![]() |
re: Provocări pentru SUBARU lui Sebastian.
Quote:
|
Putina rabdare, nu fiti impacientati pentru ca mi+am luat IMPREZA noua.
E noua zero kilometri model 2006, faricata 2007, inscrisa prima data in 2008. E argintie e la MARSILAUTO si asteapta sa intre in lucru. De mecanica se ocupa MARSILAUTO reteta de configurare este RACINGCODE si setarile tot ei le fac. Imi place Subaru si Mitsubishi dar asta e mai de pizdica, vreeau o bomba de strada nu de curse 100% iar bugetul nu este foarte mare. Cand e gata am sa provoc pe multi sa le scot harfele din cap. Maxim doua luni. Am incredere dupa tot ce am vorbit si in piesel aduse de RACINGCODE direct din Japonia. Deja am avut o prima discutie cu un competitor din clasa Subaru si a fost de acord. Deci atentie la ce vorbiti, nu+mi plac pizdicile si oameni care se sucesc. Nu accept curse cu masini care au defectiuni si nici cand vine la start sa se scuze mecanice. |
Quote:
La 400m cursa e gata. UGA mai puternic, mai usor, dar fara eficienta, asta m+a facut ca pe langa celebrul CIELO sa iau un Subaru. |
Quote:
Sa inteleg ca de 1Mai vii la Mare cu Impreza?? Daca da....ce zici am vreo sansa sa fac macar o figura buna daca nu castig?? |
La mare stiti voi ceva sigur , se face ceva?
|
Quote:
|
Quote:
|
Da dar nu te baza pe SEI atunci.
|
Nici o problema .... ideea este ca maine aflu dc am aprobarea sau nu, si dc am ok o sa te sun pt detalii.
|
Quote:
|
Quote:
Ia...hai....desteptarea si reveniti la subiect. |
take it easy guys...take a look here
|
Quote:
Hai sa privim lucrurile altfel dintr-un film cu un start prost nu poti aprecia potentialul unei masini. Vrei sa umplu netul cu ideea ca am facut un 911 si un SL 55 AMG cu Polo doar fiinda proprietarii nu erau pe faza la plecare sau au avut ghinion? Pai si eu il fac pe Sebastian cu o Dacie in conditiile in care promite sa o patineze 15 secunde pe loc. |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=Zu3PTGiy5wE |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:44. |
- Copyright 2026 4Tuning