![]() |
Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )
Mie mi se pare ca o grila badgeless pune mai bine in evidenta trasaturile partii din fata a masinii fata de grila de Vauxhall. :P
|
grila o lasi neagra ?
|
Quote:
|
bara aia zici ca e facuta cu barda. mai bine ai pune una originala decat porcaria aia, da aspectul de masina cazuta
|
Quote:
|
compara pozele de pe prima pagina a topicului(cand masina era tipla) cu pozele din ziua de azi si trage concluzia daca ce ai facut de-a lungul timpului se poate numi imbunatatire.
fiecare cu parerile lui |
Quote:
Daca era 4STOCKING, probabil era ceea ce trebuie, dar stiu ca mai sunt sute , poate si mai mult de Astre cum e pe prima pg. Eu n-am facut masina pt tine , pt x sau y ...sau pentru 4Tuning ..am facut-o pentru mine, dar de la a spune ca are defecte, lufturi ...ceea ce sunt constient , pana la cazatura e putin cam mult. Daca si argumentai critica, chiar nu aveam de ce sa ma supar , ca n-am nevoie de laude sau de pupincurism , daca cineva imi aprecieaza munca si pasiunea, apoi banutii bagati in cazanul asta ...ma bucura , daca ma critica cineva, sa ma critice cu cap , nu nefondat. Eu stiu ce defecte are , sper sa le remediez , acum mai am de lucrat la detalii ...dar na , e parerea ta ..cum o fi ea. Hai salut |
Owned 8)
|
minimal.madness: din comentariile tale reiese ca esti un fin cunoscator. schimba facebook-ul cu un dex daca iti place sa folosesti cuvinte sofisticate
VaLeX: ai pus o singura poza si ti-am zis ca din ea reiese aspectul de cazatura datorita barii fata. dupa ce o repari, mai vedem. mai pune poze |
Quote:
O masina nici odata nu poate fi perfecta, mereu se gaseste cate ceva de remediat ;). Multa bafta. |
1 Attachment(s)
Quote:
Si o poza de azi :D |
Naiiiiiiiis :lol:
|
Baaaa esti nesimtit :| ce joasa eee ::X:X:X:X:X
|
Spor la spart praguri..... si nu numai :lol:
|
Quote:
Tre' sa-o mai cobor putin pe fata si aia e ... |
| All times are GMT +2. The time now is 07:20. |
- Copyright 2026 4Tuning