![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
In plus memorie RAM si procesor? Si slot pentru card? Si camera secundara pentru video call ? :rolleyes2
|
Quote:
Si zi-mi si mie cu ce te ajuta acel RAM si acel procesor daca nu stie sa le foloseasca cum trebuie? Vrei sa discutam pe tema asta? Uita-te cum iPad 4 si Nexus 10 fac pipi pe orice tableta de 10" de pe piata in conditiile in care, pe hartie, au jumatate din puterea de procesare si rezolutie de cel putin 2 ori mai mare. Plasticaria aia de Note 10 are quad core, 2 gb RAM si o rezolutie minuscula de 1280X800 si tot degeaba, nici nu atinge un iPad 4 care are 1GB ram, 1.4 ghz dualcore si 2048X1536 sau un Nexus 10 care are dualcore 1.7 ghz si 2560X1600. Sau hai sa comparam Galaxy S2 cu iPhone 5; teoretic, pe foaie sunt aceleasi cifre: 1.2ghz procesor, 1gb ram dar iPhone 5 are mult mai multi pixeli de "impins". Chiar vrei sa le pui unul langa altul sa vezi care e mai rapid? Cat despre camera frontala, exista si pe iPhone de mult timp. Iar microsd e ok din punct de vedere al transferului de date mai facil, in rest memorie multa gasesti si pe iPhone. Eu personal nu folosesc mai mult de 3-4gb asa ca nu prea discut subiectul asta. |
Castigatorul concursului " Al meu e cel mai bun! " va castiga un smartphone, la alegere! Gata oameni buni, ca nu-i pe bani. Un telefon bun e acela pe care ti-l permiti, si atat.
|
Quote:
Si, ca fapt divers, am o ruda care lucreaza in domeniu, testeaza diverse aplicatii pe smartphone-uri si chiar mi-a zis ca pe Android si Windows mai intampina probleme gen bug-uri and shit, pe cand la IOS(de la 4.0 incoace), totul merge ca la carte. In cele din urma cred ca marea majoritate a celor care schimba brand-ul o fac in favoarea Iphone-ului/IOS. Am lucrat o perioada ca si consultant vanzari, administrand un grup de 14.000 de sim-uri pt o asociatie(persoana juridica), si cei mai multi(70%) pe care ii contactam in vederea schimbarii abonamentelor(+telefon) si erau chititi pe smartphone intrebau de iphone mai intai, iar samsung-ul era a doua varianta. |
Quote:
|
eu am doua rable de 3gs si sunt foarte multumit de ele!
|
Quote:
Azi am primit un iphone 4s de la serviciu. Se misca mai repede decat s2, dar asa se misca si s2 cand era nou. Timpul va decide care se misca mai bine. In schimb meniul mi se pare extraordinar de greoi. Trebuie sa faci 30.000 de manevre ca sa faci unlucru pe care la android il faci mult mai repede. Oricum, acum ca le am pe amandoua imi va fi mult mai usor sa le compar. |
Quote:
Apropo de iOS: ultimul update, la 6.1.3 se pare ca afecteaza unele telefoane la apitolul baterie. |
Quote:
Și ca să fiu la subiect, am Galaxy ACE, am avut iPhone 3 (pe care l-am pierdut). O să trec din nou la iPhone, de data asta, iPhone 5. |
Quote:
|
Quote:
|
Alta chestie pe care am observat-o azi la iphone e ca nu pot sa scriu cu caps. Adica sa pun un rand intreg de majuscule fara sa apas pe shift dupa fiecare.
Ah, da, si fara sa umblu la niciun fel de setare, atunci cand dau pe difuzor sa vorbesc cu cineva imi anuleaza microfonul. Nu stiu pentru are motiv si v-as fi recunoscator daca mi-ati spune cum dreacu fac sa vorbesc pe speaker. |
Quote:
Cat despre faza cu microfonul, incearca un restart. Daca nu, cine stie ce bug o fi si da-i un restore cu backup din itunes. |
Nokia N900:evil:
|
Quote:
Restarturi am tot incercat sa ii dau. Restore adica reactualizare de soft sau ce? |
Dacă nu merge cu dublu click pe shift și nici chestia cu microfonul cred că e bulit softul. Intră īn iTunes și fă backup + restore la aceeași versiune sau mai mare, depinde cum vrei.
|
Quote:
Problemele alea o sa se rezolve mai mult ca sigur dupa restore. |
Quote:
nu si la 3g sau 3gs :D edit: acum am vazut ca el vorbea de 4s.. dubios .. |
Ciudat e ca telefonul e nou, eu i-am desfacut cutia. O sa ii fac update de soft zilele astea, ca am primit notificare din aia sa ii fac. Multumesc oricum!
