![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
Quote:
|
5 Attachment(s)
MDAAAAAA..... gata... jantele sunt pe masina.... dupa mult chin....
Am uitat antifurtu la Bobi MBM, noroc cu Bogdan, (mersi mult), care a venit si m-a depanat, cu antifurtul lui... Mi-au sarit capacele, am carat la jante, si anvelope azi... nu mai pot... mai ales ca era liftu stricat :D:D Mai trebuie sa roluiesc pe spate... muult, ca sa pot sa cobor masina... in rest arata grav. |
Arata cat se poate de bine...si cand o mai cobori va arata si mai...[jantele astea reprezinta e46le]
A meritat caratul...si tu stii asta :-) L.E. "Arata intr'un mare fel" :woowoo: |
Cam cat de bine poate sa arate :)
|
Quote:
|
arata super bine!eu unu as recomanda mtech1 ca e ceva mai rar. mai ales ca e sedan :D
|
eu recomand buze la bari si atat. mult mai rar.
|
ce bine o coafeaza jantele pe masina..felicitari razvan, ai o masina superba....
|
felicitari bro' ... nota 10!
|
Felicitări şi nu te apuca de kitt M ;) las-o aşa,eu zic că pe partea de exterior e cam gata....adică e MAXIMĂ la modificările de bun gust,dacă începe cu kitt M,eleroane şi etc începe deja extreme tuning şi ar trebui să facă şi motorul T şi multe alte modificări extreme,cum este ea aşa eu zic că a atins un prag acolo unde trebui,felicitări Răzvane baftă cu ea şi ai grijă la tâmpiţi pe stradă :lol:!
|
10 (zece) :X:X felicitari razvan
|
Nu vrei sa faci schimb cu chederele mele + diferenta din partea mea pe ale tale cromate?
|
nu se merita sa pui chedere negre... astea cromate dau chiar bine cu jantele (acum chiar mai bine cu jantele astea). tot ce ii mai trebuie la exterior e mtech si e SUPER. asa cum e acuma e ok, dar prea discreta. cu mtech o sa fie mai BAD in adevaratul sens al cuvantului :> :))
|
Quote:
|
daca ai o masina ca a lui, ai grija cum mergi.. si sunt sigur ca Razvan are grija, nu isi bate joc de munca lui, asa ca nu cred ca ar distruge-o :-P
eu nu pot merge pe ideea ca "mai bine mai urat decat sa am grija" sry :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:15. |
- Copyright 2026 4Tuning