![]() |
Re: Intalniri - fiecare vineri de la orele 20.00
Quote:
|
Quote:
|
garda la sol e de vina...
|
da stiu ca nu arata cum trebuie cu garda asta la sol ...dar voi nu vedeti ce-i pe drumuri? (si nu vorbesc doar de zapada ca asta trece ci de cratere) lasa ca daca se mai fac drumurile si vine vremea buna ii bag o suspensie reglabila si o cobor unde trebuie.
|
Ii buna garda aia la drumurile noastre. Arata destul de bine si asa.
Ce-ti lipseste insa sunt cele 3 diamante pe capota :lol: Am facut atata offtopic aici ca-mi vine sa-mi dau ban singur :lol:..daca nu-mi da vulpe o brishca-n spate inainte :lol: |
apoi off topic sau nu macar mai purtam si noi discutii :)
mai socializam :) |
tru...tru...pe`aici ca baietii :D
|
Vreme faina pentru parcare ;)
Doi domni Florini posesori de Mitsubishi (unul este galben si are o poza mai sus :lol::lol:, celalalt e "dizainăr" sef) ar putea da de baut "preventiv" de Florii...daca nu... sa se prezinte cu palincile saptamana viitoare la Kis-cumsezice. ;) PS: Pe mine nu ma cheama Florin decat in buletin..acolo spre final asa ca nu se pune. |
deci la 8 in za parking ? Apropo, am vazut ca au inceput sa apara gherete/bariere etc. Sper sa nu se "strice" locatia
|
Vreme faina de parcare, nu zic nu, numai ca seara totusi inca e frig.(Bogdan stie :lol:). Bine ca nu avem decat 2 locuri unde ne adunam, ca altfel nu ne-am mai gasi nici cu `gprs`.:lol:
|
Quote:
|
ba pana la flori mai e ceva vreme....inteleg ca odata cu caldura toti avem o pofta de bere dar ....rabdarica :D
la 8 in parcare...clar |
Quote:
ps numa bine pica floriile cand sunteti toti la kiscumsezice....(cred ca atunci pica) si numa bine beau numa io cu foxy!!! |
da` ce ma..ca si voi veniti :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:20. |
- Copyright 2026 4Tuning