![]() |
Re: Diverse discutii - offtopic - chat - mondene - barfe etc
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOL
|
Quote:
|
Quote:
|
mda depinde ce chiloti!! pot fi de dama sau pot fi barbatesti..!!!
|
Deci hai sa-ti zic viziunea mea:
Romania 2009 , Pustimea cordita vede benzile animate cu NFS si isi exprima dorintza singurului neuron :Cand ma fac mare o sa ma fac tuner.E exact faza aia : Cand ma fac mare ma fac astronaut.Pe langa faptul ca n-au nici o idee despre ce si cu ce se mananca asa ceva oamenii ajung sa se si certe visand la o masina care scoate fum pe nari (in fine la unii narile sunt in spate) ceea ce ne arata ca visul lor devine boala psihica.95% din toti de aici n-au nici o legatura cu "tuningu" ,ei cred ca daca pun un capac cu spinnere la o dacie sau un abtibild cu 16v pe portbagaju ruginit de cielo masina va avea in plus 20 de cai.Deja situatia se schimba incep sa latre precum pechinezu la cal cand vad cate o masina mai acatari la semafor. Ei nu pricep ca soferia si bucataria n-au nimic in comun.Toti incearca sa rujeze o baba sa ii puna chiloti tanga in sperantza ca va castiga concursu de miss world 2009.Ce e nascut sa alerge e nascut pentru asa ceva.Sunt bani multi bagati si cu cap, multa munca , multi nervi. Despre curse: Buuuuuun...se observa pe 4tuning un eveniment...pana acum nici unu care sa zicem ca a semanat cu o cursa.Toate se desfasoara peste tot...in lanu de porbumb pe soseaua comunala, etc. Cermobalii vin si ei si isi agita cadavrele tunate cu bile de foc si oua kinder pe antena sau cu vreun filtru sport infipt in amaratu de carburator de dacie.La fatza locului vad masini care chiar alearga "maaaaaama sa moooooara maaaaaaaamaa ce fuge aiaaaaaaa".Si atat ... Sfat moka:Cautati proprietaru la o masina "sa moaaaara mamaaaaaaaaa ce fugeeeeee aiaaaaa" si intrebati-l cati nervi cati bani cat jeg a indurat ca sa fuga masina aia asa. Dar ei nu ...ei se urca in cadavrele tunate de ploaie si le dau scccccccccccaaarrtzzzz pana le dangane planetarele ca doar nah.....au fost la curse. Concluzie alex: Nu orice masina se tuneaza...cum nici orice omu nu ajunge campion. Sfat: Suntem prea saraci ca sa tunam ieftin |
asteptam si alte opinii legate de acest subiect pe adresa redactiei noastre Bulevardu` Viisoara colt cu biserica parcela 3 vis-a-vis de locu de veci... iar pentru nelamuriri adesatziva sediului redactiei noastre Str. Vasile Lupu nr.32 etj 2 camer 21 , va huram hauditie placuta!!!
|
AAAAA....si era sa uit putem sa si diversificam:
Din urmatoarele numere: Tuning pe masina diesel -diesel clasic -diesel pumpeduze -disesl common-rail Tuning pe masina de pana in 1000 cmc(sau cum sa o facem sa consume 15l/100km si sa nu stim de ce) Si multe altele: La rubrica decese veti putea citi anunturi despre masinile decedate inainte de a ajunge la curse.De ce ? Din cauza excesului de tuning. Pentru alte sugestii luati legatura cu Droopy. |
va asteptam in numar cat mai mare la Gradina " Un pahar de Vorba " de la sala..:P P.S avem taraba deschisa non-stop aviz amatorilor de cercuri si exces de accelerare in gol ( cu pedala de ambreiaj calcata pana la fund)
|
daca imi cumpar un urs stock de 2.0 sau 2.5 si fac un cerculetz la sala nu insemna nimik,;)....ce rost are daca e stock...deci nu e tuning;)....prefer sa merg cu o masina de 75 de cai care am dus-o eu pana la 100 de cai..decat una cu multi cai si stock;)....si se zicea mai sus de cielo cu abtipild cu 16v pe spate...am cielo si nu consider ca e tiganie..nu am asa ceva...pana acu nu am avut posibilitatea decat de o toba sport,un filtru,o folie si o janta..aia e sa rada cine o vrea ca si asa nu am intereseaza...imp e sa ma simt eu bine cand merg cu ea:D
|
toata lumea crede ca se poate modifica decat masini cu putere mare...dar cum zicea si taz pe paginile anterioare exista si masini cum e cielo care au fost duse la extrem...cum sunt cele din bucuresti si chiar cel albastru din ploiesti..si cred eu ca poate da bataie de cap unui urs de 2.0 lejer...poate si de 2.5..deci in orice masina merita investit...alt exemplu este legenda SGM,m-am uitat pe youtube la filmari si batea cam tot de clasa ei...si era o dacie:)...
|
o dacie cu o alta inima , decat carcasa mai era dacie la aceea msina
|
Quote:
SGM-ul spre exemplu avea alt motor pe carcasa aia de dacie, nu tunarise prea-cunoscutul motor de dacie. Apoi Cielo-urile alea "impinse la extrem" la fel si ele, n-au motoarele de fabrica, ci au motoare de Opel care au puterea inc-odata cat un Cielo stock si mai sunt si umblate destul de bine inauntru. Aproape de 200 CP, unele chiar sarite de 200. Tuning-ul nu se face cu o toba finala si un filtru sport. Cum spunea cineva pe-aici ;) (mare vorba). Faci o evacuare cap-coada un pic mai mare decat cea de fabrica, elimini catalizatorul, cumperi bujii mai bune pentru tipul ala de motor, daca pui filtru sport il pui undeva de unde sa aiba loc sa traga aer rece si inca foarte multe chestii care ajuta un motor. Doar ca nu tot ce are motor poate sa si fuga grav. Si eu am avut un Cielo si nu i-am facut nimic fiindca stiam ca n-are rost sa bag banii in el. Nimeni nu te tzine de mana sa nu bagi bani in masina ta, insa cel mai bine e sa-i strangi si sa faci o treaba buna cu ei. Sa nu te grabesti sa faci vreo tziganie sau ceva ce n-ar ajuta cu nimic masina sa fuga. Si inca o chestie. Nu faci tuning punand un motor mai mare in loc de cel stock si atat. Aia se numeste transplant si atat. Tuning inseamna imbunatatiri, inseamna cresterea performantelor... Cam ce vroia Harghita sa faca cu bilele :lol: |
Poate nu sunteti la curent...SGM`ul nu mai exista de mult...sa rupt de la jumatate..!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:01. |
- Copyright 2026 4Tuning