Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX ) (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/86711-masina-mea-opel-astra-nt-23-vlx.html)

SV25MBN 19-07-11 12:28

Re: Masina mea - Opel Astra F ( NT 23 VLX )

Mie mi se pare ca o grila badgeless pune mai bine in evidenta trasaturile partii din fata a masinii fata de grila de Vauxhall. :P

cRbL 19-07-11 13:06

grila o lasi neagra ?

VaLeX 19-07-11 13:23

Quote:

Originally Posted by cRbL (Post 4474292)
grila o lasi neagra ?

Da ! .....

cosmin_cosmin_1 19-07-11 14:09

bara aia zici ca e facuta cu barda. mai bine ai pune una originala decat porcaria aia, da aspectul de masina cazuta

VaLeX 19-07-11 14:25

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4474429)
bara aia zici ca e facuta cu barda. mai bine ai pune una originala decat porcaria aia, da aspectul de masina cazuta

E cazuta masina :) Ms de parere, puneti tu stock ca arata bine ...

cosmin_cosmin_1 19-07-11 14:56

compara pozele de pe prima pagina a topicului(cand masina era tipla) cu pozele din ziua de azi si trage concluzia daca ce ai facut de-a lungul timpului se poate numi imbunatatire.
fiecare cu parerile lui

VaLeX 19-07-11 17:31

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 4474519)
compara pozele de pe prima pagina a topicului(cand masina era tipla) cu pozele din ziua de azi si trage concluzia daca ce ai facut de-a lungul timpului se poate numi imbunatatire.
fiecare cu parerile lui

Dupa parerea ta e downgrate, dupa parerea mea si a altora e upgrade.
Daca era 4STOCKING, probabil era ceea ce trebuie, dar stiu ca mai sunt sute , poate si mai mult de Astre cum e pe prima pg. Eu n-am facut masina pt tine , pt x sau y ...sau pentru 4Tuning ..am facut-o pentru mine, dar de la a spune ca are defecte, lufturi ...ceea ce sunt constient , pana la cazatura e putin cam mult. Daca si argumentai critica, chiar nu aveam de ce sa ma supar , ca n-am nevoie de laude sau de pupincurism , daca cineva imi aprecieaza munca si pasiunea, apoi banutii bagati in cazanul asta ...ma bucura , daca ma critica cineva, sa ma critice cu cap , nu nefondat. Eu stiu ce defecte are , sper sa le remediez , acum mai am de lucrat la detalii ...dar na , e parerea ta ..cum o fi ea.
Hai salut

minimal.madness 19-07-11 22:23

Owned 8)

cosmin_cosmin_1 20-07-11 08:07

minimal.madness: din comentariile tale reiese ca esti un fin cunoscator. schimba facebook-ul cu un dex daca iti place sa folosesti cuvinte sofisticate

VaLeX: ai pus o singura poza si ti-am zis ca din ea reiese aspectul de cazatura datorita barii fata. dupa ce o repari, mai vedem. mai pune poze

NXdev 20-07-11 08:39

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4474092)
Un teaser by Dan_NSL ....

PS. faceti abstractie de luftul de la bara fata, nu am avut timp sa-o rezolv ! :)

Urmeaza si celelalte poze ...curand !

Geniala man :!:Cu lufturi, fara lufturi, cazatura, cazan, avion etc. e masina ta, ai investit multi bani, nervi, timp si pasiune. Asta conteaza cel mai mult...+ ca masina trebuie sa te faca pe tine mandru, nu pe altii...

O masina nici odata nu poate fi perfecta, mereu se gaseste cate ceva de remediat ;).
Multa bafta.

VaLeX 20-07-11 18:06

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 4475938)
Geniala man :!:Cu lufturi, fara lufturi, cazatura, cazan, avion etc. e masina ta, ai investit multi bani, nervi, timp si pasiune. Asta conteaza cel mai mult...+ ca masina trebuie sa te faca pe tine mandru, nu pe altii...

O masina nici odata nu poate fi perfecta, mereu se gaseste cate ceva de remediat ;).
Multa bafta.

Are defecte,ce masina nu are, nu am facut-o la West Coust , n-am investii mii de euroi , nu e masina de show , nu e masina care sa-o scot doar in weekend , nu e masina de fitze figuri ..e doar curva mea :X si poate ca e mai bine ca are defecte, am ce mesteri la ea :)

Si o poza de azi :D

B 88 URS 20-07-11 18:14

Naiiiiiiiis :lol:

minimal.madness 20-07-11 18:19

Baaaa esti nesimtit :| ce joasa eee ::X:X:X:X:X

RyaN- 22-07-11 15:48

Spor la spart praguri..... si nu numai :lol:

VaLeX 22-07-11 22:49

Quote:

Originally Posted by RyaN- (Post 4480963)
Spor la spart praguri..... si nu numai :lol:

Se rezolva luna viitoare, deja am un model de prag ce vreau sa pun ... :D
Tre' sa-o mai cobor putin pe fata si aia e ...

All times are GMT +2. The time now is 07:20.

- Copyright 2026 4Tuning