Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Virtual Tuning 3D (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d.html)
-   -   Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii (https://forum.4tuning.ro/162-virtual-tuning-3d/9522-tips-and-tricks-intrebari-and-raspunsuri-discutii.html)

faith 19-05-09 11:09

Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii

am sa incerc asta mersi

IonutzMFF 21-05-09 21:13

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=110

Detalii

2 Faster More Show
Aeroportul Baia Mare 31 Mai 2009

Activitatile aferente zilei de 31 MAI :

- Curse accelerare pe 402 m
- Drift Taxi
- Concert Puya
- Db Drag Contest
- Curse motociclete
- Show n' Shine

Pretul unui bilet este de 30 ron/ participant si 15 ron / spectator

skyZZo 29-05-09 08:54

va rog frumos
cum se numeste programul in care lucrati voi?
k ma tenteaza sa ma apuk si yo

rusty_hawk 29-05-09 17:26

3d Max se numeste,succes:)

skyZZo 29-05-09 17:27

Quote:

Originally Posted by rusty_hawk (Post 2363215)
3d Max se numeste,succes:)

ms frumos

Cobra2007 30-05-09 03:19

1 Attachment(s)
Am si eu nevoie de ajutor. M-am decis de curand sa-mi fac apartamentul in 3D, la scara reala.Am inceput cu WC'ul de servici, l-am terminat, dar am intampinat vechea (haaa) problema cu iluminarea. Ideea care e, vreau sa iluminez camera respectiva tot la scara reala in KW sau W ma rog...mereu ii incurc (:oops:) ... ma poate ajuta cineva cumva sa-mi explice sau sa-mi dea un tutorial cu referire la asa ceva ? Eu am incercat sa iluminez dar nu-mi iese, lumina e prea slaba si nu acopera toata camera cum trebuie. Atasez si o poza. Vreau sa pun "becul" in acel glob, sa-mi spuneti si ce material sa pun la glob in asa fel incat sa nu impiedice lumina.

Cobra2007 08-06-09 01:03

stie cineva cum sa fac draperiile verticale, transparente ? in asa fel incat sa poata treaca lumina prin ele

frost_dani 08-06-09 12:12

Quote:

Originally Posted by Cobra2007 (Post 2389138)
stie cineva cum sa fac draperiile verticale, transparente ? in asa fel incat sa poata treaca lumina prin ele

setezi transparenta ca la materialul de sticla din refraction :). daca nu merge asa dai click drepta >proprietes> si ai acolo o optiune cu vizibilitatea

Cobra2007 14-06-09 22:41

Quote:

Originally Posted by frost_dani (Post 2389816)
setezi transparenta ca la materialul de sticla din refraction :). daca nu merge asa dai click drepta >proprietes> si ai acolo o optiune cu vizibilitatea

ms, am rezolvat ;)

casp3r 21-06-09 14:57

Proiect bmw e36 coupe

Sal.Sunt un mare admirator al lucrarilor voastre si va urez succes si bafta in continuare.Ca si multi altii de aici sunt si eu pasionat de masini si tuning si in cazul meu de bmw e36 coupe.Am de gand ca in viitorul foarte apropiat sa-mi procur o astfel de masina si sa incep transformarile la ea.Am o gramada de idei despre cum vreau sa arate si as vrea so o vad gata inainte sa incep lucru la ea,asa ca apelez la voi.Cine doreste si cine are tragere de inima sau timp sa-mi realizeze si mie niste desene cu masina ii voi fi foarte recunoscator.In ceea ce priveste tunatul am de gand sa lucrez la ea din toate punctele de vedere si sa nu las nici un colt modificat,atat exterior si interior cat si motor si sunet.Si din nou cine vrea sau are timp sa-mi faca si mie cateva desene ca sa stiu si eu in ce ma bag si cum va arata inainte sa o am.Asa ca astept raspunsuri.iar daca vrea cineva detaliile le vom vb in PM ca de stiti totii cum e ..... fiecare vrea o masina unica.Sal.:D

daveM1rra 22-06-09 18:43

Salut ! Sunt nou pe aici si imi place foarte mult ce faceti voi :D . Acum ca sunt in vacanta pot spune ca am mai mult timp liber , si miam luat si eu photoshop .. dar nu gasesc nicaieri tutoriale pentru ce faceti voi aici :D poate ma ajutati si pe mine putin :D Multumesc

Cobra2007 22-06-09 18:50

Quote:

Originally Posted by daveM1rra (Post 2428877)
Salut ! Sunt nou pe aici si imi place foarte mult ce faceti voi :D . Acum ca sunt in vacanta pot spune ca am mai mult timp liber , si miam luat si eu photoshop .. dar nu gasesc nicaieri tutoriale pentru ce faceti voi aici :D poate ma ajutati si pe mine putin :D Multumesc

stai putin, aici e sectiunea 3D, tu probabil ai vrei sa inveti 2D, asa ca intra aici si intreaba baietii
https://forum.4tuning.ro/158-tutoriale-and-help.html

p.s : imposibil sa nu gasesti tutoriale, scrie pe google : tutorials adobe photoshop, din fericire pt tine sunt in engleza.

daveM1rra 22-06-09 18:55

Hm ... m`ar interesa 3d`ul .. m-am uitat si la 2d dar nu mi se pare prea interesant ... btw .. voi ce programe folositi ?

Cobra2007 22-06-09 19:10

Quote:

Originally Posted by daveM1rra (Post 2428932)
Hm ... m`ar interesa 3d`ul .. m-am uitat si la 2d dar nu mi se pare prea interesant ... btw .. voi ce programe folositi ?

Crede-ma si cu 2d (respectiv, photoshop) poti sa faci multe lucruri frumoase dar nah...nu se compara cu 3D'ul. Majoritatea dintre noi folosim 3D Studio Max, sunt mai multe versiuni, eu il folosesc pe 9 si ca motor de randare, vray.

daveM1rra 22-06-09 19:12

Care ma poate ajuta in folosirea 3ds max`ului va rog contactatima la id`ul de messenger cristyan29 :D multumesc

All times are GMT +2. The time now is 21:15.

- Copyright 2026 4Tuning