![]() |
re: Club Ford Capri
cum pui oglinda pe usa ca modelul este din acela care se pune la geam,dacanu ma insel?
|
dar de o capota de capra mk 2-3 ma puteti ajuta ,va:???: roooooog. :D
|
" codrine.. "te rog explica si mie unde vine pus adaosul ala la schimbator..??? sub teflonul acela desenat cu galben..???destul de complicat..
|
Quote:
da, e vorba de o capra mk1. din pacate nu am gasit nimic altceva care sa fie mai "retro", dar poate stiti voi. cateva posturi mai sus e o oglinda clonata din fibra de sticla, dar e cam in aceeasi idee, doar ca se prinde pe usa. si pe aia daca pui un crom sau un negru lucios tot cam asa ceva ar iesi... alte pareri? |
nu ai incercatsa cauti pe la dezmembrari pe la masini vechi oglinzi metalice nichelate/cromate? ar da mult mai bine... acum depinde foarte mult si de modificarile ce vrei sa i le faci sau nu, ce fel de oglizi s-ar potrivi pe masina dar daca o pastrezi originala cele cromate cred ca ar arata cel mai bine
|
Quote:
link: http://mall.neogen.ro/autoford-capri...1313_1/details bafta! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
abia azi am realizat ca de-a lungul acestui forum s-au pus sute, chiar mii de poze cu exterioare de Capri, dar prea putine cu interioare reusite. daca gasiti ceva fain postati, va rog; sunt intr-o lipsa totala de viziune ptr partea din fata si am nevoie de inspiratie. as vrea scaune rabatabile, sport, dar nu prea moderne, ci ceva retro, sa se potriveasca stilului... Cam prea multe deodata, nu?
am depistat una bucata problema cu tapiterii; nu am gasit pe nimeni care sa repare/inlocuiasca si plafonul, bordurile fata/spate si am intrebat pina acum la mai mult de 10 firme!!! stiti pe cineva in zona bucurestiului care sa faca absolut toata treaba?? succes! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pe de alta parte, jante retro +oglinzi hi tec. Pana una alta, depinde ce vrei sa faci din masina aia: ceva clasic, sau ceva modern. E greu de imbinat clasicul cu modernul si sa nu iasa o gaselnita. |
4 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
... alte interioare din colectia mea foto
|
Quote:
ps.. nu ma angajez deocamdata la asa ceva... intrucat si asa am promisiuni neonorate la capitolul bord..!!! daca doriti va pun in legatura cu baietii din odorhei pentru "clone" dar partea de mecanica o rezolvati singuri.. a.. oglinda se poate taia dintr-o coala obisnuita de oglinda de 3..sau 4 mm iar asa ceva costa in covasna la o firma specializata cam 20..25 lei.. la alte firme costa o bere sau doua..dar marginile nu sunt finisate profesional..!!!! doneaza cineva un joystick ca sa copiez schema..??? |
Quote:
aah, ca era sa uit: de pe net nu reiese ca jentile ar fi de 4x4, dar te cred ca poza chiar asa arata, insa maine dau un telefon sa intreb daca nu au ...normale. zolley, ai uitat din graba sa atasezi si pozele de interioare... salutari tuturor! |
1 Attachment(s)
Quote:
bafta! |
cumpar motor 1.3 4 IL functional pt capra sau Capra MK I fara acte(de piese) cu acest tip de motor sau max 1.7 V4 functional
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
uite si o poza la rezolutie foarte mare.....a nucii de la schimbator... unde sa pun distantierul ala codrine..???
|
ba!
sensibililor! nu ma adresez voua! care va simtzitzi senzibili. vreau si eu un carb de 2.8 mai performance. nu am timp sa caut pe net asa ca dau o bere celui care macar imi indica un link valabil. ofer maxim 250 de usd (pe unul nou) merci. |
BTF, cutia ta e de Sierra, are capacul acela ce se prinde in 3 suruburi cu cap stelat(suruburi fu.tu-te pe care de fiecare data le-am distrus la 2 cutii :x ) iar codrin cred k are cutie modelul mai vechi..poate, nu stiu, dar banuiesc k nu are acel capac cu suruburi de la cutiile mai noi.
Ba !! la o cafea cu sor'ta's acum ..si trebuia sa am eu un carb de 2.8..dar la cate tzepe mi-am luat...am ramas si fara carb 2.8, nu l-am mai primit odata cu masina :lol::oops: pot indica adresa idiotului si dk mergi cu armata peste el..ti-l dau gratis..carbu si pe natarau' ala :twisted: |
Quote:
|
Motoare De Vanzare, Ce-aveti? Laudati-va...
|
V6 2.3 functional, la cheie, NU e PERFECT 150Euroi cu cutia aferenta, ambreiaj si...si tot ce e pe el :)
|
2 Attachment(s)
fratilor.. ia uitati ce rugineste in zona mea...
|
care aveati nevoie de faruri rotunde pentru capri..?????
|
frumosul FOrduletzul, are 6 cil in linie...sau 4 dk e mai vechi...
am ratat acum 2 zile cu "O ZI" un Capri '79 2.3 aripi umflate, jante tabla intoarse si cromate cred(cel putin vopsite arigintiu), aerografiat + alt MK III de piese totul la 1.100Eurokoi...si cu 1 an in urma knd era in lucru am lasat baietilor de la atelier nr meu de telefon sa ma sune knd e gata..si l-au uitat :cry: |
vreau eu faruri rotunde
|
2 Attachment(s)
cataline, astea-s piesele ptr. kitul de conversie si celelalte sexplicatiile mele....
|
1 Attachment(s)
acum... nu sunt foarte sigur...dar la mine bila si "" gheara aia ""sunt dintr-o singura bucata........
|
Quote:
Daca vii la SIAB cu capra, abia astept sa o vad... pa-pa. |
Quote:
|
Quote:
|
cele moderne toate sunt din aliaje :(
marfa noua sucks, crom si aliaj..ce combinatie nashpa :( :-P |
Quote:
|
sau caz cunoscut de mine, prieten de familie sarb betzivan..sarantoc(pe vremea knd faceam Iugoslavia, ..bishnitza)..la costum si tenisi :lol: :lol: :lol: :oops:
Repet: Quote:
|
care aveti o poza cu cotiera dintre scaune fata?ma intereseaza ca sistemul de prindere sa fie vizibil
|
mine iti pun eu un set:-)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning