-btf 06-09-07 20:30

care aveati nevoie de faruri rotunde pentru capri..?????

florin_cars 07-09-07 11:46

frumosul FOrduletzul, are 6 cil in linie...sau 4 dk e mai vechi...

am ratat acum 2 zile cu "O ZI" un Capri '79 2.3 aripi umflate, jante tabla intoarse si cromate cred(cel putin vopsite arigintiu), aerografiat + alt MK III de piese totul la 1.100Eurokoi...si cu 1 an in urma knd era in lucru am lasat baietilor de la atelier nr meu de telefon sa ma sune knd e gata..si l-au uitat :cry:

aviaru 07-09-07 12:12

vreau eu faruri rotunde

codrin44 07-09-07 21:09

2 Attachment(s)
cataline, astea-s piesele ptr. kitul de conversie si celelalte sexplicatiile mele....

cv-03-btf 07-09-07 22:09

1 Attachment(s)
acum... nu sunt foarte sigur...dar la mine bila si "" gheara aia ""sunt dintr-o singura bucata........

cristi_radoi 07-09-07 22:24

Quote:

Originally Posted by johnny111 (Post 1082180)
Din poza pare a fi janta de "gipan". Dar, in cazul asta, de ce nu pastrezi si reconditionezi jantele actuale? Le poti face tot cu negru par pentru partea cromata, asteapta pana la SIAB (sper sa-ti pot prezenta o surpriza).

ionica, chiar asta fac acum, le reconditionez pe cele vechi, partea cromata va fi vopsita in rosu, ca si una din culorile masinii... As vrea insa altele, pt ca cele vechi sunt din tabla, si sper ca unele din aliaj o sa usureze un pic directia...
Daca vii la SIAB cu capra, abia astept sa o vad... pa-pa.

florin_cars 07-09-07 23:45

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1087764)
acum... nu sunt foarte sigur...dar la mine bila si "" gheara aia ""sunt dintr-o singura bucata........

am zis eu k "mi se pare k, codrin ar avea alta cv":rolleyes2 :???:

johnny111 11-09-07 12:09

Quote:

Originally Posted by cristi_radoi (Post 1087783)
ionica, chiar asta fac acum, le reconditionez pe cele vechi, partea cromata va fi vopsita in rosu, ca si una din culorile masinii... As vrea insa altele, pt ca cele vechi sunt din tabla, si sper ca unele din aliaj o sa usureze un pic directia...
Daca vii la SIAB cu capra, abia astept sa o vad... pa-pa.

Cam toate jantele cromate sunt din otel

florin_cars 11-09-07 12:27

cele moderne toate sunt din aliaje :(
marfa noua sucks, crom si aliaj..ce combinatie nashpa :( :-P

johnny111 11-09-07 20:33

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1093655)
cele moderne toate sunt din aliaje :(
marfa noua sucks, crom si aliaj..ce combinatie nashpa :( :-P

Adevar grait-ai! Insa ma refeream la jantele cu design clasic. Alea-s din otel (vezi summitracing, mangels.br etc). Jantele din aliaj fie-s polishate (cele cu design clasic) fie au design midern, cu spitze jmekere si alte alea si a toate sansele sa fie in crom si negru. Insa dp meu dv se potrivesc cu o capra sau alta masina clasica ca treningu' si pantofii cu toc.;)

florin_cars 11-09-07 23:00

sau caz cunoscut de mine, prieten de familie sarb betzivan..sarantoc(pe vremea knd faceam Iugoslavia, ..bishnitza)..la costum si tenisi :lol: :lol: :lol: :oops:

Repet:

Quote:

Originally Posted by florin_cars (Post 1084554)
V6 2.3 functional, la cheie, NU e PERFECT 150Euroi cu cutia aferenta, ambreiaj si...si tot ce e pe el :)

panaitescud 19-09-07 00:26

care aveti o poza cu cotiera dintre scaune fata?ma intereseaza ca sistemul de prindere sa fie vizibil

DASCALUGABRIEL 19-09-07 00:56

mine iti pun eu un set:-)

All times are GMT +2. The time now is 05:25.

- Copyright 2026 4Tuning