![]() |
Re: Propuneri!
ar merge alte jante...roata din spate sta foarte aiurea...in rest e preety ok :)
|
7 Attachment(s)
pot sa imi incerc si io norocul :D:oops:
va atasez 2 masini ..multe din ele le-am pus pe comentarii lucrari :D asa deci .. la prima (mercedes ) observati ca 90% din moduri sunt brush (ma refer la prima imagine) ..in afara de 2 3 reflexii de pe geam si faruri ..modurile sunt brush .. (la a 3 iamgine ) am incercat brush si reflexele de pe caroserie..+ brush pragu a 2 masina(lancia delta ) e un mix brush/cp.. si la a 3 masina (volvo c30 ) 90% e c/p :oops: sper sa fie de ajuns pt a intra in grup ...oricum alte lucrari mai sunt postate si pe "comentarii lucrari " |
Merc: e ok...varianta a doua pare de plastic,reflexiile sunt total aiurea,nu`si au rostu
Lancia: cea mai buna lucrare din cele prezentate...desi stilu n`o prea prinde,asta e o parere personala... Volvo: aiurea,c/p la greu,masina foarte foarte disproportionata... Ca sa intri in Design Team e de preferat ca mai intai sa intri in Virtual Tuning...activeaza pe forum o vreme and we`ll see...Bafta |
ms hori btw cum fac ca sa intru in virtual tuning :D
|
Provoci pe cineva din usergroupu' Virtual Tuning.
|
2 Attachment(s)
eu zic ca am rezolvat problema cu reflexiile:D
|
Din nou, eu zic DA, chiar dacă ai rezolvat sau nu cu reflexiile !
|
Quote:
|
de acord...ff tare :) congratz NLD
|
youp[yyyyyyyy......danke boys:D
|
2 Attachment(s)
:arrow: :arrow: :arrow:
|
...ai avut lucrari mult mai bune...chiar nu inteleg ce e cu reflexiile alea,nu`si au rostu,orienteaza`te dupa masina originala,linia geamurilor trebuia sa fie rotunda nu dreapta...reflexia de pe geam arata asta..fii mai atent la selectii data viitoare...
bafta |
8 Attachment(s)
lucrarile mele mai recente nush daca se uploadeaza imaginile pt ca acuma fol prima data uploadu forumului scz de nu apar :lol::rolleyes2:lol::oops:
|
Esti departe !
Uita-te pe topicurile membrilor DT , cand o sa ai lucrari degenu ala , poti sa mai incerci aici ! Si nu uita de sectiunea Tutoriale & Help |
2 Attachment(s)
Mitsubishi Lancer
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:16. |
- Copyright 2026 4Tuning