![]() |
Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
Becuri D1S Osram OEM pe stoc la 200lei buc.
|
kit xenon H11 Galben ai ? si la ce pret ?
|
Quote:
Toate cele bune ! |
Quote:
|
Quote:
0724186590 / 0766900342 www.xenonieftin.ro |
ca sa pun xenon pe un tico cat ma costa? Stima
|
Salut, pentru un Cielo care este cea mai buna alegere?
Eu ma gandeam la un kit bixenon 4300-5000k. Am vbit cu mai multi prieteni care au avut balasturi ultra slim si am inteles ca ar fi ceva probleme cu ele, ca s-ar arde repede. Ce-mi poti spune despre asta ? Apoi vine problema de focalizare, farurile originale au acea lentila fresnel pe interior (striatiile acelea ce focalizeaza lumina). Cum se face focalizarea asta la xenon ca sa nu imprastie lumina ? sa fie in folosul meu si sa nu ii orbeasca pe ceilalti participanti la trafic. Si desigur, preturi pt ce imi recomanzi. MS |
Quote:
Am kit H4 cu xenon pe scurta si halogen pe lunga la 190lei Am kit H4 Bixenon(scurta + lunga) cu balast gros la 230lei Am kit H4 Bixenon (scurta si lunga) cu balast slim la 280lei Montajul il poti face singur sau la mine pt inca 50lei(daca faci si montaj primesti leduri pt pozitie cadou) Toate cele bune ! Quote:
Cel de 5000K este cel mai ok(nu deranjeaza si nici nu bate la ochi), cel de 4300 este f galbui, iar cel de 6000K este alb-diamant(cel mai vandut), becurile in sine au protectie antiorbire si deci nu vei deranja pe nimeni daca farurile sunt reglate corespunzator. In general lumea cand vorbeste de balast gros se refera la cele care se fabricau acum cel putin 3 ani(poate si mai mult) care erau intr-adevar f bune calitativ, apoi fabricantii s-au axat pe generatia noua(slim si ultraslim) si le-au delasat pe cele vechi(groase). Preturi tocmai i-am dat colegului de mai sus. Toate cele bune! www.xenonieftin.ro 0724186590 / 0766900342 |
Salut, balast/droser pentru angel eyes ccfl ai? Si un pret, daca ai...
Multumesc! |
Quote:
|
Salut un kit bi xenon h4 6000k de 35w pt cielo?si un bec de plafoniera cielo??Pret
|
1 Attachment(s)
Am achizitionat un kit bi-xenon H4 6000k cu balast slim si sunt mai mult decat incantat de el!
Diferenta de luminozitate este foarte mare! Mersi Serban :-) Poza facuta cu telefonul pe un drum unde nu s-a platit factura la curent :-) |
Salut,
Ma intereseaza un balast de xenon 35w, normal sau slim. Pret ? |
50lei normal sau 70lei slim.
O zi buna! 0724186590 / 0766900342 |
Se pot livra in toata tara prin Fancurier(24,80lei) sau Posta Romana(8-10lei) , kiturile avand garantia valabila de 12luni chiar si daca le montati dvs singuri !
Valabil cu toate cele 3 clase de calitate ! Single kit (H1,H3,H7,H11,HB3,HB4) de 35W sunt la : 35W 130lei - fara garantie(clasa C calitate , balasturi analogice normale) 170lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale) 230lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua) 55W 280lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua) Bixenon kit(H4 sau H13) de 35W sunt la : 190lei - fara garantie (clasa C calitate , balasturi analogice normale) 230lei - cu garantie 12luni (clasa B calitate , balasturi digitale normale) 280lei - cu garantie 12luni (clasa A calitate, balasturi ultraslim digitale de generatie noua)\ 0724186590 / 0766900342 |
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning