![]() |
Re: Feed-back despre vanzatori/cumparatori
+ pentru cristianes, in calitate de vanzator, excelenta impachetare a coletului.
|
Dl. Necrophrorus:
-AMBALAJ =10 -CALITATE=10 -MIX PRODUSE=10 -PROMPTITUDINE=10 Concluzia se impune de la sine! |
+Xenomorph vanzator serios! recomand.
|
+ pt. e30_eVG3n,DARIUS DMS,enDzo,supermiky,Gabi,de altfel la aproape toti cu care am colaborat,scuze daca am omis pe cineva,---minus la userul NECROPHORUS,cu care m-am inteles la cumpararea a opt machete,insa ...machetele au ajuns la altcineva,e adevarat ca:,,verba volant scripta manent'' dar pt. mine inseamna un singur lucru:neseriozitate.
|
Niste MARI +URI pentru enDzo (in calitate de vanzator super-rapid si cu produse ireprosabile), cash_banck si cyper1978 (in calitate de cumparatori de categoria "veni, vidi, vici" :))
|
Totul a decurs foarte bine, deci un mare+ pentru enDzo, vânzător rapid, împachetare bună, macheta a ajuns foarte bine...:D
|
scuze de offtopic dar am o intrebare : in cazul in care primesc un laptop prin curier rapid, pot verifica in amanunt laptopul? (sa il deschid si sa ma uit prin cofiguratia lui, etc)
|
Quote:
|
...frumos ambalat rapid simplu si delicat ;)
merci GrAnDe ....om serios |
Quote:
Numai daca vanzatorul specifica pe nota de transport - cu posibilitate verificare colet la primire, si daca curierul are optiunea asta. |
am uitat sa pun niste +++ pt Gica.
serios si de incredere. |
Mare PLUS Aokimare, multumesc foarte mult Horia:!::!::!:
Recomand cu mare placere:!::!::!: |
MARE PLUS RADU1976, ambalare perfecta, iar macheta a ajuns in starea in care a fost descrisa.Multumiri si recomand!
|
mare plus pentru Calin001, ambalare de nota 10(mi-a luat ceva timp pana am ajuns la macheta :) ) merci man
|
Recomand +++Sergiu_evo, punctual si de incredere!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:15. |
- Copyright 2026 4Tuning