![]() |
Re: Fanatik Constanta
Ma uitam azi pe net .. si .. uitati ce am gasit :
https://www.trilulilu.ro/emma_lancelot/6c9e6e26c5710e Probabil unii stiu piesa, eu unul acum am auzit`o pt prima oara ... |
nu mai zice nimanui ca abia acum ai auzit-o prima oara :shock:
|
urat asa daca e prima oara cand o auzi.... :D:D:D:D
|
e distrat si nostalgic :lol:
|
Gege, s`a rupt iar cablu` ala de la cutia de viteze ... am impresia ca nu l`am pus noi bine atunci, pt ca acum o saptamana m`am uitat sub masina si statea cam ciudat !
Maine ma duc la dezmembrari sa ma chinui sa scot alt cablu si bine`nteles sa ma uit dupa faruri cu lupa, pt Fiat Mareea :D Numai bine ! |
la matrimoniale
|
@DelSol : Pai, e ok ... numai ca am ceva probleme cu masina. Sper sa le rezolv saptamana asta. Pe 28 plec de aici si in 2 zile ajung in Cta ( daca nu se strica masina pe drum :lol: )
|
vlade hai pe mess o leaca :D
|
Frate las`o mai moale ! Eu zic sa ne intalnim, ca asa`i cel mai bine si sa nu mai fim zmei pe forumuri ! Promit ca de luni incolo, cand ajung in Cta ma inalnesc eu cu tine sa lamurim problema.
Numai bine ! |
Quote:
|
Sincer, nici nu stiu cine e ... unu` care se baga`n seama aiurea si incepe cu amenintari pe aici ! Poate fac revolutie :D:D:D
Tu ce mai zici ? Pe mess nu mai intrii ? Sau o arzi pe invizibil ? |
gata nu mai zice nimeni nimic paici...moment de reculegere pe thread nu-mi place
|
weebo stii ceva ce eu nu stiu :-?
|
DelSol .. ce faaaci ? Nu vii diseara pe la lac, la o tigara? Aseara am ajuns in Cta ... hi hi
|
vladute ce n-as da sa stau la lac acum.. din pacate sunt cu afaceri cu d-astea :P
da' si cand oi termina ... :D |
| All times are GMT +2. The time now is 03:08. |
- Copyright 2026 4Tuning