![]() |
Re: Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o?
in masura sa vorbesc fata de cine? da' tu esti in masura sa ma contesti pe mine daca sunt in masura sa vorbesc?
|
Quote:
|
nu o lua personal... te rog... k eu n-o iau... si nu cred k postarile mele de pana aqm ti-au adus vreun atac...:( dak ti-au adus, imi cer scuze...
|
Quote:
|
Quote:
|
ce sa zic:D te-a dresat bn cn te a dresat...eu am fost pus intre ciocan si nicovala...si inafara de bani nu i-am cerut nici un fel de cadou...ba multe din ele i le-am pus in poarta...stiu...nu o iei in brate..nimeni nu o ia...sunt eu nebun ca ea dupa 2 zile de despartire se combina cu unu doar ca sa ma uite...dupa relatie de 9 luni...eu am zis intradevar vorbe...dar ea a facut fapte...crede-ma....sunt mult mai dureroase faptele ;) eu nu i-am facut nimic...nu e vina mea ca-mi da mesaje si cand ii raspund ii arata acelui personaj....si posibil ii zice:'iauite,iar ma cauta'......pot demonstra ca ea m-a cautat dar n-am chef sa-mi aud vorbe...ca vezi Doamne ma bag eu in relatii cum facea cineva acu ceva timp :-j.....am salvate conversatii si tot felul de mesaje in telefon(just in case)...si pentru culturile voastre generale...n-a sunat-o nimeni pe luanda...stiu....are obiceiul sa faca din tantar armasar...e ceva normal.eu am multe dovezi care pot arata cine pe cine a cautat si cat timp ;) eu din cate s-a observat m-am retras si am lasat-o in pace...desii candva o iubeam...si nu putin...Dumnezeu va avea grija de toate cu siguranta...chiar daca unii nu cred in EL...numai bine
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si toate astea pentru o fata..intrebarea care imi vine in minte e: oare se merita???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
dand relpy la ceea ce spun "ei" le arati ca-ti pasa si gresesti ;) demontreaza-le ca esti cel cu capul pe umeri si vezi-ti de viata ta,fete sunt destule,slava domnului de ele nu ducem lipsa :D app: indiferenta doare mai tare decat un reply ;)
|
:)) si banuiesc ca de la ea sti povestea,nu? ea probabil te-a pus sa-ti si faci cont aici...totul se leaga...de ce nu o pui fata-n fata cu mine sa vedem cine ce-a facut si de ce...pe ea o cunosti...pe mine nu...nu stiu ce ti-o fi bagat in cap despre mine...oricum nu lucruri bune
|
Quote:
|
join date Feb 2010.are 1 post si 19 ani.sunt vecini la tara.nu ti se pare ceva in neregula in toata formula asta?naviga din greseala pe forum si a vazut povestea ta dupa care si-a facut cont sa spuna si porvestea ei?sau cum , ca nu prea inteleg :|
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in sfarsit:D cu siguranta am plictisit topicul cu aceasta poveste:D eu ii pun punct...desii nu trebea sa-mi bat capul...am lamurit intr-un fel sau altul treaba:D
|
Quote:
Ce fan 4tuning esti tu ma ?:)) Esti pe forum din 2010,ai fost la vreun eveniment,la vreo intalnire,ai facut ceva ? Omul nu a spus numele,nu a spus nimic,doar a spus povestea lui. Vezi de treaba ta si de forumurile unde ai treaba nu mai veni aici,navigai tu pe google si ai gasit ca o zis omu si ti-ai dat seama dupa nume cine e. Doamne ce oameni :)) |
Jose Armando!!!
Uoooof.... |
Mai lipsesc amantele si amantii sa-si faca aparitia aici :suspiciou
|
Quote:
|
Quote:
maine, poimaine se scriu sf-uri din povestile de pe aici :lol: |
Nu era mai usor sa va dati pm-uri ?
|
Quote:
:chew: |
ce-a mai mare prostie care o pot face 2 barbati este sa se certe pt o femeie...
recunosc ca mi-ar placea ca doua tipe sa se certe pt mine dar sa ma cert cu un prieten, amic sau chiar alt baiat pentru o fata... sunt destule pentru toti. voi va certati acum ajunge-ti fa faze nu chiar placute, iar ea va trece maine cu altul de mana uitandu-se la voi cum va injurat si cum va sparge-ti capetele... |
eu am pierdut firul :)) pe scurt va rog :D
|
Quote:
|
Haha mersi, mi-ati facut ziua mai frumoasa, am ras bine de voi :))
|
Azi am terminat o relatie de 3 ani care in mare parte a fost plina de certuri si contraziceri dar totusi speranta ca fata se va schimba si va revenii pe drumul cel bun,a murit pana la urma.Stiu ca imi va fi greu sa trec peste dar mai bine mai tarziu decat niciodata.Chiar nici acum nu imi vine sa cred ca s-au dus 3 ani dar timpul vindeca totul
|
N-am avut vreme sa citesc TOT ce s-a scris la acest subiect si e foarte posibil sa fi trecut cu vederea mesaje de valoare si care sa propuna solutii nobile. Spun asta pentru ca am ramas surprins de multimea acelor care cred ca poti trece mai usor daca te arunci in bratele altcuiva sau a celor care socotesc ca trebuie sa te razbuni.
Cred ca cel mai demn mod de a reactiona atunci cand ai fost parasit este de a multumi fostului/fostei pentru momentele frumoase petrecute impreuna. Apoi, desi simti ca uneori viata s-a naruit, ca nu mai ai pentru ce trai sau ca ti-ai pierdut orice reper (asta in cazul in care chiar iubesti persoana respectiva), e bine sa-ti iei timp pentru a fi singur. E o perioada in care te simti extrem de vulnerabil, in care ti se pare ca trebuie sa umpli neaparat golul ramas si risti sa suferi si mai mult, sau sa faci pe altul/alta sa sufere. Cat despre posibilitatea uitarii: depinde mult de gradul de implicare in relatie, depinde de structura interioara a fiecaruia. Eu nu pot spune ca am uitat vreuna dintre femeile pe care le-am iubit -fata de una ma simt in continuare foarte vinovat (desi au trecut 7 ani de atunci) -, dar timpul trece si vindeca ranile. |
Quote:
|
Quote:
se vede că nu mai ai 20 de ani ,că ai încheiat demn câteva relaţii şi că ai învăţat din ele mereu e frumos să rămână loc de "bună ziua" la sfârşitul unei relaţii,asta din respect pentru sentimentele care te-au legat de persoana respectivă |
fratilor imi pare sincer rau pentru circul creat pe topicu asta :))) dar eram cu nervii la pamant.......si provocat si etc. numai bine!
|
Quote:
te asigur că ai reuşit doar 2 lucruri-să smulgi un zâmbet de pe faţa cititorilor -să te faci de râs hai să ai o zi faină! |
Quote:
Ma bucur ca ai taria sa iti ceri iertare (in prima faza), nu ma bucur pentru ca imediat livrezi o explicatie (ai fost provocat si erai cu nervii la pamant). Esti inca tanar si s-ar putea sa te mai intalnesti cu situatii urate in viata. Si s-ar putea ca uneori sa simti ca ai dreptul sa reactionezi urat. Si poate ca o vei face. In timp insa, daca esti un om de calitate, iti va parea rau. Daca nu, vei spune ca era normal sa reactionezi asa, ca toti fac la fel si te vei complace in a trai "ca lumea", ratand sansa de a fi un om deosebit. Asa ca, uite, te iertam de data asta si nu te tragem de urechi, dar, fii mai atent data viitoare! ;) |
buna....doamne cat v-am citit....iar tu santos...esti tare omule:)):))):))ai dat sfaturi de sfaturi:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:05. |
- Copyright 2026 4Tuning