![]() |
Re: Chat
ma, aveti careva aquasky cu crash berlin si kool keith - movin the hype track? de cateva zile tot caut piesa asta :)
|
Re: Unde spalam masina in Cluj - Spalatorii de calitate
Quote:
|
Quote:
nu fiule masina lu taica-mio... si veneam de fiecare data cu oli nu cu troleu! din banii mei pana la ora actuala doar o bicicleta mi-am luat!DAR A FOST DIN BANII MEI! din cate stiu masina ta ti-ai facut-o pe banii lu maicata;) si daca iti toti bati gura "PUNE SHERU" pe strada si hai sa vedem ce masina tare ai! am scris aici dar oricum se va muta la chat s-au sterge dar sa sti ca asta e raspunsu meu! ps: nu mai comentez pe aceasta tema te astept la start! |
Quote:
Si eu...;) |
stie cineva cam pe unde se situeaza ca pret o turbina de 2.5 TDI originala VW?
|
Quote:
|
Quote:
|
hmm (need more cash ::)) :P ) ms mult man :)..
|
nu te combina la turbine noi ca iti fac gaura in buget, cauta una second sau eventual mergi la turbotecnics sa iti faca un hibrid cu melc si palete mai mari...
|
Re: Filme interesante
Quote:
|
Quote:
avand in vedere ca leco sau sum se scrie nu e un oarecare;) |
Quote:
nu ti -ar fi mila de unu ca asta ??? ...ui ce simpatic ii :))))) https://www.youtube.com/watch?v=TRS4wPJqg1E |
Re: Team CSR
ma.....fara suparare, NECUNOSCATORILOR, e o COPIE de kit de la carzone, care se alfa pe toate peugeotu-urile 206 din TARA.
Bafta la adunat laude |
meciul dragilor : https://www.youtube.com/watch?v=yCnqk...watch_response
|
fara suparare, tare as vra sa pun masina mea cu bari custom(o sa modific si bara fata cat de curand), langa una cu bari carzone sa vedem care cum arata....
oricum era vorba de aspectul general al masinii...uni stiu sa aprecieze, altii.... poate imi zici si mie unde gasesc si eu o bara ca cea din spate, ca pragurile sunt de la rieger. merci!!! |
Quote:
|
este doar introducerea....
|
Terminati ma cu cearta, ca numa` prostii se supara:)
Masina arata bine si dc la proprietar ii place.....ce treaba aveti cu el. Eu am pe masina body-kit original Mattig si imi place, dar poate la altu nu.....dar asta e treaba lui. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sincer il apreciez ca a avut coaie sa se bata cu leko!altii nu au facut-o! si oricum leko a batut nume mari din K1 |
la urmatoarele legale :D
|
am zis sa ne dam...nu sa facem un sprint paralel;)
|
da....dan utzule ne dam cu urmatoarea masina care e pe numele tau.....nu cu alta care e pe numele tau ca multe masini tari au prietenii mei....rog admini sa nu stearga postu asta !! !....asum raspunderea !!!!!.....sa nu provoace om fara masina !
|
pai masina lui tata e si a mea nu ma dau cu masinile pretenilor mei ma dau cu frigideru lu tata .... cu aia cu care am fost la spalatorie cand te-ai apucat tu sa iti bati gura:)(ca ma faci sa inteleg ca vrei sa te simti bagat in seama) rog admini sa nu stearga!
si baga bine la cap niciodata nu m-am laudat cu masinile pretenilor mei! ITI REAMINTESC! LASA TACLALELE SI HAI LA START! |
danutzule termina ca esti aiurea .deja esti prea agitat si nu iti face bine la stomac
|
frate is agitat! daca incepem cu inceputu pitbulu asta al vostru a inceput!
eu i-am zis scurt hai la start! ma dau cu masina cu care am fost la spalatorie nu cu alta masina! PUNCT! MI-E CIUDA CA SE VOR STERGE POSTURILE! |
Uitati-va la Team CSR!
hop tot csr'u pe danutzu' ;) am zis si o mai spun pacat de cativa oameni de acolo care chiar merita respect(bobu, driveru,calin,si arabu' da asta nu are nici o treaba=)))! restu......... |
man eu iti zic si mai scurt ....ai grija pe unde umblii
ca deja iti bati gura aiurea si mai suparat !!!....sfat deta viitoare vb mai frumos.... !si nu mai posta ce cred altii !1 1 din cercul tau de tuneri de duminica |
INVITATIA CU STARTU RAMANE VALABILA!
sa inteleg ca ma ameninti? cand aveti intalnire sa stiu! sa clarificam problema! adica sa imi zici pe fatza ce ai cu mine! sa nu uitam tu ai inceput la faza cu spalatoria s-au ai impresia ca ma kak pe mine daca ma atentionezi cu faze deastea de copii de 15 ani?(deplasate in anul in care traim) |
Doamne ce copil ......hai pisco tata !!!....moderatori curatenie...dar nu stiu cum ca e gros si se lipeste....are sens e forum de tuning ! !!...da daca ai ponturi de zmardoi cauta-ma !
|
nu serios intentionez pe bune sa nu te mai bag in seama.....serios.... !a doua oara nu ma repet....request ban daca am fost nesimtit...si scuze pt cei care merita de pe acest forum.... !aici e vorba de pasiune nu de certuri de copil iesit de la pubertate....
|
asa copii sunteti cateodata...chiar nu aveti si voi ceva mai bun de facut? cearta aiurea din NIMIK..NU SE STERGE SA VA AMINTITI PE VIITOR...si sa va calmati ce naiba..hai ca va scot pe amandoi la o limonada ;)) :p...toate cele bune mai certaretilor :)
|
nu suntem in epoca de piatra sa ne dam in cap;)...dar daca alegi asta se rezolva!
suntem pe un forum automobilistic, DECI HAI PUNE SHERU PE STRADA! ps. nu te chinui sa mai scri ca raspunsuri nu vei mai primi!(absolut orice ai scrie) |
cine imi explica si mie dc fugea aseara toata lumea prin centru? :)) ce stiau ei si eu nu? =))
|
covrigi cu susan gratis :P
|
Quote:
|
lol....asta da....danutzu nu mai scriu nik ca is obosit si plictisit........
|
la fel si eu=)))
nu erau covrigi nu era nici ploaia era altceva;) |
| All times are GMT +2. The time now is 09:07. |
- Copyright 2026 4Tuning