![]() |
Re: Constanta - Accidente
poze, nu vorbe! :)
a facut careva? |
17 Attachment(s)
azi ... un troleu a vrut sa darame o casa :D
|
Ia facut garaj la om mah ca poate avea nevoie sa iasa direct in bulevard,am vazut si eu accidentul:D
|
Nu e adevarat mai era casa lui si a primit telefon ca nevasta il inseala si omu a vrut sa verifice:))
|
42-ul e de la primarie... casa e veche... dar cu golful ce-au avut? :cry:
|
Victime ceva?
|
Super tare !!!
Ha ha ha ... ce si-a facut garaj din casa omului ... Acum isi face ala casa noua pe banii RATB-ului ... |
2 Attachment(s)
azi pe varianta .. una bucata ambulantza .. si un papuc :D
|
Quote:
|
Praf s-a facut Papucu l-am vazut si eu acum cateva ore :)
|
tare ala cu autobuzu ...abea acum l0am vazut ...super marfa ..:D
|
eu zic k nu o sa`si faca casa nici pe banii la RATB... nici pe banii de la RATC
:lol: o sa`si faca casa pe banii firmei de asigurari ;) , unde a fost asigurat autobuzu respectiv. |
1 Attachment(s)
Duminica am plecat si eu la o plimbare prin judet si cand trec pe varianta hop si o masina bulita... Ce a avut oare cu betonul ala de l-a deplasat?
Si cand ma intorc acasa aflu ca in locul de unde mutasem cu o zi inainte cealalta masina a intrat unu in zidul de beton cu o bora de a distrus tot botul. Macar scapam si eu de aia :). Am auzit variante ca vroia sa ia curba cu 80 km/ora (curba de 90 de grade, strazile fiind cu o banda pe sens) Si o faza care zic eu ca era interesanta dar nu prea are treaba cu accidentele... Ieri pe la pranz la intersectia dintre Tomis cu Mamaia pe banda a treia cum mergi inspre Mamaia un Mercedes oprit si soferul statea langa masina. Oare de ce? S-a blocat afara cu cheile in masina :)) :) Sunt curios cum a plecat de acolo. Masina avea numere de Bucuresti |
Sper ca nu cea din poze zici ca este o bora...ma refer la citroen'ul C5 ..chiar nu este bora :shock:
|
daca te uiti atent in poza poate o sa iti dai seama ca poza este facuta pe varianta, deci nu la aia ma refeream ca e bora. Bora s-a bulit la mine in cartier
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:28. |
- Copyright 2026 4Tuning