P.S.: azi am descoperit alta problema. Am apucat sa cer o cartela noua si sa o rup. Nu mi-au dat niciun adaptor din ala, deci nu mai am cum sa pun cartela in telefonul vechi. Partea jmechera e ca nu pot sa trimit numerele de telefon prin bluetooth. Imi da eroare. Bineinteles ca pe s2 merg trimise... |
Quote:
|
Quote:
|
salutare.
stiti si voi un site sau in zalau unde as putea gasi carcasa+butoane pentru un MotorolaE X115? |
te duci la orice gsm shop/service si intrebi,lol.
|
salutare,am o intrebare vreau sa imi iau un telefon si nu stiu ce sa aleg note 1 sau iphone 4s? cam ce ar fi mai indicat sa aleg tinand cont ca fostul "telefon" a fost galaxy tab 1 cu 3g?
|
clar iphone 4s
asta vreau eu sa il cumpar dupa ce imi vand htc-ul (desire) |
Quote:
|
Quote:
Daca ai si tableta pe langa telefon n-are rost sa-ti iei Note. Daca n-ai tableta si stai des pe net on-the-go poti sa-ti iei Note. |
folie iphone 5
salutare...tocmai ce mi-am cumparat un iphone 5 si vreau sa stiu daca pe aici este cineva care are si imi poate recomanda o folie de protectie (fata+spate) pentru ca eu am ceva nedumeriri referitor la materialul de pe spatele telefonului! multumesc!
|
Re: folie iphone 5
Quote:
|
Re: Ce telefon mobil ai?Dicutii si pareri!
Cel mai bine e sa te duci la un service de telefoane sau undeva sa o cumperi cu montaj inclus. Daca o montezi tu sigur nu o pui cum trebuie (asta daca nu esti "de meserie" :rolleyes2 )
|
Salutare,am un galaxy s1 de care nu sunt tocmai multumit,in sensul ca se misca greu uneori....ii i-a mult timp sa gandeasca,se mai blocheaza.Credeti ca un update de soft ar ajuta in vreun fel ?si daca da cum sa il fac?Mersi
|
Intri la Settings si jos de tot ai "despre dispozitiv" si acolo ai optiunea "actualizare software". Asa am eu la S2, la tine ar trebui sa fie asemanator!
Eu am facut update de soft acum vreo 2 saptamani si is foarte multumit de el! Mi-a luat ceva sa ma obisnuiesc cu el la inceput, dar acum imi place mai mult. |
Am facut ce zici tu...doar ca ii dau check for update si imi zice "no update available"Si nu inteleg de ce
|
Inseamna ca deja ai ultima versiune de soft disponibila pentru S1...
Vezi sa fii sigur ca ai conexiune la internet, de preferat WiFi... |
Quote:
|
Quote:
Daca vrei sa se miste mai repede apuca-te si curata-l; sterge aplicatii care ruleaza degeaba in fundal, sterge cache-ul strans, sterge jocuri/alte aplicatii care baga reclame si folosesc resurse nenecesare etc. Daca tot nu-ti place si vrei sa mearga mai repede, iti instalezi un custom ROM bun dar sunt sanse mari sa pierzi din durata bateriei. Si trebuie sa ai idee despre ce faci ca sa nu te trezesti cu telefon brickuit. |
Am trecul la Dell Streak 5.Am o intrebare.Ce android pot baga in el.....ruleaza momentan cu android oficial 2.2.2,si as vrea sa sar macar pe 4.0.4
|
Quote:
|
Mersi mult de tot!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning